A hely karcmentes, de ez a hét már az ördög(ök)é, jövő csütörtök? Vagy inkább úgy kérdezném, hogy bármelyik este csütörtökig bezárólag? pénteken elhúzok pár napra.
Igen úgy van ahogy mondod "hogy amikor a dug.gyürük a felömlők magasságában vannak akkor mélyen bedomborodnak a z átömlőrésbe ". Meg szerintem nem reszelték meg a réseket meg a stég sem hiányzik, mert szerintem ez gyárilag ilyen a neten is keresgettem és találtam, de soknál úgy hirdetik, hogy Yamaha 80ccm, de milyen típushoz azt már nem adták meg :(
Meg nézegettem képeket sok 80-as DT-nek nem egyforma a henger
Azért köszi a segítséget !
amit adtak hozzá DT dugattyút nem jó, mert a gyűrűk kipattannak a beömlőnél
Ez nem egészen világos!Ha arra gondolsz,hogy amikor a dug.gyürük a felömlők magasságában vannak akkor mélyen bedomborodnak a z átömlőrésbe,akkor szerintem megreszelték a réseket és túl szélesek lettek.Esetleg a stéget teljesen eltávolították.Akkor dobhatod is a kukába.
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
már kifőtt!
Meg nézegettem képeket sok 80-as DT-nek nem egyforma a henger
Azért köszi a segítséget !
http://www.jofogas.hu/veszprem...
Nemtom de b.szott gyors !
Ez nem egészen világos!Ha arra gondolsz,hogy amikor a dug.gyürük a felömlők magasságában vannak akkor mélyen bedomborodnak a z átömlőrésbe,akkor szerintem megreszelték a réseket és túl szélesek lettek.Esetleg a stéget teljesen eltávolították.Akkor dobhatod is a kukába.