Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tippelek, mert nem ismerem a szabályokat. De mintha azért mert a VHBx korabeli. Míg mondjuk egy PHBx vagy VHSx nem éppen.
laci ki mondta hogy nem tudtam beéllitani, a dugó lukasztásnál azért nem csak a karbit lehet okolni, nem sorolom, de számos ok van a karbi mellet.
ugyan olyan lapsuberes mint a vhsa, csak ez vhb, mitöl szabályosabb? mint a többi.
Akinek szüksége lenne elektronikára vagy bármiféle alkatrészre, kiegészítőre:
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Ha veszek két karbit azt csak oda adják és kész. Mehetek közdarabért stb. Most kapok egy motorhoz beállított karbit felszerelve.
Üdv
Ha már karbi akkor VHSB 38 ,TM - TMX38 ,vagy Keihin PJ38 van valakinek 2 Db eladó ?
És akkor mivan ha kell bele közdarab?:)
Azért mert Te nem tudtad beállítani attól még jó lehet, én speciel egy dugót sem lyukasztottam.
a Kipuf csonkokkal együtt...
BRC-től van a karbi,nagyon jól szoktak működni és legalább szabályos.
többek között Aprilia Rs 125 és CagivaMitora is szerelték,de most yamahára kellene,
az aktuális forumokon már bejelentkeztem vele,úgy néz ki,hogy lessz is
mire keresed cagivára, mer itt biztos nem találsz mire szerelték?
csak onné
Szia yamahára is csinálsz? ha igen akkor a szabokuksi@vipmail.hu-ra
vélaszolj köszi.
Hello írd meg a méreteket ide/ szabokuksi@vipmail.hu/
Jó estét urak.Egy gyors kérdés.Gyári RD 250 dugattyúhoz(levegős) honnan tudnék dugattyúgyűrűt venni?Jó esetleg hozzá valamelyik utángyártott(pl:Prox)?
Hello!

dell Orto VHSB 34 LD porlasztót keresek!
3db18-ért
a GI árul ilyeneket 10-ért,de az is drága szerintem pláne ha
még +4 a közdarab.
Hát....ha ez így van.... nekem azt monda ez jó ár. Most nem is tudom..
persze az ujabb 26 karbik 10ért mennek.
mivan aranybol van?
Igen. A 2 közdarab + 4000. Remélem jó lesz. Még nem volt élesítve.
Tök jó z a karbi, csak Dimma irígykedik D:)

Akkoriban asszem a malacokon volt iylen, szóüval kétség kívül régi, de szerintem még jobb konstrukció is mint az újak, szerelni például sokkal egyszerűbb.
Jaj. Ne lankasszon főnök. 25 pénz volt. Legalább dicsérje meg, hogy milyen szépen csillog.