Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ne dumálj szeretnék én úgy menni 60éves koromban mint te
azzal a fingszitával. Nekem már nem számít a lóerő ugyis ketten
ülünk a motoron én meg a majré én nem szégyelem gondolhatod
hogy amikor 9. voltam opatiában a yamahák világaban a VB-én
és 55kg voltam akkor még egyedül motoroztam, és jól esett
ma is csak nosztalgiából indulok mert ezt csináltam 26évig motorral
autóval így születtem a Tihanyi versenyen.
hát félreértettél, nem erröl volt szó,ráadáasul ezeken a pályákon nincs erő különbség,talán 1 széria jobb is lenne mint a 7,5-töl induló ketyere. Mindenki én se vagyok kivétel nyomja bele a pacikat
és lessz 1 nagyonforgos erös sokszor kezelhetetlen motor erre a pályára. A szlovákringen a folgázas nyujtott kanyarokra hosszú egyenesre valók nem ide. Mi is csak a motorozás kedvére megyünk megy a szabóklán. Ezt nem jegyzik de jó hogy van mert semmi nem lenne csak Blasz 2.
Mennék én Péter, csak az a 460km.De azért köszi!
Sőt, fordítva teszitek be a tányérkereket oszt hátra fele lesz 6 gang, oszt úgy is nyer, hátrafele.
Nem értem ezt a sok magyarázkodást, mivel pénzt ezért nem kap senki, én pl-ul pont olyan gyorsan megyek ahogy jólesik( ezt Lecsóval tisztáztuk a slag alatt ) Tudomásul kell venni, hogy nálunk a köridő nem motrfüggő 1.sorban. Érdemes rápillantani az mz-re, a 9.-ig 1 min alatt vannak, és milyen? motrral. Aki náluk gyorsabb az magyarázkodhat.
Á, nem a váltó a szar. Az a gond, túl magasan van a váltókar és szinte fel kell rántanom a lábam, hogy váltson. Nem bokából mint a 125-ön. Ha egy ricnivel lejjebb rakom akkor jó de a balos kanyarba leér. Valahogy áttervezem...
bocsi 3-rom van komplett race.
szar dolog lessz ujra széthuzni a blokkot a váltó miatt, de majd eztán visznek tartalék tengelyt amire ott nem lessz szükség.
ez igy van ha van nem megy szét. Látom marmoly dani megint géppuskát tett a yamahára ez a perverzitása hogy nincs tompitó.
Ölbei majd körbe köpködi hogy átült egy yapó fossra.
majd megtugya hogy birkozni kell a yamahával egy modernebb futómüves 125 után.
Nem titok. Mondta nekem is ( mellettem parkolt és nyert ) hogy át áll. Sőtt, jön a Kis Tomi szintén a 125-ből, már gyarmaton az én motorommal indul, Takács fikszen átjön az MZ kupából valószínű a haverjával. Végül is mindenki a királykategóriába vágyik. Mondtam is, gyertek csak jól elverünk majd benneteket.
Hajrá, veled vagyok! Meg a Dio-val. 24-h helyett eltíltásomat töltöm én is.
És így születnek a legendák Kis Szabónak Pld: egyhengeres sztori....Azon kívül, hogy zörgött úgy tolt mind a két henger, hogy csak na. Azon kívül, hogy óvatosan ment ennyi. Mikor végre bevette a váltóm a sebességet és húztam neki úgy otthagyott mint a távírat. Ott voltam, láttam hallottam. Ja ! Tavaly amikor Kecskeméten elkezdem első MAMI-s versenyem ( Best lap 1. 06 és mikor bevadultam 59. 6 ott is kiestem )Kis Szabó-tól 5! kört kaptam. Azóta mehettem 3 DB. MAMI-s futamot és a 125-ös mocival Kakucson az utolsó pillanatban kaptam a második kört miután füveztem meg minden. Most meg utolsó körben megelőzött az egyhengerrel működő géppel
Magyarul megállapítható: Mivel én már nem tudok hova fejlődni, maradok 167 cm, eggyértelmű, hogy Gabi öregszik és lassul
Ááá! Én vagyok lemosódva...
Most voltam először Brezón motorral,meg el fújókáztam kicsit,nagyon...
Az új (7éves) bakelit "fenyőmintás Metzgelller"gummáról ne is baszéljünk...
Kecsóról letiltott a kiccsaládom,a nyaralás miatt!
Faszappan minden...
Nembaj,jövőhéten 24h.-ás!
hát a vége felé feltünik a Gabi az 1hengeres 250sel azt el is megy, ugy nem jó hogy a másik gyertya is benne van. majd kompresszornak fogjuk használni,akkor talán jó lessz
adok kölcsön van még 2
Nemtom titok e, gondlom nem, de Rém mondta, hogy KELL NEKI egy 250-es, hogy megszoríthassa Gábort.

