Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak gondoltam,h licitalok rd ugyben.....

amugy tzr t 20 e ert vettem
mindenkire rászakadt az otp? má tiszta irigy vagyok
igy aztán vettem 1 tzr t250-est bagóért60pézé
te raymond ez erös csusztatás vagy tegyél fel képet
most van fent egy 350ypvs blokk 40-ért a neten. de se karbi,se membrán. gyújtás se biztos,hogy van. de nem értem,hogy lehet kifogni ilyen üzleteket,hogy 4 rd 100 :P
Akko mongyá le! ( Idézet: Főgecó ) És szégyeld össze magad
En a multkor 4 rd t vettem 100 e ert
Ugye,hogy nem sok a reg.adó?Még párat hozol és meglesz a P20 ára!
Na pont ezt mondom,hogy mennyi önzetlen ember van itt.Simán bevállalnád,hogy nehéz munkával kiszereld az enyémből,és átraknád a te motorodba?És mindezt teljesen ingyen!
No akkor itt az a szokás, hogy bedobod a motorodat a közösbe, donornak
Enyém a blokkod
ha legközelebb megy valaki külföldre venni,akkor hozzon nekem is ilyen olcsón én is vennék vagy 2-t kapásból.
még papírja se kell,hogy legyen.Úgyis csak alkatrésznek kell.
Nagyon szépen köszönöm!Örülök,hogy vettem egy ilyen mocit,mert ezen a fórumon csak pozitív tapasztalataim vannak.
na ez az,hogy csak külföldön lehet ilyen jókat kifogni :( ami meg felkerül az ebay-ra az megint csak drága :S
Ma mentem egy kis kört hát azért megyeget szépen
De az alapjárat az botrány 3-4 ezer.. tehát egy rendes beállítást eszközölök 7végén.. :) Köszi a válaszokat
nem titok németbe vettem 150-ért hármat üz képeset papirral egyet holnap már iratom is át.
Honnan szedtek össze ennyi ypvs-t?:P tuti kéz alól veszitek olcsón mert ami már kikerül netre mind drága :P mondjuk ami volt 200-ért lc és benne ypvs blokk talán még meg is érte volna,de az is hamar elkelt.
megpróbáltam hogy egy kicsit önnálóan is keresgethetne vagy utánna is járhatna a neten ha mindent innen akar megtudni akkor ez túl nehéz falat egy ilyen motor egyébként van kettö ypvs-m és egy újabb lc-m enyivel szaporodott a család
az első sárvédőt meg a téglát nem tekintve szép ez a járgány
tuti nem tuti annyi a gyári érték.
hol voltál voltam nálad?
ej de jó p20-as
2mm tuti.
Elnézést a zavarásért,mert ugye én nem versenyzek(sajnálnám a motort),egy pontos gyújtás beállítási értéket szeretnék megtudni a 250-emhez(megvannak az új contact set-ek).Ha jól tudom a hézag 0,4mm,de mekkora a gyári előgyújtás?Köszönöm előre is!Illetve keresek szép krómos kormányvég tükröt,legyen már egy kicsit cafe-s.
Oszt még megy is...
Nem is hülyeség! Classic 3 és kész.
Minnyááá bérakok egy ypws blokkot ... oszt jaólössz!
-Jóó szíjja az orrát!