Miből van ez, komolyan használni akarod? Gondolom 2,15 coll. A nem túl pillesúlyú CB 3,0-os hátsó kerék 130-as gumival, tengellyel, távtartókkal, feszítőkkel 14,8. De 13 alá kell kerülnie különben irány a MÉH.
Nem véletlenül kaptad meg azokat a kerekeket annyira szarír-hugyír .Még maradt kettő nekem is,tolikocsit tervezek gyártani belőle.A küllősből még két -három kilót le lehet szedni kerekenként,(van például fasza alu küllőanyám is,de nem adok neked mert geci vagyok).
Mindent azért nem osztok meg a kedves társasággal Az igazán vicces az lesz ( vagy nem ) , hogy bedöntöm a pályán balra és utánna kapásból jobbra kellene fotdulni.....hogy mászok vissza
Ma miután rámdőlt és csak külső segítséggel tudtam kiszabadulni alóla lehánytam róla a kerekeket Némi píz is bejön a méh telepen az aluból és én is köllősítettem
Vazze! Pontosan 18 Kg! a szerelt kész hátsó küllős kerék. Alukerekes verzió is 18 Kg. Nincs külömbség! Az első viszont 3 Kg könnyebb az aluhoz képest....
Szia! Én is gratulálok neked.Tulajdonképpen a terepbajnokságból alakult ki az autókrossz,legalább is így emlékszem.Na akkor majd a versenyeken találkozunk .Üdv.Lacibá
Szia gratulálok neked az idén a sportorvosival elvették a kedvem, de
az idén még nyeregbe szálok. Januártól 45 év felett kötelezö a terheléses EKG az 30 000ft a sportorvos 10 000ft gondolom a buzi doppingos focisták miatt. Egyébként én 10év motorversenyzés után megsértődtem és építettem egy krosszautót, 16év alatt 5autót építettem az utolsó 500kg volt és 300paci ezzel én hoztam az első eb PONTOKAT Magyarországnak az autócross történetében.
Szia Peti! Én is nyomattam autóval a terepen csak én 1500-ös Poski Fiattal.1977-ben a kategóriámban országos bajnok voltam,csak akkor még a váza volt a divat.A ruhám én sem akarom koptatni de még legalább az idén nyomatom a MAMI kupában..Üdv.Lacibá
az idén még nyeregbe szálok. Januártól 45 év felett kötelezö a terheléses EKG az 30 000ft a sportorvos 10 000ft gondolom a buzi doppingos focisták miatt. Egyébként én 10év motorversenyzés után megsértődtem és építettem egy krosszautót, 16év alatt 5autót építettem az utolsó 500kg volt és 300paci ezzel én hoztam az első eb PONTOKAT Magyarországnak az autócross történetében.
:)