Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsak nekem...
Ehin a Malanckák ...
Köszönöm az infot.
Póccsal kezdünk.
Majdnem tuti. Lesz Brezova is!
Ez mennyire biztos?
Asszongy a haver, hogy mégis lesz Máriapócs
A Malancával a Józsi barátom ment !
Tamás! A kecskeméti verseny közben az én muterom is csuklott volna ha még élne.A csúnya beszédet a TV-ben ki szokták sípolni.Legközelebb ilyenkor fütyürésszél.Üdv.Lacibá
A Malanca-ról azt hiszem van fotóm,este főteszem...
Én "ott" szoktam kipihenni,fáradságomat,tehát alszom!
Erről a Malacka motorról már hallottam többször. Ez az amit a Sajben épített? Nagyon megy. Igaz szinte végig azt hittem, hogy ez a nagy hondád.Érdekes, hogy több vididet látva igen idegesnek tünsz a versenyeken. Felmenők emlegetése stb. Majd idei évben csinálok videó riportokat a versenyzőkkel majd megkérdezem a többieket is, hogy mi zajlik a sisak alatt másoknál. Én rágózok meg dudolgatom a kedvenc nótámat. Tényleg.
Jáááj de régen volt az már...

Mivel a totálisan balfasz bike(.hu) szennylap még a lopáshoz is hülye (geci idegesítő ez a rángatózás meg a sportmotorról videólopóval gányolt minőség), ezért az ortodox Tiszacsege hívőknek előtúrtam a teljes verziót. Van benne minden ami korabeli relikvia: Vili a Böhmer-rel, a Losonczi (unoka)tesók párban, a gyors RD400 aminek a sofőrje pár kör után mindig elfáradt és lelassult, vagy a szép P20 hagyomány hogy mindenki után fél órával érjünk a rajtrácsra (merazpoén, pedig nem) :-), meg a legelején ott van a nemzetközi szabadalmi oltalom alá eső gyertya befogatásom, az egy héttel korábbi 24 órás öröksége. Na meg a fíling, hogy kemény 22 lóval is simán ki tudod nyírni magad. Legalább is úgy emlékszem ez a Malanca-s küzdelem eléggé zakó határon volt helyenként, annyira tré volt az aszfalt-hátsó futómű hiány kombó, valszeg ennek tudható be az uccsó előtti körben tapasztalható idegösszeroppanás is...

http://youtu.be/qvYI-WBHyL4
Az ülés teljesítte a küldetést.
Szia! Lehet tudi már valamit az idei versenyekről?
Megcsináltam a tankom
Te csak ne ríjjá, szerinted a libakergetős mezőnynek miylen lesz ez a sok hosszú teligázas pálya?
Simán túlélőverseny lesz, az nyer aki végigmegy
Igazából 2 db kevés.A másik kettő?Ronda?Hozd el a díjkiosztóra,aztán megnézem!
Ja! A honkongi bót,occó fehérneművel szponzorált...
Azért voltál Te már a csúcson rendesen. Látom a háttérben szponzor felíratok meg minden Ottó gondolom akkor még nem Bambi MZ-vel ment
215 rajtszámú Trophy MZ-tel ,Ragó Feri barátom, sajnos már már az égi versenypályákon kőröz...