Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont 110 kg üres tankal.
nem jött a colos a kiegyenlitő tartályért,lett?
nincs egyedül
Készül a race2
80as s ez a zündapp legjobb blokkja.
egvetted de az vizes,talán nem is 50ccm képen a henger nagyobbnak látszott.
ja csalos 1henger 125 1 henger 175 ccm legalább lessz nyomaték
A tüzépen mérve 110kg a Pannóniám.De +-5kg a pontosság!(illetve pontatlanság)A 200-asod szerintem ennél könnyebb.
Ez lesz a szíve a vasnak? Ez jól áll már, ha igen. Pity-puty oszt mehetek is vele egy karikát De ez nem 350-es?
JAj.
Még meg semközsöntem a zündapp blokkot: Köszcsi!
Négykezes a Maestroval...
Én az AA-s yamahát mértem,ami szerintem elég könnyű motor:130kg kb 4-5 liter benzinnel
talán 116kg a 350 es régebben mértem ha sok rajta a müag akkor 110 lehet holnap megmérem 2 szoba mérlegen.idáig is azzal mértem 1dbbal középen felemeltem. 130 az sok.
Valami tüzépen leméretem kiváncsiságból.
Az utóbbi adat kizárt. Ha véletlenül így lenne, akkor felejtsd el a 250-t egy életre.
KB. 130-140 Kg. 200 úgy 90- 100 lehet.
Mennyi a nagyon nehéz?
2 db. verda nem fér be a kertmobilba...
A helyedben én hordanám magammal a 200-at is...
Jakabnak lehet,hogy kell!
Ja! Remélem nem kell a 200-ashoz térden csúszva vissza kúsznom, hogy bocsássa meg a hűtlenségem
Üdv! Köszönöm a segítséget, elhoztam a dugókat, neki is álltam előkészülni. Holnap ha minden ok összerakom. Még egyszer köszönöm.
csak vigyázz ezzel,nehogy túl nagy legyen a csalódás....
Bregyó kérdezi, hogy kell-e itt valakinek: NSR mc-21 komplett főtengely. Mivel nem tudja regisztráni ide magát én közvetítek. Ja és azt is üzeni, hogy a Szabó, az öreg Dió a kicsi is, meg a Petró főleg a Főgecó tök lassú és mindenki! Lecso is! Csak a Füves gyerek...na az nagyon gyors!
Egyenlőre marad az eredeti, de ha neked a 250es nehéz akkor én azt
mondom hogy a 350es el életem delét jócskán elhagyva nem tudok
megbirkózni .A 70-es években még sikerült!
Milyen futómű megy alá? A gyárival nagyon ágresszíven viselkedik. Már miután mentem a 250-esssel. Igaz nem pályán. De a 250-es finomabb szerkezetnek tűnik, csak nagyon nehéz.