Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt simán kinéztem belőled, elvégre az eszed megvan hozzá !
Ha sx bébi csatlakozik a melegekhez akkor is vele tartasz ?
Ólom nem hiszem, h jó megoldás 10 ezres fordulat felett, ettől függetlenül jó látni, h vannak gondolkodó emberek is
Másik variáció, h ha nagyon kell akkor jó pénzért szerzek olyan anyagot aminek a fajsúlya az ólom és a wolfram között van (és nem is mérgező)
:)
Kár hogy nehezen olvad az a fránya wolfram, pedig mennyi awi elektróda véget elszórtak már :) Beletöritek a hulladék wolframot, leöntitek ólommal, ledugózzátok aztán vagy akkora baromság, hogy elköpné magát az első száz méteren vagy ez lenne a legbiztosabb pont a motorban :) :)
Csatlakozom az sxboyhoz!
Florcsikám kicsi szívem, kezdjük elölről, mert láthatóan kicsit megzavart a telehold ... Spongyát rá !
A témát illetően nem igazán vagy képben, mondjuk ezért nincs harag, de legközelebb inkább kérdezz mielőtt lehülyéznél bárkit akinek nem érted a szövegét !
Szóval én úgy értettem azt a wolframos hsz-t, h a nagyobb dugattyú miatt kellene plusz ellensúly a sonkába ...
Tuning cégeknél bevett gyakorlat olyankor kiegyensúlyozáshoz wolframot alkalmazni mikor pl nagyobb henger térfogat növelés miatt nincs elegendő súly és hely a sonkában a megfelelő ellensúly kialakításához . Legutóbb asszem RD 350-ből épített 500-as gépnél láttam ilyet .
Na erre írtam én azt a félig vicces hsz-t aminek azért bőven van valóság alapja is
Régebben a páncéltörő lövedékekben alkalmaztak wolframot is, amit mostanában szegényített uránnal pótolnak .
Utána néztem, igazad van, a gyengített és a szegényített urán ugyanazt jelenti, csak a gyengített valami olyasmi mint mikor a kínai sarokköszörűre azt mondod FLEX
Ja és nem csak az amcsik használják a wiki szerint, hanem rajtunk kívül szinte minden ország amelyiknek van atomerőműve ...
Állítólag nem, h nem sugárzó anyag, hanem inkább sugárzás elnyelésére is használják . Fene gondolta volna .
Műszaki dolgokban nincs helye érzelgősségnek, ezért cserébe a kis felvilágosításért hjúszton majd küldhetne 1 köszönömöt magyarul, mert lehet nem értem az angolt
Nem hiszem, mert ugye az egyet azt 1 g-vel írják
Janek no 90 te egy nagy állat vagy az biztos hétszentség!
eggyel már tisztában vagyok a többit inkább kihagyom.........
Itten te még igen új lehetsz barátom. Nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal.
Hetvenes 9negyven92kettő56
Üdv!A Lecsó a hét öt napján iskolás?(MAMI)Beszélnem kéne vele,az emilje nem publikus.Gondolom itt is előfordul.
A hülyeségben az a legveszélyesebb, h aki benne szenved az nem is tudja ezt magáról
Na még 1× : Mi köze az aluhoz a wolframnak ?
Más szóval, h a fenébe jön a sonkába elhelyezett plusz tömeghez az acélnál kisebb sűrűségű anyag ? Épp az lenne a szakinál a cél, h jóval nagyobb sűrűségű anyagra lenne szüksége
Amúgy meg Koszovóban mázsa számra tudnál kiásni a földből uránium lövedékeket, szóval olcsón beszerezhető ...
A wikipédiát meg hagyjuk, mivel azt pont a hozzád hasonló birkáknak találták ki akik nélküle létezni sem tudnak
lapozz vissza a lap aljára és nézd meg mekkora baromságokat írsz ha már nem tudod mit mondasz vagy nem értesz hozzá vagy csak azt hiszed hogy értesz mert te természetesen mindent jobban tudsz mindenkinél legalább nézz utánna a neten......bocs az nem jó mert oda tudni kellene angolul.hyuston kiszáll.
jav,:Meter
Kein Takt Mehr, Keine Tausend Kilometer Csak hogy ragozzuk
Szegényített uránról büfögtem volna csak meghülyítettél
Nem tudom miről hablatyolsz, mi köze a gyengített uránnak az aluhoz ?
Amúgy meg wolfram helyett használják néha mert a sűrűsége szinte megegyezik .
Az amcsik szinte az összes űrméret alatti páncéltörő lövedékbe ezt rakják, ami egyébként hulladék az atomerőművekben és a sugárzása áll. már nagyon minimális
De ha nagyon segíteni akarsz a cimborádnak akkor szerezz neki wolfram helyett alut
1 kiló gyengitett urán 5 ezer ember 10 évi munkája ezelőtt 30-40éve elég húzós egy dugó lenne,egyébként az ég világon semmi köze nincs az aluhoz két idegen fémet említesz egymáshoz képest mielőtt még valaki mást mondana csak elmondom hogy egy tizest lehúztam uránba először a vdm urán dúsitó üzemében utánna vájvégen 1200-on.
Tank pucolás .
Senki nem mondta, h szar, épp ellenkezőleg szólt az írás, jó az , jó drága
Bocsi, elcímeztem:) Elnézést
Azt azért áruld már el, hogy melyik mondatom melyik részéből jött le az, hogy szerintem szarok a ktm-ek :) Komolyan érdekelne.
Szia Druszám.
Nekem asszem van egy ilyen karbim, a tű biztosan benne van. Holnap megvizslatom.