Köszönöm a segítséget nekem ott nincs ilyen alkatrész tehát az állítólagos felújítás elég hiányosra sikerült... bár gondolhattam volna ha még az alapjárat is szar volt..
Lehet tényleg szét kéne szednem az egészet, mert jövőre sok út vár még a vasra..
Esetleg valakinek ilyen alkatrésze?
rd350lc.net
"download"/ "part list" és "Workshop manual"
A 38-as számú íves lemez és egy rövid 6-os csavar rögzíti a perselyt axiálisan.
Szerintem ha hosszabb távra kell a motor, akkor borítsd szét az egészet.
Ha lehet úgy szavazzatok, hogy én ezzel azért tudjak indulni!
Mindig munkaidőben vannak ezek a megbeszélések!Egyszer lenne hétvégén!
Vagy a Díjkiosztón!
Sziasztok nem a kipufnál fúj ki a gép hanem a power szelep mellett ez mitől lehet hiányzik onnan valami? mert csavarhúzóval visszanyomom a tárcsát és addig nem fújja ki.. a gond az hogy nem tudom mi tartja oda hátha valaki tudja ezt sajnos nem tudom ki googlizni
És fölösbe nem szedném szét ha nem muszáj.
csinálok másnak is yamaha blokkot hébe hoba,utcaiakat abba is jó
böven, viszont olcsó" tkrj dugot használunk a racéba ha nincs éppen gyáribol az a méret, semmi prox meg viseco. Arra nem telik
Csókolom.Nekem teljesen megfelel a 2012-es szabályzat.A velem utazó két vén buzinak is megfelel(Tóth és Gergely Sándor).Nem tudunk csütörtökön menni,ne főzzetek ránk!Uff,én beszéltem.
Gyuribá! Én hoztam szóba, mintegy rá mutatva egy szélsőséges páldával a kettős mércére.
Előző évig épp azon ment a vita, hogy MZ fék nem, de programozható gyuszi igen... Az megoldódott és tudtommal senki nem panaszkodott a fékre...
Azon már meg sem lepődök, hogy a búvalbaszottak mindenben csak a rosszat látják, fel sem fogják, hogy olcsóbb megbízhatóbb versenymoci = esély a több nevezőre
( Ha kötekedni akartam volna akkor azt írom, hogy baszhatják a programozható gyújtásukat amíg be sem bírják rendesen állítani )
Gyuribá milyen előre lépés? Minden ősszel ugyanaz a kibaszott műbalhé megy. 10 hsz -ra előre tétre-helyre meg lehet tippelni ki mit fog benyőgni. Már anno a 24 óráson is ez ment, nekem kellemetlen már, pedig az nem semmi. Alois-zal könnyesre röhögjük magunkat nap mint nap ezen a szájkaratén. Na mindegy, ha minden áron át akarjátok harapni egymás torkát, de igazából feleleveníthetjük a raktári szürcsölgetés intézményét audiovizuális adathalmazok megtekintésével egybekötve, de előre szólok hogy az antialkoholistákat naon nem szeressük (cserébe kiváló sofőr jelöltek).
tévedsz eredeti gyári yamaha kar van a motorokban csak ezüstkosár van cserélve benne. az a fránya dolog van 40000
simán kibir a kar ha elötte görgöt cserélsz akkor talán 20000 még
van még dobozba Lgyürüs dugom bármikor visszatehetem szimering csak gyári a kornélnál rendelem a kerekek mégeredetiek
rozsdásak a küllök, hát a lánc lánckerék kopó alkatrészek
de megsugom a gabi L gyürüs eredeti dugóval ment az idén
Lehet tényleg szét kéne szednem az egészet, mert jövőre sok út vár még a vasra..
Esetleg valakinek ilyen alkatrésze?