ahogy a balázsét néztem sok felesleg nincs rajta nincs kedved egy kawa kz750 boldog tulajának lenni egy rd sebváltó ellenében?/hátha a meleg hat a gyüjtőszenvedélyre,bár gondolom van nem kevés vas /
sziasztok régen volt rd350esem és most találtam rz250est a motor papiron 27lovas 89es gyártásu és jóáron adják mia véleményetek róla mert szombaton menék megnézni és meg is szeretném veni!
Két hét intezív szopás árán (félig) elkészült a világ legcsúnyább motorja -Giovanni (két ennel). Ha nagyon szépen kérem van hogy be is indul és ha ízlett neki a tészta még menni is egész jól tud, de ha nem... Egy echte olasz hímringyó. De hát mit várjon az ember egy macskazabálótól.
Én cagiváét igen . Még a boltos bögyös Szilvike is fogdosta Vásárlás gyanánt lementem hozzá a boltba és előrántottam mint egy bránert, hogy érrezze mekkora májer vagyok Kicsit vetítettem,na....
Nem. ha nem indulhatok, nézni meg nem szeretem. Szurkolok nektek Katica Kárpótlásul, hogy jó harapós legyek Kecsón, elvisz az asszony a balcsira welnessolni. Igaz én fizetem
Valahogy eljuttatom!
(Mi sem áruljuk el,mi a titkos fegyver!)