Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy a balázsét néztem sok felesleg nincs rajta nincs kedved egy kawa kz750 boldog tulajának lenni egy rd sebváltó ellenében?/hátha a meleg hat a gyüjtőszenvedélyre,bár gondolom van nem kevés vas /
Nyilván magamról is le kéne 16-ot, de bikini szezon van, nem tehetem. inkább flexelek. Most 136, be kell férni 30 alá
megvan hogy mennyi lehet ilyen konfigurációban a sulya,vagy khmmmm.......izé más miatt a szigor
Ugyanaz, ahol nem fért el, ott le van nyesve, de le fogom dobni az összeset, súlycsökkentési szigor van, le kell faragnom 6 kilót.
sziasztok régen volt rd350esem és most találtam rz250est a motor papiron 27lovas 89es gyártásu és jóáron adják mia véleményetek róla mert szombaton menék megnézni és meg is szeretném veni!
ez ugyanolyan blokk mint a balázsé?mintha azt mondta volna hogy nem fér rá a szijboritás vagy csak nem mindegyiket lehet feltenni
Edddig szinte kizárólag esőben.
és mibe indulsz vele?
...Dexter szegelt...
Két hét intezív szopás árán (félig) elkészült a világ legcsúnyább motorja -Giovanni (két ennel). Ha nagyon szépen kérem van hogy be is indul és ha ízlett neki a tészta még menni is egész jól tud, de ha nem... Egy echte olasz hímringyó. De hát mit várjon az ember egy macskazabálótól.
Én cagiváét igen . Még a boltos bögyös Szilvike is fogdosta Vásárlás gyanánt lementem hozzá a boltba és előrántottam mint egy bránert, hogy érrezze mekkora májer vagyok Kicsit vetítettem,na....
Remélem nem nyálaztad össze
Merthogy vittem vón a kupádat... de ha nemkőőőő...
Valahogy eljuttatom!
Lesz mostanába vmi RD-s összeröffenés?
Dobjatok fel erdményeket, képeket itt mobilon megnézem. Aztán el ne roncsad a motort
Nem. ha nem indulhatok, nézni meg nem szeretem. Szurkolok nektek Katica Kárpótlásul, hogy jó harapós legyek Kecsón, elvisz az asszony a balcsira welnessolni. Igaz én fizetem
24h.-ra gyüssz?
biztos ha viszünk kapanyelet
Jó kis csajozós motor. Gyuribá jöhetne classic 3-ba vele és ketten csak elvernénk a Horváth Attit
van még 1 ugyanilyen,kettöt adtak
már ugy gondoltam nekem utcára
Nagyon köszönjük a #64 Karel Gott nevében!
(Mi sem áruljuk el,mi a titkos fegyver!)
persze megoldhato
Detyééép motyóóór!