Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom,hogy ő mibe megy,én a class.speciálban megyek,mivel,mindegyik motorom csak oda jó.
A tied attól függően,hogy milyen évjárat,Class.500 1978-ig és class.open 1981-ig.
Milyen terveid vannak?
Köszi. BRC-vel ti classic 500-ba mentek ezek szerint? RD 250 yamaha is csak itt mehet ha jól értem.
itt van az idei tech.szabályzat
http://www.alpeadriamotorcycle...
Csövi. Alpok -Adria classic szabályai hol olvashatók? Lehet ott menni MAMI-s szabálynak megfelelő classic 1-es motorral? Képek vidik merre vannak?
Érdekes is lehetne:)
MAMI kupára?
Elkészültünk:
Jahhhkérem! Magnesium?! Ezt, a nem elhanyagolható informzione-t nem tecccettt közzé adni...
Mindenképp szeretnék egy heftölt magnézium felnit a sirkövemre mementoként. A felirat meg legyen mondjuk "elhunyt szarrágásban"
Méénem visítóóóó? Megkérdezzem Marcikát?
Joóbéknál 8e+áfa a felnigörgőzés.
Persze 1 felniért nyilván nektek nem érné meg, de Győrújbaráton a Sáhónál és utoljára 5000ft/db áron görgőztettem a motorfelniket.
Nem tudom mi az igazság, máshol mennyi, de állítólag felénk olcsón csinálják.
Meg ki is hegesztik ha kell, bár én olyannal nem közlekednék..
Nem tudom megerősíteni.

De azt igen, hogy a felni egy kalap szar, a "kicsit üt", ugyan nem túl egzakt kategória, de szerintem akkor se fér bele, hogy az egyik oldala masszívan meg lett baszva. Jövő héten leszek csak otthon, majd megcsörgetlek. Nem bánnám, ha újra tárgyalnánk az árat, mert 10-12e körülit mondott rá az egyetlen felnis aki elvállalta.
Erősíts meg abban a tudatban,hogy ismét változott az AA classic spec.műszaki kiirása!A kurva anyját ennek a macskazabáló,büdösszájú dígó bandának.
hal emzoli. nemhivtál.kell akkor ?
Halihó én most jöttem meg a Komáromi fürdőből ott folytattuk az
edzést, nagy sikere volt a pántlikának amit hoztál köszi!
Zoli,dobd el légyszives a számod smsben,hívlak.Köszi
oks rendben.
Sziasztok!

Még nyáron csináltuk! Nem lenne rossz ha megint ilyen idő lenne! :)

http://www.sportmotor.hu/motor...

Üdv:Dani
íAggyááá! :)

Hlnap megcsöröglek
üdv mindenkinek!odaadnám megmaradt apróságaim yamaha rd 125 ös légütéses darajaim.ülés,olajtartály,hátósárvédö müanyag része,meg egy oldal idom.akit érdekel csörögjön:06303534463

Jelképes ajánlatért persze,ami 2 tábla csokoládé!
Budai Gyula elszámoltatóbiztos felelősségre afogja vonni, hogy honnan harácsolta azt a rengeteg nemesgázt közbeszerzésen kívül az elmútnyócévben.
milyen volt a soför csaj?