mire az ember összehoz egy race motort az nem kis pénz meg meló akkor már csak jobb kihasználni a köbcentihatárt,legalább van erő a motorban. egy 125-öst versenyképesre megcsinálni semmivel se kerülne kevesebbe és csak 125-ös marad.
Az igazság az hogy a gokartpályák nem hoznak lázba,nem öröm versenyezni rajtuk,edzés nélkül nekem. Jövőre ha lesz Tcsiga, Balassa,esetleg Mpócs a tervezett racék. Nézelődök még Cseh-be valami utcai racét,ha összejön,örülni fogok...
hát éppen rátapintottál a lényegre, a küllös kerék nem gombokért fellelhetö ,és amugy ha utána nézel az itthoniak közül már 1974 be balassán a jancsi mér azzal ment ayamahával. az öntött kerék meg gombokért van reszelni se kell mert belevaló,!
Szevasztok Yamisokkk! :-) Miért nem csináltok 125-ös yamikat is? Az ilyen kis pályákra amiken megyünk a MAMI kupán sokkal célravezetőbb lenne és van is nem egy nem kettő az országban.
Egyébként meg nem akarok bele szólni a dolgotokba, csak egy észrevételem lenne az öntött kerekeket illetően. NE! Inkább csináljatok olyan épeket amik jobban passzolnak a classikus stílushoz. Szebbek is, könnyebbek is és a végén könnyebb eladni is ha úgy alakul.
Úgy látom mindenki szegel...
Felhoztam a blokkot az erkélyre (amikor az asszonyék nem vótak itthon) egy óvatlan pillanatban...
Már k.... hideg van a garagéban!
félretettem a levegöst azt szétrántottam a vizest, ha ezzel a blokkal kéne összerakni sok pénz lenne. Szerencse hogy ott gugol má vagy 1-5 éve a tesója amibe 10e km van ugy hogy blokkcsaere lessz
egyébként megtudnám venni a hirdetett legdrágább p-20 ast is és még egy páran nem csak én de elment a kedvem tőle mert már egy két ember a rozsdakupactól is a nagy durranást várja, várja csak nem mindíg lesz ez így.
Maga is kezdi? Jóárasítás van itten...Ha motort veszek legközelebb ezt a forúmot fogom ajálgatni az eladónak, hogy nézzen már itt körül mennyiért megy az rd!
menyek/
http://sebessegoltara.blog.hu/2010/06/16/tavaly_nyaron_megkatt
antam
van mz hátsó gátló szárad?
http://youtu.be/5lieE1dlVW0
(Még:)
Öccá' kiló, csak hátránya van, és még ronda is, vizsont olcsó.
Egyébként meg nem akarok bele szólni a dolgotokba, csak egy észrevételem lenne az öntött kerekeket illetően. NE! Inkább csináljatok olyan épeket amik jobban passzolnak a classikus stílushoz. Szebbek is, könnyebbek is és a végén könnyebb eladni is ha úgy alakul.
Felhoztam a blokkot az erkélyre (amikor az asszonyék nem vótak itthon) egy óvatlan pillanatban...
Már k.... hideg van a garagéban!