Rázókő helyett a tövisbokrok, az elég szocreál Monnyuk én se ugassak, mert akkoriban a szobámban japó belpiacos konténerszökevényeket lapátoltam össze, az ágyam meg nemtom már hova került. Az se volt éppen Beverly Hills...
Sziasztok! Nemrég vettem egy RD 250 LC-t, imádom a gépet, de pár dolog hiányzik, hogy problémamentesen fusson. Elmentem a yamahához és horribilis összegekkel fogadtak, úgyhogy onnan ki is jöttem és nem szeretnék visszamenni hozzájuk. Szükségem lenne két karbi úszóra, légszűrő leömlő gumikra, fékcsőre, első olajtartályra és pár apróságra még ezeken kívül. Tudnátok segíteni a beszerzésben, esestleg ajánlani más fórumot, bontót ahol sikerrel járhatok? Előre is köszi Gyuri (csatolok pár képet..:))
Hat en mentem az Zsilj fele cimconnal,feher ruha 2 piros csikkal,sajnos elbasztam a versenyt,es 2. lettem .Meg Mz vel is,m a haverom utolso helyre qualifikalta magat,es nem volt kedve menni,a versenyen mentem helyette,es 9. lettem,elso mz versenyemen,az utolso helyrol
Úgy rémlik ezen a versenyen volt az elhíresült "vizen slickkel tornacipőben" műsor, amit Bregyóék nem akartak engedni, de aztán engedniük kellett az erőszaknak
nincs kész! de ha kész lesz RESZKESSETEK!
4 másodpercnél a kackiás P20?
Soma ruhában?
Most az a motor A nézőnél van.
A többi libkergetős ombre ki e vót?
Nem emlékszel?
Meg a többivel.
Nekem is van pár MMSZ race vhs kazettán,Karcsika majd átheggeszti cd-re! Onnan megy a vlllághellóra!
Lesz kacagás!
Azert a vegen Csocsi odabaszott a 25 hondaval,Sinko 250 felulcsovesenek.
http://www.youtube.com/watch?f...
Úgy rémlik ezen a versenyen volt az elhíresült "vizen slickkel tornacipőben" műsor, amit Bregyóék nem akartak engedni, de aztán engedniük kellett az erőszaknak