Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hely karcmentes, de ez a hét már az ördög(ök)é, jövő csütörtök? Vagy inkább úgy kérdezném, hogy bármelyik este csütörtökig bezárólag? pénteken elhúzok pár napra.
Most akkor az átömlőbe, vagy a beömlőbe?
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
Bővebben?Hol,nevezés,csapat,stb?
Helló érdekeltek jó itt a csütörtök vagy tegyük jövő hétre? Az anyag
már kifőtt!
Igen úgy van ahogy mondod "hogy amikor a dug.gyürük a felömlők magasságában vannak akkor mélyen bedomborodnak a z átömlőrésbe ". Meg szerintem nem reszelték meg a réseket meg a stég sem hiányzik, mert szerintem ez gyárilag ilyen a neten is keresgettem és találtam, de soknál úgy hirdetik, hogy Yamaha 80ccm, de milyen típushoz azt már nem adták meg :(
Meg nézegettem képeket sok 80-as DT-nek nem egyforma a henger
Azért köszi a segítséget !
A Hat Órás 2013. 06.08.-án lesz Brezován.
Március 15, 2 órás! Rajtam kívül indul még valaki innen?
Te Nándi, ki ez a hetes rajtszámú kiccsákó?
Nemtom de b.szott gyors !
Igaz,ami igaz,nem egy életbiztosítás a pálya és ha "balhé" van,valakinek el kell vinni...megértem! De, nagyon sajnálom azt a feelinget...
]
Jól gondolom, ez kell hozzá ?
Gyuri - megnéznéd nekem a láncfeszitőt ? Köszi
nem annyira mint te a pályán
amit adtak hozzá DT dugattyút nem jó, mert a gyűrűk kipattannak a beömlőnél
Ez nem egészen világos!Ha arra gondolsz,hogy amikor a dug.gyürük a felömlők magasságában vannak akkor mélyen bedomborodnak a z átömlőrésbe,akkor szerintem megreszelték a réseket és túl szélesek lettek.Esetleg a stéget teljesen eltávolították.Akkor dobhatod is a kukába.
Hmm, passz. Nem hinném, szerintem a szokásos feledékenység. Arckönyvön kérdezd meg a Mami kupa csoportban.
Hali főni. RD cupa nem volt kiírva az átadón. Esetleg nem lesz?
Nem mert a Karcsi bevállalni. Én meg egyetértettem vele. Szorri.
Gratulálok mindenkinek!
Na,most ment el a kedvem az egésztőőő...
Aztat nem is tudtam róla hogy harapós is
néztem is a kottában hogy ku..a hamis!
Sanyika inkább motorozz ne énekelj