Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te sanyi!azoknak a fékcsöveknek ugy kell állniuk?amugy jó kis gépnek néz ki
Yamaha RD LC 250es block eladó hengerek és kupplung nélkül,
40 000ft. Jó váltó, és főtengely.
Old Dio. Ehun van ni amiről beszéltünk: https://www.facebook.com/media...!/media/set/?set=a.441875855885358.100
238.208844929188453&type=1
Én mááá elkezdtem...
Kezdjétek az alapozást! Megint!
http://youtu.be/L_fCqg92qks
távgyogyitani nehéz, sokminden lehet, de ha annyira log a dugó az már nem jó. a gyujtás rendbe lehet mert 1 trafos . mérni kéne.
Akar süritési végnyomást is az sok mindent elárul. meg lehet cserélni a gyertya kábeleket, meg a gyertyát is. akkor az a része kilöve. mérjél.
Hello

Segítség kéne, van egy 250lc -m erős volt de az elinduláshoz már eléggé kellett csúsztatni a kuplungot h ne fulladjon le, onnantól jó volt (kis fordulaton továbbra is erőtlen volt). Majd mennék vele, és nem ment a bal henger. csak néha néha pöffentett egyet, 10 perc után már ugyahogy pöfékelt. Karbit leszedtük kipucoltuk de nem volt eltömődve vagy ilyesmi, hengerfejet levettük, a bal dugó jobban lötyög mint a jobb oldali (nem tudom hogy ez normális-e vagy sem) de kézzel előre hátra jobbra balra is 0,5 mm ert lehet játszani vele.
Merre lehet a probléma?
86-os váz, teli idom, hibátlan alapméretes 31K blokk szétszerelve hiánytalanul, 86-os első futómű, 86-os hátsó futómű, 86-os kerekek, kormány. Gyújtás, ypvs motor. Karburátorokról a tolattyú hiányzik.
A blokkból a hengerek utcai motoromon vannak, de azt is hajlandó vagyok visszacserélni. Az utcai gépem 83-as, arról is át lehet rakni a kereket, futóművet, ha MAMI-ban nem lehet 86-ossal menni.
Alapméretes hengerekkel, gyári dugóval 130E, Új dugókat igénylő hengerekkel 100EFt.

Többiektől elnézést, hogy itt hirdetek.
A beszerzési ár engem is érdekelne!
és mennyi az a beszerzési ár?
Ha valaki YPVS-t akarna építeni pályára, akkor keressen.

Én már jó ideje gyűjtögetem az alkatrészeket egy motorra, de most beszerzési áron, EGYBEN megválnék tőle. Váz, hibátlan blokk, futómű, kerekek, apróságok...
30/31715húsz
lehet probálkozni,de nem biztos hogy sikerül.
lehet a legközelebbi kostolonál te leszel az alany
Be is kaphatod,de majd hétfön megbeszéljük
Ha olyan dugattyúm lenne mint a Gyuri újja akkor gyűrű sem kéne rá!
Lehetek keményebb is az Öreggel Yamahát ide gyorsan he
Hogy pucsitasz azzal a játékpuskával..

Kit vársz hátulról, Gyuribát a bütykös ujjával?
Nade Füves nagyobb motor kormányét nem éri el:)
Mer? És hogy az 1 szivoszeleppel rendelkező aermakival köll menni a 12 felömlős RD-k ellen az mennyivel frankóbb? Nem a kéccázassal kell indulni 500-ban, ez elég logikus
Na az is jó értelmes szabály lehet, hogy a 200 assal menjen a cb 500 satöbbik ellen...
Szép idő volt ma.
ÁÁÁ! semmi. Csak beszélgettem a haverommal erről és csak megkérdeztem.