csak apróság a bal oldali kuplung kiemelő mehanikán van egy kerek fedél meg kerek lámpához üres ház + egy krómos karima 80-as évjárat majd most próbálom ki egyenlőre csak ennyi.
gratulálok cibor ahogy téged ismerlek nagyon aprólékos modon tetted össze. Ha egy kicsit összejárodik 3 ba is fogja emelni az elejét. Drága az olaj az biztos de a dugó meg a bosszuság az még inkább.
Üdv Gyuribá! Első rúgásra beindult a 350 lc, 64.00 az alap méret, ez már 65.75, és olyan kompresszió van benne hogy alig bírom berúgni, mert visszarúg. Tettem bele két 170-es főfúvókát, szépen beállítottam szinkronba a karbikat. Mentem vele, 1be, 2be 6000körül már kezdené felkapkodni az elejét, nagyon jó lett.Olyan nyomatékos hogy 1be gáz nélkül is elindul. Alul sincs benne torpanás veszi a lapot szépen. Én kevertem a benyát neki 1:40-re, de még sem akart előszőr füstölni, de aztán el kezdte, de akkor sem nagyon, szerintem jól el teláltam, és jól eléget mindent. A lényeg hogy nagyon jó lett. Üdv.
Méret: 110/90-18
DOT: 2009 végi gyártás, vajpuha, megnéztem
Az akciós bolti ára: 17296.-
Én egy tizesre gondoltam.
Ha érdekel téged vagy mást:
richard.bakos kukac freemail pont hu
Keress neten ra arra h WTN folia nagyon vekony cuccra nyomtatnak es vire fektetki maj leoldodik a minta es ranyomjak a cuccra okyan lesz mint a porcelanon a minta magyarorszagon is csinaljak mondod mi legyen es rateszik karbonmintat is csinalnak igy
ha tudsz benne segíteni
DOT: 2009 végi gyártás, vajpuha, megnéztem
Az akciós bolti ára: 17296.-
Én egy tizesre gondoltam.
Ha érdekel téged vagy mást:
richard.bakos kukac freemail pont hu
Tudtok olyan helyet, megoldást, amelyik nem a normál vastag anyagra nyomtat, hanem egy vékonyabb "hártyára", anyagra?
Ne legyen (nagyon) tapintható a martica kiugrása a fényezésből.
Köszönöm.
/90 vagy /80?
DOT szám?
Ára?
Valami elérhetőséget is kérek.
Köszönöm
Elöl 90/90 van.
szacsomotor@freemail.hu
06302692998