Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak itt sokat átélt szakik.Az alukerék egyengetésre valami tipp?Ki csinál ilyesmit?
Na ezt meg tessék tükörre polírozni,hogy csak úgy vakííícccccson!
Sanya nem lazza a lánc
Na ha ezt előbb tudom... Kidobtam volna a gazsiból
Ne maraggyáá Yamahás,legyééé inkább Jawahás...
Tuti! (szerintük, de jó!)
Ne maradj Yamahás, itt a http://youtu.be/mpbImgBMqAU
Marcika csinázott új benzines kannát,nekem...
Nem! Hiába hozták el! Maradok yamahás!
Űűűű Gecc,emmenthali chassis ? Kelkáposzta túróval,megjött Gecó fúróval!
Szóójjatok bammeg,menek én is,tsak 50 Km. ! Eszünk egy jó korhelyhalállét + ugrunk 1 seggest a termálfürdőbah...
Tudodmit...egyszer elmegyek hamár így meghívtál tréningölni. Csak szerezzél valami kis motort, mert még csak a korlátolt jogsim van meg. Hondádnak meg amúgysem érném el a kormányát
Szevasz apa, mi a helyzet veled? Ha legközelebb edzel nem csinálsz valami kis videót a tükörsima aszfaltról? Eszedbe ne jusson a suzukival menni (probalkozni) erre a pályára pont jó a te CB-d, főleg ha hagyjad végre hogy kezelésbe vegyem
Edzettél? Mondjál le!
Sebaj,az első tíz az már nem olyan rossz!
Ez"nemzetközi"verseny volt.Sok eredeti Yamaha nem nagyon volt.
Tavaly befértél volna,mert általában egyedül mentem C3.ban,de idén nálunk is többen leszünk,rajtad kívül konkrétan 5db C3-ról tudok,de lehet,hogy többen is leszünk.
Ha leközelebb a haverod Csege fele jár gyere Vele! Könnyen megtalálnátok Engem mert a pályán belül lakom! Igaza van a barátodnak mert a pály 95% olyan sima mint a tükör. Tudod mit ha eljössz a haveroddal, akkor adok egy motort hogy körbemenj a pályán! Hidd el hogy utánna menni akarsz majd itt! De fell kell kötmi a nadrágot mert Én valamelyik nap is edzettem rajta!
Amúgy az a rengeteg yamaha 60-70-80-as évekből ami itthon ment az hova lett? Mind külföldre került?
Ezekkel a kerekekkel mit csináljak?hol javítanak ilyesmit?
Volt egy álmom... Ugyanez! A nyolcvanas években szociális futamokon,volt Marlborós esernyőm is,csak nem volt olyan balga csaj aki vállalta volna.Pedig volt hogy Zánkán 20percet álltunk a rajtra várva a tűző napon...
mindig is jó volt az írói vénád Amúgy a feltett vididen Csegéről azt hittem végig, hogy a cb 500-al mész. A műszerfal és hang alapján. Azért nem értettem, hogy a 125-ös moci mit keres előted. De ez a 250-is ment mint állat. Haverom arra járt minap és mondta, hogy az aszfalt olyan sima már mint a tükör...akkóse megyek