Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig még evoluciós fejlődése is van neki. Igaz csak 1x mentem vele, de nagyon megy.
Se 2 se 6 órás.
Rázókő helyett a tövisbokrok, az elég szocreál Monnyuk én se ugassak, mert akkoriban a szobámban japó belpiacos konténerszökevényeket lapátoltam össze, az ágyam meg nemtom már hova került. Az se volt éppen Beverly Hills...
Nagyon olcsón adod nekem a 125/2 hengeres már 250be van és még
nincs kész! de ha kész lesz RESZKESSETEK!
nem a haverod akart vele indulni?akkor classic3 eggyel kevesebb?majd jol odairjuk a hirdetéshez hogy ne vegye meg senki mert ez egy nepper figura
http://www.youtube.com/watch?v...

4 másodpercnél a kackiás P20?
Soma ruhában?
Olyasmi kábé.
Most az a motor A nézőnél van.
Sziasztok! Nemrég vettem egy RD 250 LC-t, imádom a gépet, de pár dolog hiányzik, hogy problémamentesen fusson. Elmentem a yamahához és horribilis összegekkel fogadtak, úgyhogy onnan ki is jöttem és nem szeretnék visszamenni hozzájuk. Szükségem lenne két karbi úszóra, légszűrő leömlő gumikra, fékcsőre, első olajtartályra és pár apróságra még ezeken kívül. Tudnátok segíteni a beszerzésben, esestleg ajánlani más fórumot, bontót ahol sikerrel járhatok? Előre is köszi Gyuri (csatolok pár képet..:))
Üdv Urak!A sok öreg vashoz hol lehet szerezni a hidraulikus fékhez gumi ficeréket?Gondolom akármi nem jó mert a fékolaj egy gonosz dolog.
az ex zsiljak simo szerintem olyan 15-17le lehetett,MBA ro lett koppintva a vezerlese,kipufogoja,asszem 63ccm volt?
A Lovas nyert a Casallal,Szekely lett a 3.egy Hondaval.Voltak dunaujvarosi cimconosok asszem.
Kösz.
A többi libkergetős ombre ki e vót?
Nem emlékszel?
Hat en mentem az Zsilj fele cimconnal,feher ruha 2 piros csikkal,sajnos elbasztam a versenyt,es 2. lettem .Meg Mz vel is,m a haverom utolso helyre qualifikalta magat,es nem volt kedve menni,a versenyen mentem helyette,es 9. lettem,elso mz versenyemen,az utolso helyrol
Lehet tudni kik mennek cimconynal?
Meg a többivel.
Fincsi mi?
Nekem is van pár MMSZ race vhs kazettán,Karcsika majd átheggeszti cd-re! Onnan megy a vlllághellóra!
Lesz kacagás!
Nem tudom ki lehet ez a Nagy K,de koszonom neki,megtalaltam magamat.

Azert a vegen Csocsi odabaszott a 25 hondaval,Sinko 250 felulcsovesenek.
Látom Károlyunk előszedte a régebben bespejzolt filmeket :

http://www.youtube.com/watch?f...

Úgy rémlik ezen a versenyen volt az elhíresült "vizen slickkel tornacipőben" műsor, amit Bregyóék nem akartak engedni, de aztán engedniük kellett az erőszaknak
Üdv Petibá! Bocsi,nekem az még odébb van...sajnos!
Köszi. De előre a jól bevált dunlop megy hátra a Heidenau helyett a szponzortól kapott continental GÓ.
Sanyi,nézd meg az ETbike oldalon a gumikat.16-os Heidenau van a gyerek freccia-ján elől és tök puha anyaga(volt).
Üdv. Nincs valami új erotikus kép a vasról? Elalvás előtt jól jönne
Hello Peti Küldhetnéd a sportorvosit meg a licenckérő lapot!
Egyenlőre marad gyári. Ha kap új dugókat stb. akkóó lesz reszelve. Jövőre!
meg is reszelted vagy csak gyári minden rajta