Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és pont holnap megyek kópháza- ausztriába
nekem lc350-hez van üres blokk váz zöld forgalmival 80-as évj nem adom drágán.
Hello!
Hogyha mocsokul megforgott a főtengely csapágy a blokkban(rd350) Arra van valami trükk? Blokkott kéne cserélni de nem tudok szerezni :S
DT blokkom az van ha megfelel, felújított gyári cuccukkal.
szabokuksi@vipmail.hu ha érdekel erre irjál.
De volt rd 125 ypvs vizhűtéses
szólok
De viccet félre téve hülyeséget írtam?RD125 nem is volt ypvs blokkal csak a DT125?
Ha szerzel és tudsz még szóljál. Kellene nekem is. Akár komplett motor donornak.
AJS-nél még érdekes a hátsó felbakolás, mintha valami kiba. hosszú dugó csapszegen állna... Legalábbis máshogy nem tudom oda képzelni azt a Danuvia dugót
Jaja, meg videókat is. Máshol nem hiszem, hogy van ekkora buli...
Tavaly nem volt ennyi MZ
Helló.
Az lenne a kérdésem hol tudnék rd125 ypvs komplett blokkot venni gyújtással -trafóval-CDIvel-karbival-kipufogóval?
Ezek után hálából Kakucson kaptam 3kört!
Ilyen 3as A.J.S.en gyerekkoromban ültem álványon, Apám nyert
ilyennel sokat pld:Bécs város nagydíját, a két mz-vel 125,250volt
szerencsém birkózni, Opatiában,Brno-ban, na meg a Népligetben
párszor. Ezek már csak szép emlékek és történelem értékes képek.
Koca lőtte ezeket,Spa F.-ben? Múlt hétvégén volt...
Savanyúnak "igazi" RGV 500, hogy lássa milyen
Idei veterános buli :
hja kérem a hirnév kötelez.....
Kakucson beszarás volt, hogy mellettünk két helyet kihagytak a versenyzők Pedig nem is volt büdös a hónaljam Mondtam is az asszonynak: nyugodtan pukizhatunk nem halja meg senki
Ja classic1-es. 73-76-ig így gyártották. Utánna jött az alukerekes. 125-höz képest persze. Csak úgy pislogok ahogy megindul. Még kevés vagyok rá, de ha mehetek vele innentől, Gyarmatra már bátor leszek vele.
ja amugy meg a 200as csak oldtimer nem?mellesleg még jobban is megy
zolinál a pont azért mondom hogy járasd hogy ne a pályán jöjjön ki ha kicsi a fuvóka vagy valami. azt meg ugyse tudod megállni ha jól megy hogy ne ékeld mert verseny és menni kell
Elég mellé parkolnod:)