Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike Lacika! Ez teccik a legjobban...amikor eléneklem a nézőknek a ejjj, de oda húzok a Dimma motorjának című kedvenc nótámnak
még kép
Sziasztok tegnapi képek.
Mogyi!

Rámértem a fuvira..

Küldenék egy mintát, hogy az elfogadható e or not.

Írjál légyszi a címemre.
-buzerpipa-kukac-freemail.hu-
(kötőjelek nélkül)
negatív
Köszi! Tiszacsege?
Ú. Az nem jó! Jobbulást neki. Mi meg átvettük az arany érmeket shefteltünk mindent amink volt. Marad az összes pálya ami tavaly volt.

Április 20-21
Máriapócs
Május 18-19
Kecsó
Június 15-16
Kakucs-oda
Július 13 14
Brezova
Augusztus 3-4
Kakucs-vissza
Szeptember 14-15
Balassagyarmat
Sajna szombatra tették a szabadedzéseket . Aki Vasárnap megy csak mehet egy időmérőt osz két futam. ennyíííí.
Talán hír még , hogy ez a Mihu gyerekecske úgy döntött, hogy háta mögött haggya a nyugott kis életét az MZ- kupában ahol csak úgy elkörözgetett ott elöl a versenyeken és felszívta magát és összes bátorságát össze szedve belevág élete nagy kalandjába és feljön hozzánk a nagy ráncosfarkúak csapatába classic 1 be. Szegény, nem is tudja még, hogy mibe fogott Nam akartam elvenni a kedvét, hogy ez itt nem MZ kupa öcsém Itt rúgúnk, harapunk karmolunk, óvunk ám a kanyarokban!Is
A gyerek belázasodott reggel,nem tudtunk elindulni...
Kerestem a rusnya képedet, de hiába...
Hát ez itten inkább amolyan versenyző féle részleg. Nem igazán foglalkoznak ilyen mocikkal. Ha valaki tudja a választ azért segítenek....csak lassúak nagyon...
Yes ! Hozd el,elvisszük neki!
Szíjja Petíííí!
Aki a tankot csinálta, ő javít is horpadt szarokat?
A két ütközőre hegessz egy-egy anyát,oszt nem fog hozzáérni...
Köszi szépen, de sajna senki se írt a kérdésemre ott így fordultam az RD-s részlegre .
A DT fórumon keresd Apuci-t. Ő DT-s.
Nem ver bele a kormány? Én simán horpasztottam a fényezett tankom
Sziasztok !
A segítségeteket kérem .
Van egy 1988-as Dt 80 Lc 2-es motorom, vettem hozzá egy donorblokkot és annak a hengere jobbnak tűnt a jelenleginél, nem volt benne dugattyú, de sajnos így is kellett fúratni és amit adtak hozzá DT dugattyút nem jó, mert a gyűrűk kipattannak a beömlőnél nem belevaló a dugó azt hittem ezzel van baj, de nem, mert a régi hengerbe meg jó lenne meg a márkaszervizben is mondták ilyen kell bele, de viszont akkor a henger a rossz és olyat is hallottam valakitől más a henger rajta, de ez is gyári 79 ccm és szerintem egy RD típusé .
De ha nem akkor milyen 80 ccm-es típusai vannak a Yamahának aminek a hengerei jók a DT-re ?
Köszi a segítséget előre is !
hát ügyes a fiu de ennyi méter heggesztés 1 nap alatt meg a többi,
vagy felszerszámozta magát és tele lessz vele a net, de egyedül,
megcsinálni 1 nap alatt több mint kiváló teljesitmény. Majd kiprobálom nekem mennyi,de kell hozzá 1 pár nap.
Ha minden jól megy én is ott fogok menni :)
1 nap alatt megcsinálja Marcika! Karácsony után ilyen kérdést feltenni... na de Maestro?!
kva sok ideje volt szép lett, és fogytál is?
Súlyos csapás ez nekem!
Nem tudok menni
Köszi!Indexeket hozd el holnap!Hátha jó!
A végtelen internet a megoldás problémádra de szerintem joob és társa foglalkozik vele.remélem jól irtam a nevét.