Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyesmire, mint ok nélküli öngerjesztő dühöngés, üldözési mánia egészen jó kezelések vannak már.
Nem karod valamelyiket kipróbálni?
Nagyon büszke vagyok, hogy vannak olyan MAGYAR szakemberek akik ilyen tudással rendelkeznek. Kiraktam pár képet a motorról az oldalra és a németek csak úgy kattognak rajta, hogy csak na. Gratulálok az egyész csapatnak, akik megalkották.
...a fékkar nem csak a konzolok kellenek elf írni 78-as a moci de úgy láttam ua mint az enyém rakhatsz fel róla képet ha van időd +még át nézem hogy kell e még valami.
Utolsó mondataidat nem vitatom, mert hát ebben az országban van annyi birka, h nem látják a fától az erdőt és bedőlnek minden határozottnak tűnő baromságnak . És te így szoktad előadni magad
Majd nézd már vissza a sorrendet . Beraksz 1 gagyi vágott képet és még te játszod a sértődöttet, h nem vesznek komolyan ? Hülyének nézel mindenkit ? Miért nem lehetett ezeket akkor odaírni ? Mikor és hol fikáztam ? Finoman céloztam arra, h a titán vázhoz és a karbon idomhoz még csak véletlen sem illik a kínai pitbike elej és az olasz gyerekmotor fék ...

De ha már a reklamációnál tartunk akkor leírom, h kurvára képmutatónak tartom ezt a magyar címeres vagy nagy Magyarország térképes műmagyarkodást miközben tele van a gép idegen nyelvű feliratokkal, csak mert ez olyan trendi !
Én kifejezetten büszke vagyok arra, h magyar nyelven magyar szavakkal tudom kiborítani a hozzád hasonló mű "liberális" képmutató agymosott faszfejeket !

Nem is várom el, h megértsd ezt a gondolatsort, még túl fiatal vagy hozzá
Ha nem mindenben a rosszat akarnád keresni, ha nem élből fikázni szeretnél mindent, és mindenkit, akkor rákérdeztél volna, hogy miért oylan a kép amiylen.

Akkor én elmondtam volna, hogy ez a kép azért tűnhet manipuláltank, mert eredetileg ez egy saját hazsnálatra a műhyelben készült kép, és a kép hátterében a műhely látható.

Volt egy időpillanat, amikor a motor éppen nem volt kéznél, de kellett hirtelen egy foto sajtónak, és az újságnak mégsem adhatták oda a műhelyes hátterű képet kissámlival, hegesztőaparáttal a háttérben.

Ezért aztán szépen leretusálták róla a műhelyt, ettől egyenes a féktárcsa alja, és uygan ezért került rá a céglogó is utólag fotoshoppal.

Akik ezt a motor építették, elértek valamit.
Te is, mert aki ezt elolvassa jót röhög .
RAjtad.
Meg van az amikor sületlenségeket hordasz össze ...
Ez eddig világos, de, h jött ez ide ?

Ha nem értenéd akkor kicsit érthetőbben : Beraksz 1 fotosoppolt képet semmi infóval ide a motorrajongóknak, csodás !
Nehéz lett volna hozzá valami leírás vagy valami hasonló ?
Ha pedig leírom, h mit látok akkor meg jön a szokásos gizdázásod ...
Gratulálunk az MW PERFORMANCE igényes és szép munkájához!
Gratulálunk az MV PERFORMANCE igényes és szép munkájához!
Van ilyen is, biztos ismeritek,mert én csak a nevüket!
VAn az, amikor nem te ítélsz, hanem téged ítélnek meg.
Ez pont ilyen.
Üdv
:a lábtartó konzol az biztosan megvan,a hátsó fékkar is kel hozzá?
látszólag nem de a valóságban iszonyúan sok munka és időbe van egy ilyen és amihez hozzájutunk az van csináltam én is egy még mindíg megvan akkor jársz a legjobban ha csak saját véleményedre halgatsz max gratula.
Na ezen a képen már a féktárcsa is kerek ...
Fasza, tehát nem shoppolt, a többit meg találjuk ki !
A váz innen valóban titánnak látszik, mondjuk motornál még nem hallottam ilyenről, csak bringánál, azok töredeznek is rendesen ...
Az idom minőségi munkának látszik, gondolom valami koppintás a formája . Az eleje és a fékek nem illenek a képbe ...
Ilyen buta 4 küllős kerekeket régebben a szlovákok csináltak, gondolom ez is az .
Összességében képről nézve nagyon igényes munkának tűnik .
Az egt felirat fotóbolt a többi nem...
van levegősöm is azt is nem régen kábeloztam át most állítom vissza az eredeti állapotot ahhoz viszont kellene hátsó lábtartó konzol jobbos balos + majd még kiderül még mi ja és 2 db duda lehetőleg tartó lemezzel.
Ja, épített, vagy inkább photoshoppolt ? Ránagyítva nagyon látszik ...
Nem semmi! Mikor volt még NDK,párszor voltam kint.250Szoc.formulában olyan épitett gépekkel mentek,hogy leesett az állunk!Pl. az elképzelések valóraváltásához ott volt a komplett Textima varrógép-gyár.Mindennel!
Ha ez valóban titánium váz akkor ez magában többet ér mint az összes kupás motorotok
Nem értem, h lett olyan alakú . A lemezt túl kell hajlítani, h felvegye az alakot ... itt meg azt nem lehet . A hegesztés húzza össze ?
Na mindegy, aki sokallja az árát majd megpróbálhatja megkalapálni
Tökre nem Yamaha, még csak nem is Pannonia, de mivel itten vannak márkafüggetlenül is motor rajongó szakik, hát nesztek:

Épített speciál simson.
Üdv:mert mit nem néztél ki belőle Jani
Üdv:40mm a beöntő,de lehet kisebb,nagyobb is
A benzintank betöltő nyilása akkora mint egy Mz-n,vagy mint egy simsonyon?Mekkora értéket képvisel?
Príma lett !
A sablont látva nem gondoltam volna, h így beválik
Akkor lassan be is fejezhetik a poliészter tankok kókányolását a mesterek, mert ez az igazi veterán verseny tank
bocsi az lc benéztem,csak levegőshöz van pár cucc