Apa! Jöttök a 24h.-ra? Nézőnek vagy MZ-vel? Mert ha igen,kölcsönkérnék 2 db.-ot! Tartaléknak kéne,ha befingik valamelyik...
Megoldható?( Esetleg, a patkó alakú felfogatással együtt.)
Nagyon szép. Csak egy gondja van, hogy nem az én udvaromban van Ha edző motornak szánja, ennek akkor úgyis meindegy igazán oda athatná egy körre, nem rontom el
Van még mit tanulnom! Próbálok kielemezni mindent. Jegyzetelek mindent. Pld. Fogyasztás, első szabad edzésen teli tankal mentem, első versenyen kb. 15-18 literrel. Ahogy lefogyott úgy gyorsultam. Csak úgy dobáltam a kanyarokban Ja meg a guminyomás! Álítottam rajta és 1 másodperc azonnal lejött. 1,06 -ról, 1.01-ig lejött az idő a végére. Frecska Janinak is gumi gondja volt. Az élesebb kanyarokban csúszkált vagy sodródott kifelé. Nem tudott úgy menni ahogy tudna. Ezért tudtam rányálazni
van reszelés mindennap,van szép gixer 400 sokat állt életett kellet
lehelni bele. ma meg 1 digó nsr van a padon hfejes lett a melegbe,.
ilen szr hondát nem csináltam még.
Hála a nagy főnöknek nem vették észre. De 20 büntivel is ezen a futamon akkor is második lettem volna a Gabi mögött Utánnam jött Petró akinek már kört adtunk. Kakucsi külsőt is megnézed már javában mennek hátúlról amikor mi a lámpát várjuk. Valahogy lazán vették ezeken a versenyeken szerencsére. Oda kell figyelnem. Másodikra ráéreztem ennek a mocinak a kuplungjára is.
hogy helyesbitsem magam olyan trafóim vannak amiken a kábelt igazgatni kell,mert a k....g d.........ni uriember mindent leszaggatott róla de maga a trafópár jó állapotu
Jó lett volna előbb, hogy lássam a mustani ülést levéve, hogy hogyan nézne ki. De jó lesz ott is. Nálam van a kupád ( RD) viszem le kecsóra. - 5000 az ülés árából
Ehun ni! Ettől beszartok Popcorn, szotyi, tökmag sör elő! Brutál mozi 2011 első race,( Azóta azért mentem már 4 versenyt ) Németh Sanyikával harc életre halálra! Veled is Nagy Fehér főnök. Az elején útban volt egy autó, utánna rossz irányban indultam el....pálya a másik irányba volt De rájöttem Ráadásra az asszony első race vidije és az elején össze kevert a Losonczival....utánna vette csak észre, hogy a Sanyikát hat kanyarral elhagyta http://youtu.be/uvt88FhEbU4
Jó az idő megszépit mindent. Almási Afrika-kutató mikor katona volt én vittem vissza a bázisra és püfölte a hátamat hogy meghalunk! Most meg a fiatalokkal repeszt.(ha nem fekszik le pihenni a rajtnál)
Életem első szabad edzéséről majdnem lekéstem, mert a pár nappal előbb vett börrucit allig tudtam felvenni mivel soha nem volt rajtam ilyen. Kimentem és a vége elött pár percel a Dani bevágott belső íven, amitől annyira megijedtem, hogy kiemeltem a motort a kanyarból, amitől persze már nem fért el és kitéptem a fűre tövig húzott fékekkel. Kb. 40 -el . Láttam hírtelen az első kereket utánna a csizmámat utánna földet és végül az eget Kisonfordáltam a pályáról és látom jön az asszony Kérdem tőle: elestem anya, nagyon ciki volt? Miközben törölgette a port az arcomról olyan szánalmasan nézett rám......nem, és megsimogatott Azóta sem nézett rám így és azóta ez tabu téma köztünk
Megoldható?( Esetleg, a patkó alakú felfogatással együtt.)