Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyújtás oldalon elemeire esett a 34000 km ert futott gyári golyóscsapágy az éveit ne is számoljuk, és mégis kibírta, pontokat is
hozott. Na ezt csináljátok meg egy plé 20-al! Mondjuk gyertyából elég
sokat fogyasztott.
Ehun a vidi. A hátsót holnap megsasolom. Pocsék volt a rajtom, túl fújtam a gumit, hátsó gátlót tanácsra állítottam Úgy csúszott, pumpált a kicsike, hogy csak na. Másodikra vissza csináltam mindent, olyan volt mitha nem is az a motor lenne. Ja meg az a pirosruhás ombrét addig figyelgettem amíg az a suhanc MW-s meg is elözött.

http://youtu.be/dGGCRsDRyrE
ez volt a 2. futamban is.mentél elől nem tuttalak sehol megelőzni,mérgembe elestem jol megy a 200 as,a célegyenes meg rővid volt.
Sanya! A helikopterről készült vidit mikor teszed fel?
Elől,hátul,jobbról,balról,felül,alul...kamera!
Ja,és egy szívritmus kijelző is kell majd...
Nagyon penge a géped! Olyan jól nyomtad, hogy egyszerűen nem találtam fogást rajtad. Olyan íveket mentél, hogy csak pislogtam. Mindig oda kanyarodtál ahol kinéztem magamnak, hogy na most Gondoltam, hogy nincs más csak a lejtőn lefelé a féktáv. Ott jött össze talán az utolsó körben. Most néztem a vidit az első körröl. Végig kitöltöd a képet. Sajna csak pár percig ment valamiért lekapcsolt. Azért felteszem azt is. Volt hátsó kamera is azt még nem néztem.
igen
Szió. Köszönöm! A végén már jól belehúztam. Te mentél a fehér P20-al?
Köszike! Nagyon king volt a locsi pocsi. Cuppogott a cipőm is minden kuplungolásnál haza felé és nem is tudtam, hogy ilyen lábszagom van vízzel keveredve Ne félj nem maradok adós
szia sanyi, jol mentél! ,az első végére elfáradtam,a másodikba meg elcsusztam,meg a rajtot is elcsesztem,nincs video kivőlről?p j
Gratulálok! Szárnyaltál! Remélem nem haragszol a (pezsgő) fürdőért?! Nem tudtam kihagyni...
Ja, és nagyon köszönöm hogy a nejed szétfotózott minket!
(Privátba, nagyobba,később?)
Jaja, a szimósokkal röhögtünk már a szabadedezésen is, hogy SAnyi éppen óvatosan bejárat:)
ezt meg a másik kanyarba ő nem a csajom huga...
ezt meg a másik kanyarba ő nem a csajom huga....
majd beszélek a csajommal hogy ájjon ki a legyveszélyesebb kanyarba ennyit a csapatért...
De hát vigyáztam! Óvatosan 1.06 ról 1.01 ig felépítettem szép lassan. Az is írtam, hogy ha valaki nagyon kínálgatja magát.... A Jani meg minden körben egyre nagyobb és nagyobb lett, ahogy közelítettem hozzá Gondoltam az utolsó körben hátha valami bögyös maca elvonja a figyelmét és mivel olyan nagy talán a hóna alatt sikerül elmenni neki
mondtam én hogy ugyse tudja megállni!idézem:spórolok!megpróbálok ésszel menni nehogy baj legyen!ehhez képest.........a képen a balos dekni kb 1centire az aszfalttól a muki meg a fülével karcolja a pályát.jó lehetett
De, hát látod, a Papot is el bírta átkozni... D:)

De tényleg kurvára ment SAnyi, az egyes kanyarban ment alatta elöl hátul a gumi, de mindíg el tudott fordulni.

ez a hőmérséklet már egyártelműen sok volt az rsw gumiknak.
sanyi összeszövetkezett a gonosszal a bajnokságért eladta a lelkét az ördögnek aki a többieket sujtja ezekután el kell különiteni meg hivunk papot meg ördögüzőt bár pap már volt
Bammeg...tényleg!
Pap-ot az első futamban az utolsó körökben sikerült megelőzni féktávon. Nagyon megy tényleg nehéz volt. A másodikban talán bukott, nem tudom mert sikerült lerajtolni és utánna nem láttam. Losonczi haza ment mert a vihar letépte a tetőjüket. Best time: 1.03. 250 versenyben. Szabónak a főtengelyel voltak gondok. Az a brutál guzziban meg a gyürű tört el. Janival mentem edzésen és mondta, hogy ha nem hibázok nem tudna megelőzni amikor mögöttem jött. Nagyon megy a kis RD. A legjobb köridőnk is pár tized külömbség enyém :1.01.642 Jana: 1.01.590 . Eső futamba nem tudtam utánna menni, mert elbatytam a rajtot utánna meg beragadtam a Pap mögé.
Sajben , Sanyi mellett parkolt, Kiszszabó vele szemben :)
milyen gondok voltak?látom losonczi honda sajben guzzi pap huszas kisszabo stb mind kiestek vagy valami zür volt?!