Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peterka! Nem van vélellenül R5 gyűrűszetted? +25 , +75
Nekem nincs bajom sem az LC blokkal(ha levegős henger van rajta),sem az ötsebességes MZ blokkal(/1).De majd holnap döntenek a fiúk,meglátjuk,mi lesz!
Hozzatok létre bejegyzéseket osszátok meg egymással tapasztalataitokat! Az új motoros blogomon!
http://motorosblogok.blogspot....
Má megin üldözési mániád van?
szia! te nyirteleki vagy?
Forrest88 neked mennyit fogyaszt a motorod ha power alatt közlekedsz?
de miért pont 1975?mert már a 80tecnika is elmult 30 eves,ha a levegös a müszaki tartalom gerince akkor miért nem más idöpont.
az biztos hogy a pannonia 75be szünt meg de a classikus veteránt ne kössük hozzá. Én speciel életem egy szép szakaszát ott töltöttem ráadásul.
mégse jól irtátok le
Ezt elfelejtettem belinkolni. Ehun a disznó ni.
http://www.motorcycledb.com/Ya...
Aztán mindenki jön az űrtechnikával.
Tavaly is ez volt a szlogen.....
86 biztosan nem.
látom a demokrácia begyürüzött a mimiba. radikális változást nem akarrunk, de igenis 1-2 költségcsökentő és nem logikus szabályt átirni.
Itt egy érdekes dolog, amit Norbee írt. Ha lehet alu kerék az Rd kupában, akkor milyen? korhű 10 mázsás csillag, vagy ilyen modernebb turbina vagy ypvs kerék? Írtad, hogy a classic 3 évszám. Mi a terv ezzel? A haverom indulna c3-ba RD 125-el. Van 83-as ( turbina 18-as kerék) és 86 os is. Vízes. 86-ost prefarálnánk szívesen mert jobb a futómű stb. Viszont gyári 16-os kereke van elöl. Mi legyen?
+ hogy minden pálya legyík benne...még Pócs is ha lesz olyan "messze" race!?
Sziasztok!

RD80 fa kerekeket cserélnék levegős RD fa kerekeire.
meg az rd kupa értékelés.benne van hogy csak levegős motor,értékelve viszont voltak a vizesek az idén is, jól is van ugy,csak át kell fogalmazni
A harmadik a kerék volt, Bambi segített ki.
erről van szó kérem szépen!ki kell igazitani azt a pár rosszul megfogalmazott dolgot,meg le kell tisztázni melyik motor hova fér bele.csatlakozom a dologhoz dimma tudja mit kifogásoltunk de azért ha nagyon belelendül épitsétek le
Tehát, hogy tisztázzuk. Az idei szabályokon nem változtatunk! Ez igaz minden kategóriára. Csak annyi megbeszélnivalónk van, hogy az idei szabályba nem pontosan, vagy hibásan bekerült részeket pontosítsuk. Pl.: fék, Class3 évjárat... Még van valami, ami nem jut az eszembe. De radikális változás nem lesz!
A tied úgy is hangos.
Köszönöm, vettük.
Na, ezt már szeretem. Szép, rendezett motorok, semmi sufni. Mehet!
350-es, L gyűrűs szettben, nem vón 0.75 és 0.25 ?
majdnem ua piros