és most mész a méhecskébe?
csinálsz belöle 2t kocka 4-et.
van itthon 1 pár ilyen fötengel ez jó 5-let igy kisseb helyen elfér majd holnap nekiállok a szar honda tengelyíeknek
Tanultam a Piktor féle megalázó kigyorsításokból, hosszas meditáció után megvilágosodtam: a sornégy zsákutca. És mivel a gondolkodás a tett halála, cselekednem kellett
Az tuti, hogy Kakucs, csak az időpont, illetve a pénz nem(100 ezer, 3 órára). Ez január végén, február elején fog kiderülni, akkor fogok telefonálni, bár az őszi 2 óráson született egy szóbeli megállapodás, remélem tartják.
Nem. Az uccsót néztem. Ő az első futamon is 48-51 körül ment. A többiek ezen a körön ( első Kakucs race ) picivel még lassabbak mint óra járásával ellenkezőre. Amúgy ha Kakucs lenne a 2 órás, most mennyünk a másik irányba. Jó?
Szerintem a visszafelé futmot nézed.
Azon Winkler csak körbeegerészett, mindkétszer ,az egyenesekben egykerekezgetve, mert Manci valami láncnyavaja miatt kiesett az elején.
A normál irányu futamon asszem Mancié volt a leggyorsabb race kör az 48 környéke volt mert akkor siettek.
Ádám a titán vázas motorral 48.772. Futamon 50-es idők. A vrbovszki András időmérő 50. 648 versenyben 51.640 A többiek 54-58. ami szintén jó. Ügyesek na.
FMBK honlapján a 2012-es Hat Órást vissza tudod keresni, Mazsy. Nagyszerű kis szelete a 24 órásnak, csak nem kell éjszaka a sötétben vaksiskodni, azt má rosszul viseltem. Volt itt minden. Kánikulában érkeztünk, még le sem pakoltunk a futóról, Kisdió javában karistolta a célegyenes végét, lapon. Sokat nevettünk, na! Szemerkélő eső, féktávon belső íven majdnem elmenő, eső-kelő nemenjátanyakánmerezsárgapannónia menők, gyá...
Csak azt a 71-es Rd-t ne kellet volna annyit gondozni
Peti te maradsz nálunk a győztes egyesületbe? Mert úgy főzöm a pálinkát.
csinálsz belöle 2t kocka 4-et.
van itthon 1 pár ilyen fötengel ez jó 5-let igy kisseb helyen elfér majd holnap nekiállok a szar honda tengelyíeknek
Azon Winkler csak körbeegerészett, mindkétszer ,az egyenesekben egykerekezgetve, mert Manci valami láncnyavaja miatt kiesett az elején.
A normál irányu futamon asszem Mancié volt a leggyorsabb race kör az 48 környéke volt mert akkor siettek.
Gondolod meg merném sérteni az urakat masszív bambizással?
Brezova,voltam ott szájattátani.Az idei is ott,és kb.ugyanúgy?
Csak azt a 71-es Rd-t ne kellet volna annyit gondozni