... majd nem sokkal később gyors egymásutánban hozzád vágják az ultrahang képet, az esküvői meghívót, a kinézett autó/ház/nyaraló/egyetemagyereknek hirdetést, a válási értesítőt és a gyerektartási csekkeket is. Nézd meg a Sanyit, ő is tisztára beleőszült Mennyé inkább valami népesebb kategóriában, ott kisebb a veszély
Mazsikám a suzukid c3. Ott jó lehetsz. Csak Horváth Atti meg az Ottó megy. Azok meg úgy sem számítanak neked.... lassúak Most néztem egy lassítást Attiról
Hál Istennek vagyunk szépen classic 1 -ben.20 12-ben 9-en voltunk. Sőtt, gyarapodik a létszám. Viszont Pocsra csak kevesen mentek el eddig. Pancsival nem jöhetsz classic 1 be.
No persze csak akkor, ha kiadja a kategória 4 Esetleg ha úgy adódik bevetjük a Füves racing team 3 pont 0 projekt gépet a titkos favoritommal Don Takács by MZ cupa, hogy kiadja a katot.
BUÉK Lacibá! Nem kell semmit kisípolni, 5 éven túl vagyunk, elévült az már
Ha jól emlékszem ami igazán felbosszantott az a szimbolikus kanyarsebesség párosítva relatíve erős Ducatival. Az ilyen kombinációt harmatos vassal mint a kis CB elég nehéz leküzdeni + ott lihegett a nyakamban a Malanca (el is kapott), így hát nem tudtam megállni na. Kecskeméten ennek az ellenkezője volt a felállás, gyors voltál kanyarban, egyenesben meg amit a pancsi produkált, ezért ott fel sem merült az anyázás, de ezt egyszer már úgyis kitárgyaltuk anno.
Én ezeket találtam a Malanca-ról, meg egy közelit a mesterről
Lojzival is beszéltem és mondta, hogy nagy a valószínűsége, hogy meg eggyeznek a Pócsi pályával. Azzal kezdünk. Lesz Brezó is. Pócsra megyek mert megigértem a közeli erőknek, hogy mivel onnan messziről járnak fel versenyezni ezért szolidalitásból én is megyek. Hogy utálom őket ezért
Nem tudom kijárt mostanában 24 óráson...
Ha jól emlékszem ami igazán felbosszantott az a szimbolikus kanyarsebesség párosítva relatíve erős Ducatival. Az ilyen kombinációt harmatos vassal mint a kis CB elég nehéz leküzdeni + ott lihegett a nyakamban a Malanca (el is kapott), így hát nem tudtam megállni na. Kecskeméten ennek az ellenkezője volt a felállás, gyors voltál kanyarban, egyenesben meg amit a pancsi produkált, ezért ott fel sem merült az anyázás, de ezt egyszer már úgyis kitárgyaltuk anno.
Én ezeket találtam a Malanca-ról, meg egy közelit a mesterről