A gyújtás oldalon elemeire esett a 34000 km ert futott gyári golyóscsapágy az éveit ne is számoljuk, és mégis kibírta, pontokat is
hozott. Na ezt csináljátok meg egy plé 20-al! Mondjuk gyertyából elég
sokat fogyasztott.
Ehun a vidi. A hátsót holnap megsasolom. Pocsék volt a rajtom, túl fújtam a gumit, hátsó gátlót tanácsra állítottam Úgy csúszott, pumpált a kicsike, hogy csak na. Másodikra vissza csináltam mindent, olyan volt mitha nem is az a motor lenne. Ja meg az a pirosruhás ombrét addig figyelgettem amíg az a suhanc MW-s meg is elözött.
Nagyon penge a géped! Olyan jól nyomtad, hogy egyszerűen nem találtam fogást rajtad. Olyan íveket mentél, hogy csak pislogtam. Mindig oda kanyarodtál ahol kinéztem magamnak, hogy na most Gondoltam, hogy nincs más csak a lejtőn lefelé a féktáv. Ott jött össze talán az utolsó körben. Most néztem a vidit az első körröl. Végig kitöltöd a képet. Sajna csak pár percig ment valamiért lekapcsolt. Azért felteszem azt is. Volt hátsó kamera is azt még nem néztem.
Köszike! Nagyon king volt a locsi pocsi. Cuppogott a cipőm is minden kuplungolásnál haza felé és nem is tudtam, hogy ilyen lábszagom van vízzel keveredve Ne félj nem maradok adós
Gratulálok! Szárnyaltál! Remélem nem haragszol a (pezsgő) fürdőért?! Nem tudtam kihagyni...
Ja, és nagyon köszönöm hogy a nejed szétfotózott minket!
(Privátba, nagyobba,később?)
De hát vigyáztam! Óvatosan 1.06 ról 1.01 ig felépítettem szép lassan. Az is írtam, hogy ha valaki nagyon kínálgatja magát.... A Jani meg minden körben egyre nagyobb és nagyobb lett, ahogy közelítettem hozzá Gondoltam az utolsó körben hátha valami bögyös maca elvonja a figyelmét és mivel olyan nagy talán a hóna alatt sikerül elmenni neki
mondtam én hogy ugyse tudja megállni!idézem:spórolok!megpróbálok ésszel menni nehogy baj legyen!ehhez képest.........a képen a balos dekni kb 1centire az aszfalttól a muki meg a fülével karcolja a pályát.jó lehetett
sanyi összeszövetkezett a gonosszal a bajnokságért eladta a lelkét az ördögnek aki a többieket sujtja ezekután el kell különiteni meg hivunk papot meg ördögüzőt bár pap már volt
Pap-ot az első futamban az utolsó körökben sikerült megelőzni féktávon. Nagyon megy tényleg nehéz volt. A másodikban talán bukott, nem tudom mert sikerült lerajtolni és utánna nem láttam. Losonczi haza ment mert a vihar letépte a tetőjüket. Best time: 1.03. 250 versenyben. Szabónak a főtengelyel voltak gondok. Az a brutál guzziban meg a gyürű tört el. Janival mentem edzésen és mondta, hogy ha nem hibázok nem tudna megelőzni amikor mögöttem jött. Nagyon megy a kis RD. A legjobb köridőnk is pár tized külömbség enyém :1.01.642 Jana: 1.01.590 . Eső futamba nem tudtam utánna menni, mert elbatytam a rajtot utánna meg beragadtam a Pap mögé.
hozott. Na ezt csináljátok meg egy plé 20-al! Mondjuk gyertyából elég
sokat fogyasztott.