Szia Gyuri! Jól látod a dolgokat!A huszas menne jobban is de a nyugdíjból nem lehet százezreket áldozni.Lehetne hasalósabb motort is csinálni de ahhoz úgy kellene hajlani a térdeknek mint negyven évvel ezelőtt.Ha egy futamon nem nullázom le magam akkor azért nem kéne aggódnom a balassagyarmati versenyen.Azért ha az anyagi helyzetem véletlen majd megengedi,ki fogok próbálni egy komolyabb motort is.Volt ugyan egy 550-es Suzukim,de pont a versenyzés miatt kellett eladnom.Na majd meglátjuk! Üdv.Lacibá
Lacibá, itten súlyos félreértésről van szó. Pont azért írtam, mert olyan gyorsan fordulsz hogy azért kurva nehéz lekörözni, maximális tiszteletem. A fiatalkák meg kapják össze magukat. Ha visszaolvasol
Láthatod hogy Én utálom a legjobban a hátrafelé nézelődőket. Te teljesen jól nyomod.
Szia Tamás!Nem illő az öregebbet kigúnyolni!Szerintem nem tartottalak fel.Az utolsó előtti körben értél utol és csak pár kanyarban voltam előtted,de ha húztál volna kicsit kövérebb gázt bárhol megelőzhettél volna.Korábbi versenyeken a lekőrözéseknél próbáltam lehúzódni de sokszor majdnem abból lett baj.Oldja meg az aki előzni akar.Semmi harag.Egyébként igazad van a hasonlattal mert öreg is vagyok és nem is jön össze mindíg minden.Üdv.Lacibá
Classic 1 -ben úgy hozta, hogy az évvégi 3 helyért Petro, Sajben és én megyünk. Szabó a bajnok ( meglepetésre ) Mogyi tuti 2- ha el sem indul. Így nem megyek classic 2-be hátha leesik valami Pancsiban meg Sanyi az új KING
Hogy én? Ne tessék má ííílyenet terjeszteni énrólam, drága uram. Tessék kigyünni versönre, ott aztán van személyiségi jog vagy mit teccett itt az elébb reklámozni. Persze ott sem elég, pedig igény az vóna rá.
elöre boritékolható volt, hogy az a +20le nem fog hiányozni ezeken a pályákon. Az biztos hogy a startnál hiányzott föleg a nyomaték.
De nyilván behozható volt mint a példa mutatja.
ja bocsi hogy csak fiatalokat emlitettem,tudjátok be a szüklátókörömnek, ahogy tomi irta mindenki ugyanazon a pályán megy jobb is ha lépek már telef..tam fél oldalt bis morgen urak-hölgyek
Láthatod hogy Én utálom a legjobban a hátrafelé nézelődőket. Te teljesen jól nyomod.
Melyik tipushoz vannak idomjaid?Félidomos v. a teljes idomos?
Tudnál képeket küldeni a cuccokról?mail az adatlapon
Bocs lemaradt h. 350 ypvs cuccok
Megmaradt pár idomom,hűtő,spirálok stb... egyben 10.000ft-ért vihető:30 259-05-47
De nyilván behozható volt mint a példa mutatja.
http://www.oldtimerhungary.com...
http://www.oldtimerhungary.com...