Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnálom de most más dolgom volt, gratulálok mindenkinek aki ment. jó meleg volt ott is. én meg itthon söröztem a cimborával
a teraszon.
Köszi Most kaptam ezt a képet. Olyan ombrés
Dimma nem jöttél, kár.

Sanyi nagyon ment, jó volt nézni.
Szabó-Team-nak. műszaki gondok voltak. Sajben Jani Motoguzzi is kinyiffant. Dani jól ment a yamahával. Én meg 2 második futam vége elött kb 8 körrel felzárkóztam a Frecska Jani mögé és próbáltam felmenni az abszolút 3 helyre de a végén kikaptam 1 tizeddel. Nyaldostam a sárvédőjét Lesz belső vidi.
Haza jöttünk!
Beszámoló?
nem volt jó tanács valami zür lehetett mert a mi sanyink szárnyalt meg se állt a csucsig
na van 1 uj yamahás csaknem tudom a marmoly mért tagadott mindent. mondtam a szabónak probálja milyen ha leveszi az egyik gyertyapipát, még nem jött be
na jóccakát holnapra zizit ropit tibi-csokit -jó versenyzést mindenkinek!a következőn jövünk üdv dio
nem akarlak bactatni de még ha ovatosan közlekedsz is vége lehet a dalnak ebben a melegben szoros motorral,szóval figyelj oda nagyon
ja igen az ypvs az már egészen más az már nem gyerekjáték attam volna szivesen most értem haza osztrákból ott jöttem el előtted
Végül is, én vagyok az időssebb, akár meg is engedem neki, hogy tegezzen Majd nem tépem a gépet most így generálisszimusz után. Nem merek állítgatni rajta, mert így ahogy belötték nagyon megy. Népszerűségem növölése céljából rajtoltam vele 1-et az utcában úgy mit a 125-el megszoktam és majdnem ledobott magárol a ribanc. Tök ciki volt , még én is röhögtem. Holnap megpróbálok ésszel menni.
sanyi!kérjél már engedélyt dimmától tegezésre,ez a maga olyan fa...l hangzik,bár elég félelmetes jelenség az ur azt meg kell hagyni adjál a motornak benzint,főfuvóka legyen inkább sok az is hüti meg több olaj.egy duci meg még a zöld emzének se ellenfél hát még a yamaháknak
Nemá, hogy nem jő. Se Dió se maga! Ki fogja csavargatni a gépem! Attis mondta ráadásra, hogy melegszik a verda. Az utcán mentem vele, hogy van-e fék, meg ilyesmi. Spórolok. A Sajben Jani meg nagyon jó időket motorozott ma Brezón. Yamahások felköthetjük a gatyát. Azért remélem Mogyi, Petró vagy ha moci ok. talán én csak elkapom.
mész holnap a racingon?
most nem megyek egyébb dolgaim miatt, meg az eredmény nem kétséges
YPVS blokk asszem szélesebb
de a sima 350nek a hengerei azok tőcsavarosak. az ypsvnek meg olyan h. a henger a blokkra van csavarozva a hengerfej meg a hengerre.
250-350lc ugyan az azt szoktam csereberélgetni ypvs-m még nem volt
Nem volnék rettentően meglepve, ha átszerelhető lenne:)
nem tudom hogy a sima lc jó e neked de most néztem a forgalmit hogy 250lc bocs de rosszul emlékeztem
YPVS az enyém. Mennyiért adnád?