Szabó-Team-nak. műszaki gondok voltak. Sajben Jani Motoguzzi is kinyiffant. Dani jól ment a yamahával. Én meg 2 második futam vége elött kb 8 körrel felzárkóztam a Frecska Jani mögé és próbáltam felmenni az abszolút 3 helyre de a végén kikaptam 1 tizeddel. Nyaldostam a sárvédőjét Lesz belső vidi.
na van 1 uj yamahás csaknem tudom a marmoly mért tagadott mindent. mondtam a szabónak probálja milyen ha leveszi az egyik gyertyapipát, még nem jött be
Végül is, én vagyok az időssebb, akár meg is engedem neki, hogy tegezzen Majd nem tépem a gépet most így generálisszimusz után. Nem merek állítgatni rajta, mert így ahogy belötték nagyon megy. Népszerűségem növölése céljából rajtoltam vele 1-et az utcában úgy mit a 125-el megszoktam és majdnem ledobott magárol a ribanc. Tök ciki volt , még én is röhögtem. Holnap megpróbálok ésszel menni.
sanyi!kérjél már engedélyt dimmától tegezésre,ez a maga olyan fa...l hangzik,bár elég félelmetes jelenség az ur azt meg kell hagyni adjál a motornak benzint,főfuvóka legyen inkább sok az is hüti meg több olaj.egy duci meg még a zöld emzének se ellenfél hát még a yamaháknak
Nemá, hogy nem jő. Se Dió se maga! Ki fogja csavargatni a gépem! Attis mondta ráadásra, hogy melegszik a verda. Az utcán mentem vele, hogy van-e fék, meg ilyesmi. Spórolok. A Sajben Jani meg nagyon jó időket motorozott ma Brezón. Yamahások felköthetjük a gatyát. Azért remélem Mogyi, Petró vagy ha moci ok. talán én csak elkapom.
a teraszon.