Tudodmit...egyszer elmegyek hamár így meghívtál tréningölni. Csak szerezzél valami kis motort, mert még csak a korlátolt jogsim van meg. Hondádnak meg amúgysem érném el a kormányát
Szevasz apa, mi a helyzet veled? Ha legközelebb edzel nem csinálsz valami kis videót a tükörsima aszfaltról? Eszedbe ne jusson a suzukival menni (probalkozni) erre a pályára pont jó a te CB-d, főleg ha hagyjad végre hogy kezelésbe vegyem
Tavaly befértél volna,mert általában egyedül mentem C3.ban,de idén nálunk is többen leszünk,rajtad kívül konkrétan 5db C3-ról tudok,de lehet,hogy többen is leszünk.
Ha leközelebb a haverod Csege fele jár gyere Vele! Könnyen megtalálnátok Engem mert a pályán belül lakom! Igaza van a barátodnak mert a pály 95% olyan sima mint a tükör. Tudod mit ha eljössz a haveroddal, akkor adok egy motort hogy körbemenj a pályán! Hidd el hogy utánna menni akarsz majd itt! De fell kell kötmi a nadrágot mert Én valamelyik nap is edzettem rajta!
Volt egy álmom... Ugyanez! A nyolcvanas években szociális futamokon,volt Marlborós esernyőm is,csak nem volt olyan balga csaj aki vállalta volna.Pedig volt hogy Zánkán 20percet álltunk a rajtra várva a tűző napon...
mindig is jó volt az írói vénád Amúgy a feltett vididen Csegéről azt hittem végig, hogy a cb 500-al mész. A műszerfal és hang alapján. Azért nem értettem, hogy a 125-ös moci mit keres előted. De ez a 250-is ment mint állat. Haverom arra járt minap és mondta, hogy az aszfalt olyan sima már mint a tükör...akkóse megyek