Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mond! Soha nem féltem versenyen de most kigyulladt a beszarsz lámpa rendesen.Persze a moci miatt. Asszongyák nem lesz gond vele. Annyit gondolkoztam mi legyen 125 tuti full, vagy gázremegős 200. Ráadásra rég is mentem már a kis vaddisznóval. Rajton kívül nem tervezek nagy vadulást, csak ha nagyon piszkálnak hátúlról vagy kívánatosan felkínálja valaki magát elöttem De ha akarod...lehetsz a managerem és szívesen megyek a gyermeked 350-es gépével is Nem rontom el neki igérem
Nem olyan vagyok
jó lenne ha hiordanál magaddal valamilyen buvárkészüléket
gondolom az hülyeség mert ha 10 perc alat nem melegszik akkor 10 óra mulva se fog, de csinálj egy biciklis padot azt lehet tekerni
az egyszerübb meg olcsobb
sok munkám volt a héten meg orvosi vizsgálatok, nem tudtam foglalkozni vele. De kovakövet rendeltem Angliából tapló meg van elég
úgyhogy gyújtás lesz.
határeset müködni mükszik csak azt nem tudom mennyire melegszik hosszabb idő alatt.össze akartam tákolni egy próbagépszerüséget villanymotorral forgatni 24h-án keresztül de még nem jutottam odáig.az egyik gátlónak szét van nyilva az alja remélem nem törik le ha összehuzom.ebben a dög melegben alig halad valami
trafó jó é ?
kedves buvár kund gyujtással mi vab?
nyomom a 24-hás projektet ha tudok lemegyek menni biztos nem fogok nehogy elmenjen a kedved járassad a gépet amennyit tudod a hüvösbe melege lesz hétvégén ha megáll infarktust kapsz
Dióbácsi. Így,hogy a ridered elhagyott és olaszországba szerződött jössz Brezóra zúzni? 200-ast holnap átveszem és vissza térek classic 1 -be, akár fogocskázhatnánk is
Korrekt!
Valószinű hogy legközelebb Balassagyarmaton fogok indulni a
Classic 2 ben. Ennek több oka van, azért szólok hogy próbáljatok
helyettem v kit szerezni hogy legalább 3an legyenek.
Köszike Vettek közben.
http://motors.shop.ebay.com/i....
Itt+ találsz reszelnivalót!
Suzuki mi? Hátha tudok...
/i.html?_nkw=Suzuki+GT+250+crankcase&_sacat=10063&_dmpt=Motor
cycles_Parts_Accessories&_odkw=Suzuki+GT+250&_osacat=10063&bkBtn=&_trks
id=p4506.m270.l1313
Nanemár!Méghogy skalpvadász?! Ahhoz még nagyon-nagyon sok kell! Hogy egy szép nyeremény-hamutartóért görbitsek telószárat,törjek bordát stb?Hogyisne!Ez csak örömködés!
Tényleg! Nincsen ilyen reszelt hengere? Elreszeltem az újamat. Hólyag is van. Már a fúrógép is csak prüszköl a sok marástól. Azt hiszem picit lassítok a projekten. Nem az én virágos lelkemnek való ez a sok reszelés. Inkább jól felszívom magamat a racéra, hogy bátrabb legyek és megvívok ezzel a yamaha skalpvadász mazsolmaany-val
A vér hiányzik!Vérszegény vagyok!
A gyujtás viszont jó!
nincs töltésem se!
jó lenne a p20 ha bátrabb lennél, és forgatnád nem csak járatnád.
sanyi fel kell hogy világositsalak ez 1 fél rd 250 lc, de az hogy senki nem megy vele az mér gond. 1lépésként a meglévő minden adatátt
le kellet volna mérni, azt utána reszelni, a 250 rd tuning jó ha 1 hengert veszel és fokolod a motort.
Akkor marad.Nem vágom le az indákat
85-vagy 86 ig. nem emlékszem.
Sziia Sanyi!89-es Freccia mehet x3-ban?Van a kertben egy.