Há,sehun máshóó! Csak az ízeltlábúaknak lesz jó,semmi másra. A régi stadionban lettem kisdobos,később úttörő és ott fedeztek fel,kerékpáros tehetségkutató versenyen. De, még vótam salakmotor meccsen is ott! Még, a mellette lévő csónakázó tavat is elbontják...hun fogunk korcsolyázni?
Bammeg!
Üdv a versenyző uraknak!Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek eladó gyári szakadt ülése(az alja legyen jó) Rd250C-hez?Esetleg nem porosodik valakinél otthon felesleges 250-es Bultaco blokk?És még egy kérdés:A 400-as és az én 250-esem közös blokkal készültek-e?
Ezt akarom kideríteni, hogy miért nem összevalóak az alkatrészek. Mivel a dugó DT,mert az lett rendelve meg a márkakereskedésbe is azt mondták ilyen kell bele, de elvileg a henger is DT, mert donorblokkról lett levéve "de szerintem ezzel lehet a gubanc", mert RD-ken láttam ilyeneket, de szerintem akitől vettem a donorblokkot az kókizhatta össze így és ezért kavarodtam össze !
Azért lett megfúrva, mert volt benne egy nagy mélyedés és töb mint valószínű, hogy akkor is ez lehetett a baj az előző tulajnál .
Még nem szereltem össze, de így nem is fogom, mert felesleges. Megnéztem, nem pászolnak össze , és addig nem is fogom összerakni míg nem fogom megtalálni a normálisan alkatrészeket !
Aszt meg hogy?
Elviszik a vizet téglánkét?
Bammeg!
Jó buli volt!
Azért lett megfúrva, mert volt benne egy nagy mélyedés és töb mint valószínű, hogy akkor is ez lehetett a baj az előző tulajnál .
Még nem szereltem össze, de így nem is fogom, mert felesleges. Megnéztem, nem pászolnak össze , és addig nem is fogom összerakni míg nem fogom megtalálni a normálisan alkatrészeket !
ha privátba írsz egy címet, elküldöm vn vagy tizen darab oszt kiválogatod melyik használható.