Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péterbá, kifut a hétvégén az a munka amit csinálok, és nekimegyek ezerrel a fuvinak.
nem felejtettem el ha én megyek viszem ha nem sikerül ott lennem időben küldöm egy haverral,téged fog keresni.gátlóval én is rosszul állok talán kettő valamilyet oda tudok tenni de lehet csak a rajtra ér oda azzal akkor nem sokat értek amit dimmától szereztem koni még nem harcképes fel kell ujitani.reggelre megnézem mi van még,oszt megdumáljuk hogy jut el,oksa?
Már én is nyelezem a kapát!
ApaDió! Nagy a baj,nem kicsi! Hány db. tevéért hoznád le Kunbird-re a CB 2db. hátsó telóit? Kipukkant ma, a járatás alatt...
Nem felejted el a 2 tartrlék trafót? + ha van rá mód elhozod a 2 hátsó telót? Kaja.pia állva!
Tsók!: Karel Gott
Ricsi mikor akarol indulni?Visszatérni?Fúzionálhatnánk(talán)!?
Bővíteném, bővíteném, de mr sorrbanállnak az ajtóm előtt akik meg akarnak ölni (joggal:) hogy mikor lesz meár kész az x akármi.

De vettem,küsz a tanácsot.
Sejtettem. Ilyenkor azért nehéz elhesegetni az összeesküvés elméleteket. Na mindegy, úgy láccik 2008-ban nem is volt 24 órás

Amúgy menjen a faszom, kicsit most regenerálni kellene a kiscsaládot, mer aztán meg Kecsó-Rijeka-Hungaroring-Bgyarmat-Rijeka zsinórban kicsit sok lesz így is. Bőröndöt már előre összepakoltam.
Dehogy ragaszkodok, csak röhögni szoktam rajta, alapvetően bandázni jár az emberfia mami kupára. Egyébként az elmélet nem helytálló, mikor volt piktor, vagy öregcabó, akkor se nem jutott. Ismétlem nem hiányzik. Viszont Dellrotyó vackokból nem akarnád bővíteni a repertoárodat dlágám? Kehelycső és tartója igazán slágergyanús termék szerintem, jó lenne ha tudnánk variálni ilyeneket.
2008-as plaket nincs rajta
Szóval, találkozunk szombaton lent?
Nemigen szoktatok értékelhetőek lenni gondolom...

Karcsiék ebben az évben Pl Attilának érmet adnak, szerintem ez korrekt.

(De ha mindenképpen ragaszkodsz a bügréhez, van egy simsonos, itthon, kéred? D:)
A 2008-as rajt-cél tarolás rajta van egyáltalán? Merthogy a Lovasnak nem sikerült visszaszereznie a devils-es srác családjától, így egy percet nem volt nálunk. Mondjuk mami kupán se nem kaptunk még a Pistivel soha egy bögrét se, ez van.
Ha tudom, lemegyek körülnézni...

Hétvégén jössz le kunmadárra?
Hétvégén a kapdelazászlót-on mondjuk ezek a K betűs nagy dögök voltak a leggyorsabbak bimota, harris, egli meg hasonló fostartály futóművekben. Aztán gyütt az eső és páran inkább összecsomagoltak.
Már megutáltam. Sarokba is tettem, félkészen. Hát, nem egy Honda...
Próbáld a Ricsit. Ő szereti a K-kat (is)
gondoltam hátha kifogok egy gyenge pillanatot,és megremeg a lábad a lehetőségtől.....
persze mert huztál egy kövéret azt leesett a vállapja.
Ez kivételesen nem is csipegeti (eddig), erre még ki kell találnom valamit, kilóg a flottaátlagból.
aztán hányas keveréket tankolsz bele?
"most 136"
És ebből 130 csak a trakesz blokk.
Kizárólag kawám nem volt még. ami eddig speciel annyira nem is zavart
Nekem mondod? Alig tudtam megmagyarázni a yardnak, hogy smkp. Váltig állította, hogy szerinte 44-el mentem, ami már számottevően kívül esik a mérési hibahatáron, ergo el kell kobozza a járművet. Vagy letérdelek. Nem vagyok büszke az esetre, legyen elég annyi, hogy a nevezett jármű továbbra is itten parkol...
tomi ez 750-es
az tény hogy jó motor, de most készül valakinek egy lc250 és már anyagba 100felett tartok. És ez csak a blokk.