Amikor a frankensten 1et először kivittük, az sme volt acélos, egy mz-t sem lehetett kikerülni vele:)
Kalocsán meg én bénáztam vele edzésnapon akkor ment mint a paraszt csak úgy 5 körönként megállt:)
Valami triviális hiba volt az is.
szóval ezeknek össze kell érni.
Szerinte ne csodálkozz, ha idén anygaobb motorral először csak kúszol mászol.
Pedróztáéknek még éppen kellett volna egy szezon..
A motorok akkor voltak újak meg a pilóták is rajtuk.
Kalocsán már polet ment pedróza, és Attila is gyors volt míg el nem szakadt a gázbovden.
Amúgy ezzel a súly dologgal már nem is igazán foglalkozok. A kecsói teszt arra mindenképpen jó volt, hogy amit eddig is éreztem, hogy nekem vissza lépés a nagy motor a jövőbeli eredményességet, vagy csak az idő eredményeket nézve. Nehéz-hosszú stb. Persze az időjárás meg a motor sem volt acélos, de mint régebben írtam, jól kanyarodik meg minden ,csak a bibi akkor jön amikor s kanyarba kellene dobálva kanyarodni...akármilyen jó lesz az idő, jó motor 8 másodpercet nem lehet javulni!És akkor még csak a tavalyi időm, nincs is javulás..Ha jól megnézed a kik vannak mezőny első 10 -be.. csak kb. 90 kg-os emberek 180 cm-el . Ide csak a KisDió és én fértem be kis termettel és súllyal. A Lecso, KisFrecska, Losonczi, Sajben olyan magas, hogy csak a szemgolyójukat kell elfordítaniuk és már kanyarodnak is. Régebben Pedróza talán ötödik lett yamahával, de hol volt ilyen mezőny még akkor. Motorozás a lényeg oszt csókolom. Bérelengedést és bérfeltartást vállalok .
És ha majd a gúnya sem megy fel rájuk akkor azt is csak félig fogják felvenni? Mert nekem úgy is jó!
A pocakosok fogjanak össze és pereljék be a gyorsasági bőrruci gyártókat, hogy csak sportoló alkatúakra gyártanak ruhát.
Ez diszkrimináció
ma hogy képbe legyek mzolival megmértük a 350-est
két tárcsával 3bár guminyomással a tankba van 2-3 l benzin
oldaltámasszal 2 mérlegen,már hogy tudjam a sulyelosztást elsö keréken 57kg hátson62kg az összesen 119kg.
Hadd hisztizzen, attól mer a Rossi csinálja még ugyanúgy kapitális faszság... Arról a droidról nem is beszélve aki egyáltalán nem hordj(t)a ragasztáshoz
Kalocsán meg én bénáztam vele edzésnapon akkor ment mint a paraszt csak úgy 5 körönként megállt:)
Valami triviális hiba volt az is.
szóval ezeknek össze kell érni.
Szerinte ne csodálkozz, ha idén anygaobb motorral először csak kúszol mászol.
A motorok akkor voltak újak meg a pilóták is rajtuk.
Kalocsán már polet ment pedróza, és Attila is gyors volt míg el nem szakadt a gázbovden.
Mondjuk fékezésre utána már ne nagyon akard használni...
Mi a répa van a tieden 15 kiló?
A pocakosok fogjanak össze és pereljék be a gyorsasági bőrruci gyártókat, hogy csak sportoló alkatúakra gyártanak ruhát.
Ez diszkrimináció
gondolom a nicked nem mond semmit de hajol sejtem te vagy a colos
két tárcsával 3bár guminyomással a tankba van 2-3 l benzin
oldaltámasszal 2 mérlegen,már hogy tudjam a sulyelosztást elsö keréken 57kg hátson62kg az összesen 119kg.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...