Én megértem a problémádat, és hidd el sajnállak is, de sajnos nem tudok rajtad segíteni.
Azt meg, hogy én hová mit írok nekem olyan nem fogja megszabni aki még magának sem parancsol
Ha nem tetszik lehet reformokkal próbálkozni ...
.....t. uram ezúton közlöm hogy külömböző fórumokon rövid időn belül sikeresen össze gyüjtött 30 nem tetszik lájkot ezért adja le jogosítványát de legalább erre a fórumra nem kellene tévedni ez egy egy irányú út és nem szokás szembe menni ...15 un lájk töllem van bocs...
Hát, Petrokám! Nagyon sajnálom, hogy így elbántak veled. Szombat reggel miután beszéltünk az egész hétvégém elszaródott annyira baszta az agyamat az eljárás meg minden....Ha lesz valami hosszútávú race, elsőnek Téged hívlak ridernek
Maradjunk annyiban hogy kirúgtak...(többszörösen belehaltam) de jobb is mert így utólag, nem adtam volna a nevem a dologhoz... Legyen ennyi elég!
A verseny jövőjét illetőleg nem tudok sokkal többet Füves Sanyától.
klubrendezvény volt eddig is csak a mostani bérbeadó kikötötte hogy engedélyeket kell bemutatni mindenhonnan.másképp a mams-nak semmi köze mit csinálunk egyesületen belül
Valami MAMS gond van azért nem lehet megrendezni megint. Valami bünti is kinézhet állítólag. Jó lenne tudni mi volt a gáz. Gyarmat után, vagy jövő év elejére terveznék megbízhatósági racét 2 vagy 8 órában. Sport rendezvény rendezésére is ki van bővítve a vállalkozóim. elmélet szinten van a dolog remélem az FMBK-sokat be tudom vonni. De ha nagyon rázós a több százezres birságok miatt mondjuk a MAMS-tól, akkor értelem szerűen nem.
a győztes csapat lénárt peti,bobek és mihu és bán levente az mz-kupából.petiék meg tul sok technikai kudarcot nyeltek be és a csapat feladás mellett döntött mikor megjött az esőés hazapakoltak.
Hát akkor Petrobá tálaljon ki, mert sehol semmi nincsen leírva, senki nem rak fel képeket stb. De már az gyanús volt, hogy tegnap délben a MogyiPetiék már nem voltak ott, a Lovas meg lezártnak tekinti a projektet.
igy hogy petroék az kis tulzás de erről majd ő szól ha akar...... ameddig én ott voltam az osztrákok 2 kör motor 4 kör szerelést produkáltak sok motorkörbetolással mind a két motorjukkal mert volt egy levegős gyári szerkezetük is
Azt meg, hogy én hová mit írok nekem olyan nem fogja megszabni aki még magának sem parancsol
Ha nem tetszik lehet reformokkal próbálkozni ...
Köszi a bizalmat! Csak jó rövidtávú ,hosszútávú legyen!
Hát akkor maradjunk ennyiben. Kecsó?
A verseny jövőjét illetőleg nem tudok sokkal többet Füves Sanyától.