Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ölbei Lacinak jobban tetszett a Trophy" :-)
Az enyémben is 2db van,utólag lett beletéve és semmi baja nincs.Tökéletesen tömít.
hali ilyen típusom nekem is van 1 darabokban.150es ts.6 voltos.duggatyú nincs benne.akinek kell írjon mailt a szallw@freemail.hu címre
Hali. Az nem jó ,ebbe egy darab speciális szimering való a 2 gyűrűt át fogja nyomni.
Ilyet láttunk két éve az Agárdi Pannónia találkozón,természetesen magyar rendszámmal, a rendszáma yds 250 volt. Akkor Ölbei Lacinak jobban tetszett a Trophy. Gyönyörű darab, állítólag 3000 euró volt az ára, full gyári.
üdv.ha nekem írtad,sajnos nincs megszakítom alkatrészként.kpba mennyit kérnél?első lámpa,indexekért
nekem van adok ha akarod, indexek elsőlámpa is vezetékköteg . sok ilyen jellegü dolog megszakítókra lenne szükségem ha van neked cserélhetünk köszi
szia
köszi ma vettem skf boltban 2 db ot olyant ami benne volt (kettő volt beletéve a műanyag gyűrűbe)!
Hali.Gyári vízpumpa szimering kapható a Daróczymotornál.
vannak eladó yamaha rd 200as alkatrészeim.kondík,váz,kábel köteg,első kerék(csont külös)....ha valakinek kell írjon a szallw@freemail.hu címre
üdv mindenkinek!keresek yamaha rd125,rdx 125,rd125 dx,1e7 első lámpát,km spirált,visszapillantó tükröt,indexeket,zárat.akinek van írjon üzenetet a szallw@freemail.hu címre
én futás össze rd 350 nem látni power továbbito lánc meg sok apro vasizé jo kis ár egy hiányos 2 reed motor szelepért
sajna már nincs meg
Buktas a dolog mert közben beugeott h az enyém 28 mm es .... Téves riasztas volt
Igen én keresekVHSB34 LD porlasztót.Kellenének róla fényképek és még néhány adat.
kehelycső jelölése
tű jelölése
suber jelölése(ott van ahol a bowden belemegy a suberba)
Ár?
üdv
Köszönöm!
szimeringes
Be van foltozva a gumibak helye...
nekem van mito karbum múltkor te kérdezted nem ? az a fajta amit rs is raktak
Üdv ismét rd 350 ypvs kérdés :
a vízpumpát mi tömíti gyárilag?
töm-szelence vagy szimering? nekem 2db szimering volt benne de gyanítom h nem gyári
ha szelence akkor azt hol lehet beszerezni?
előre is köszönöm .
Miért is fincsi?
a lapsuberos kivétel volt de már nem az, végül is ez is az.