ez volna ami 75 előtti
ez ugye megfelelne class 1ben is ez meg 75 utáni modell
Ha megnézed, ez a két motor, hót tök ugyan az, a blokkjuk telesen azonos, a váz szintén, a futómű szintén.
A difi a dizájn és a kerekek.
Az vele a guzmi, hogy a yamaha pár évente piszkálgatott valamit a motorjain.
A most érvényes szabály szerint, a 75után kijött modellek nem indulhatnának.
(ha jól értem)
ez azért baj, mert például az 1e7-es modell 75 utáni, így formailag nem indulhanta, holott a motorblok ugyan az, a komplett váz, futómű minden ugyan az mint a 75 előtti modelleken, csak a dizájn (tank) változott, és a külős kerekek lettek öntöttek.
(teszem hozzá, ez inkább hátrány mint előny)
Ez már csak azért sem elhessegethető probléma, mert ha idén betű szerint betarották volna, akkor a fél yamahás mezőny mehetett volna gyufáért, mert kinek a blokk, kinek a váz 75 utáni modellből származik.
Dimma szerintem oda szeretne kilukadni, hogy a 75 utáni levegős Rd ket el kellene engedni modelltől függetlenül.
(mármint nem a valóságban, mert ott ellettek engedve, hanem a szabály szerint is)
Ha nem jól értelmeztem valamit, akkor elnézést kivánok a belekontárkodás miatt.
ez ugye megfelelne class 1ben is
ez meg 75 utáni modell
Ha megnézed, ez a két motor, hót tök ugyan az, a blokkjuk telesen azonos, a váz szintén, a futómű szintén.
A difi a dizájn és a kerekek.
Mindössze a nymorult öntött kereke miatt menjen egy kategóriában a 350-es 2t vel, meg 500 as 4t vel?
A /1 és akorábbi modellközött blkkdifi is van nem?
A mondott yamahák meg hót azonosaka keék kivételével.
MZ 250/1 ?
Vagy akármelyik kategória bármelyik motorja. Miért ne mehetne, csakmert majdnem olyan mint a 75 előtti?
Köszi
Jelezd ha van és hívlak...
Az vele a guzmi, hogy a yamaha pár évente piszkálgatott valamit a motorjain.
A most érvényes szabály szerint, a 75után kijött modellek nem indulhatnának.
(ha jól értem)
ez azért baj, mert például az 1e7-es modell 75 utáni, így formailag nem indulhanta, holott a motorblok ugyan az, a komplett váz, futómű minden ugyan az mint a 75 előtti modelleken, csak a dizájn (tank) változott, és a külős kerekek lettek öntöttek.
(teszem hozzá, ez inkább hátrány mint előny)
Ez már csak azért sem elhessegethető probléma, mert ha idén betű szerint betarották volna, akkor a fél yamahás mezőny mehetett volna gyufáért, mert kinek a blokk, kinek a váz 75 utáni modellből származik.
Dimma szerintem oda szeretne kilukadni, hogy a 75 utáni levegős Rd ket el kellene engedni modelltől függetlenül.
(mármint nem a valóságban, mert ott ellettek engedve, hanem a szabály szerint is)
Ha nem jól értelmeztem valamit, akkor elnézést kivánok a belekontárkodás miatt.