Jó volna még egy gyors pilóta
Azt a tényt azért ne felejtsük el hogy a mezőny már elment mikor
a boxutcából indult utánuk, és innen dolgozta fel magát 1 hengerrel!
De nem is ez a lényeg, ez csak viccelődés a Gyuritól, Hanem szeretnénk ha felzárkózna a mezőny és lenne kemény ellenfél így
izgibb lenne a verseny. Már többeknek ajánlottam a Hangár utcai
pályánkat ami nagyon taktikás itt meg lehet tanulni gyorsan fordulni.Igaz hogy gyors robogóval de a Magda sem szégyelli hogy robogózik pedig mindennel tud menni amire csak felül és ő is jár hozzánk edzeni. Ezenkívül Gabi is itt tanult, Talma is Németh Balázs,
Sebestyén, és még sok neves versenyző. Aki itt 27mp alá tud menni
az mindenhol megállja a helyét. Szivesen segítünk mindenkinek!
Bammeg Dio! Hol láttál a szabálykönyvben olyat, hogy vadászgéppel is lehet indulni. Értem én, hogy 350-es meg minden de ez....fél egyenessel előtted volt a Gabi a P20-al és egy gázadás és a nyakára estél Nem is gondoltam volna, hogy így megy ez a motor! Csókoltatom az Öreget, hogy ilyen motort tud faragni! Ügyes voltál persze Te is, hiszen mit ér a jó motor ha nincs jó pilótája Kár, hogy nem jöttél Brezóra. Kiváncsi lettem volna mit megy a kanyargós pályán.
Sziasztok! Feltöltöttem az on-board videót a második kakucsi verseny első futamáról. Jó kis meccs volt a Kisfrecskával meg B.R.C.-vel Holnap töltöm a második futamot is, amin pl. Serfy előttem hagyja el a kipufogót

http://youtu.be/3iiRkeQyN2o
Szevasztok.
Egy kerdesem lenne,Rd 350-es 85-ös,gyari allapotban 23000km-rel,mennyit er kb?
köszi
Azért vagy elmosódva, mert éppen kívülről legyorsulsz!
Vagy make she
Hihi:)
nekem mégis úgy tűnik, hogy egy kivételével, azért mégis csak elpicsázta:)
Itt a hátsó vidi. Végig elöttem mész az utolsó körig. Nagyon vacak annyira remeg .Erre még nincs megoldásom. Ja, valamiért nem nagyon vette a gép a sebességet, nagyon sokat félre váltottam. 3perc 48-nál azért lassítottam ennyire mert a Molnár Laci akkor még mozdulatlanul feküdt a fűben és mindenemmel integettem a rendezőnek, hogy ott fekszik a nagy fűben. De utánna siettem utánnad

http://youtu.be/G2F5po4ZKR4
Nagggyon fotó! Nagggyon állok...
Morini is ment kosár nélkül ( kicsit kopog, az baj, kérdezték:)), meg hazajött hátsó hengerrel Rijekából (2 szem. + cucc), sőt 24 órást is fejeztek be 1hengeres p20-al.Tehát szerencsétek volt. Egy dolog azonban bizonyítást nyert, "levett pipával" valszeg Gabika se "picsázná" el a mezőnyt.