Kisnémedi fotók. Téged is lefotózott az asszony Bregyó.... Pedig mondtam neki, hogy azt a rossz arcú előzgetős zöld rémet ne nagyon eröltesse Még mindig zaklatottan alszok a Kecsói műveleteid miatt Erre még itt is jobb időt mentél http://www.oldtimerhungary.com...
Üdv.
Van egy 1986-os Yamaha RD 50-es motorom. A télen felújítottuk, új dugót és hajtókart raktunk bele. Fúrni nem kellett. Most hogy össze lett rakva, olyat csinál, hogy olyan 50Km/h sebességnél kb 20Km után egyszerűen leáll a motor. 65-70Km/h sebességnél ez 1-2Km-re csökken. De ahogy leáll a motor, rögtön első rúgásra indul és megy, de ugyanezt csinálja. Semmi hangot nem ad csak menet közbe leáll. Mi lehet a baja? Valaki tud segíteni?
Üdv.:Balázs
gyönge kifogás, a vázon hátrébbtolni az ülést neked kisuj ha akarnád. nézd van 1-2 simsonos aki akkora ha meglátná a sárkány visszafordulna a simson meg kisseb mint az rs.Erre mondják nem akarásnak ez a vége. Gyártod a vázat meg a fütomüveket a traktorokra azt megbotlasz a hajszálba.
Meg kellene hegeszteni a hátsó hengerfején a vízcsonkot, vagy megcsinálni azt a fejet amit lőttem hozzá japóktól, csak mindig beelőz valami földtúró szerkezet... Meg fosnék is rajta, ha ráférnék, de mivel nem, így nagy a pofám.
Gyuribá, ez egy teljesen átlátszó traktoros provokáció volt, te meg felülsz neki? Igazából a Lecsó lenyúlta a jelszavamat, hogy zavart keltsen a jappán egységben csak nem gondoltad komolyan, hogy én ilyet írnék?
2010ben a kölcsönmotorunkban mindkét dugó ilyen volt azzal ment
a Gabi első edzésidőt meg nyert is, de ezt már csak szétszedés után
vettük észre. A versenyt kibírta. Szerencsénk volt.
Lacibá! Számát sem tudom hányszor írtam már, hogy rühellem a lassú pályákat, meg nem igazán érdekel a versenyzés! Leginkább a műszaki része érdekel, meg szeretek motorozni, lehetőség szerint gyorsan. Emiatt az aszfaltos gépeimet mostanában igazából ki sem tudom próbálni, ha jót akarok motorozni aszfalton akkor minimum el kell mennem a Mátráig... (a lényeg, hogy ha úgy akarom csinálni ahogy szertném az kurva sok pénzben lenne) De már az sem úgy van mint régen, viszont tele vagyok apró gondokkal, ezért még igazán időm sincs ilyenekkel foglalkozni. Ha kedvem van rá néha elmegyek terepezni jó tempós részekre.
Szóval idén még Hungaroringi pályanap terve sem jön össze, amit évek óta szeretnék. Kisnémedibe elmentem volna, de a bevethető mocijaim nem fértek be a szabályokba. Ettől függetlenül privát meccsben benne vagyok, de motort nem cserélek.
Jani! Azt nem tudom,hogy jövőre mi lesz,mert lehet,hogy meg sem élem,mert jövőre leszek hathetes.Azt meg,hogy a motor és a tudás mennyire számít csak úgy lehetne összemérni ha mondjuk a második futamban motort cserélnénk egymásközt.Gyere el versenyezni és én benne vagyok,hogy mondjuk a második futamban motort cserélünk.Ha Te nyersz meghajlok a tudásod előtt.Ha nem Te nyernél akkor sem gúnyolnálak ki.Üdv.Lacibá
Lacibá! Akkor az elmélete szerint nem sokat számít a motor, csak a tudás! Eszerint akkor jövőre is fog vagy 3 másodpercet gyorsulni ?
Én továbbra is azt állítom, hogy a tárcsafékkel gyorsabb vagyok mint a dobfékkel Habár az említett nevek is féket cseréltek, ha jól tudom, szóval beillik az elméletembe a példájuk.
Üdv Lacibá. Jól ment az Öreg! Csak úgy csillogott a szeme! Sajna a pálya az még rövidebb lett, út hibák miatt. Csúszott is mint az állat. Sajna lusta voltam és nem vakeráltam a gépen ezért csak a Kakucsi 8000- et tudta és kicsit átlépte a 100-at. Nagy dombok nem tetszettek neki. Itt egy kicsit nagyon vacak sisak vidi: http://www.oldtimerhungary.com...
Szia Sanyi! Gratulálok neked és a Daninak,valamint mindenkinek aki indult.A Marmoly Sanyinak hogyan tetszett?Nézzem meg a Pannóniás oldalon? Üdv.Lacibá
Jani! Mivel felkeltetted az érdeklődésemet,utánanéztem az időknek az időmérőknél.A tavalyi és idei kecskeméti időket összehasonlítva úgy,hogy az edzések és futamok legjobb idejét néztem.A Dani 3 másodpercet,a Lecsó 2 másodpercet,a Gergely Sanyi 4 másodpercet,a Molnár Laci 2 másodpercet én meg 6,638 másodpecet javítottam.Akkor mégsem egészen a tárcsafék döntött.Üdv.Lacibá
Szia Jani! Igazad van mert sokkal jobb menni tárcsafékkel.Én nem foglalkoztam vele,hogy gyorsabb lettem-e,de mostmár utánanézek,hogy a többi Pannóniához viszonyítva gyorsabb lettem-e?A Józsi az idén nem indult.A telet Ausztriában töltötte és lehet,hogy elköltötte a versenyre szánt pénzét.Üdv.Lacibá
Üdv Lacibá!
Azért nem kellene elfelejteni, hogy mindenki sokkal gyorsabb ha a fék jobban fog ...
Szóval természetes, hogy a Pannóniások gyorsultak a tárcsafékkel.
http://www.oldtimerhungary.com...