Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attila annyi hátrányod lessz mintha reszelt LC vel mennél.
A levegös is reszelve csak 7 felett megy és elég lórugásszerüen jön a nyomaték,tudni kell vele menni. AZ egybehengeresed is ilyen.
Teeeeeeee!A kerék kiszerelés csak irónia volt!Irhattam volna úgy is,hogy az első felnire nem lehet gumit szerelni az YPVS-ek esetében.
A szabályalkotóknak így már tutti tiszta lenne a lelkiismeretük,hogy ők aztán mindent megtettek az YPVS-ek ellehetetlenítésében.
Naptár iylenkor még nincs, jövőre lesz.
szerintem a mami kup fácse csoprtban a filék kzött van a class 3 szabály.

A jetes karbit már más is felvetette
És a karbit nem kell lecserélni nem póverdzsetesre?Kereket mért kell? Melyik szabályzat helyes a sok közül? :D hol tudom megnézni a verseny naptárat?
Meg visszateritest is kapsz,hiszen a kevesebb kort teszel meg
Mé nem? Pia, nők, kábítószer mibe kerül már? Én sem leszek olcsó jövőre azé! Bér lekörözöttként fogom a versenyzésemet finanszirozni + lekörözésről fotó is készül a kedves versenyzőknek némi felár fejében Feltartásért extra pízt kérek! Nem úgy van az már jövőre, hogy csak úgy lekörözunk engem! He!
Licen,úgy tudom a veterán az 3500 Ft-volt/ év
1.verseny 11000Ft és az utána következőkön mindig 500Ft-al kevesebb a nevezési díj.Ha a szombati x versenyen is akarsz indulni akkor a duplája.
Ja,meg az első kereket is ki kell szerelni az esélyegyenlőség jegyében.....
hogy kapnák be...
Te Sanyi!Miért riasztod el a potenciális versenyzőjelelölteket?Talán mert félsz,hogy még egyel többen fognak lekörözni?
Hello Dagi!

Ikarusszal plane.De nagy elmenyek lehettek.

Mikor Kovacs elvtarsat bekuldtetek aMarlboro yamahahoz a pezsgokkel
Jerez szép túra volt
Csak nem jó neked. Szélesebb a tied, és más az alja is. Megnéztem képeken, nagy a külömbség.
Classic 3. Kihúzott powerrel. Világ pénze...
Helló!
Gyári 350 ypvs-el melyik katba lehet nevezni? Milyen költségei vannak egy ilyen szezonnak az utazáson és a motoron kívül?
ok
Üdv Urak!x3 kat.-ban várhatóan hányan indulnak?Már ha lehet ilyen előre tudni bármit is.
meistró az ülést azért megnézem valamelyik nap
rd -é ablakos
áztasd citromlébe mert gyári uj 64,5 dugó kompletta van L gyürüvel
nincs szerencséd
Ű! Ott hátul a buszban mi figyel !?
mi van még nem alszol?
Ez már küldted, egyébként is asszem 700-as. Van 450-es blokkos is régebbről, emlékszem.