Nagyon büszke vagyok, hogy vannak olyan MAGYAR szakemberek akik ilyen tudással rendelkeznek. Kiraktam pár képet a motorról az oldalra és a németek csak úgy kattognak rajta, hogy csak na. Gratulálok az egyész csapatnak, akik megalkották.
...a fékkar nem csak a konzolok kellenek elf írni 78-as a moci de úgy láttam ua mint az enyém rakhatsz fel róla képet ha van időd +még át nézem hogy kell e még valami.
Utolsó mondataidat nem vitatom, mert hát ebben az országban van annyi birka, h nem látják a fától az erdőt és bedőlnek minden határozottnak tűnő baromságnak . És te így szoktad előadni magad
Majd nézd már vissza a sorrendet . Beraksz 1 gagyi vágott képet és még te játszod a sértődöttet, h nem vesznek komolyan ? Hülyének nézel mindenkit ? Miért nem lehetett ezeket akkor odaírni ? Mikor és hol fikáztam ? Finoman céloztam arra, h a titán vázhoz és a karbon idomhoz még csak véletlen sem illik a kínai pitbike elej és az olasz gyerekmotor fék ...
De ha már a reklamációnál tartunk akkor leírom, h kurvára képmutatónak tartom ezt a magyar címeres vagy nagy Magyarország térképes műmagyarkodást miközben tele van a gép idegen nyelvű feliratokkal, csak mert ez olyan trendi !
Én kifejezetten büszke vagyok arra, h magyar nyelven magyar szavakkal tudom kiborítani a hozzád hasonló mű "liberális" képmutató agymosott faszfejeket !
Nem is várom el, h megértsd ezt a gondolatsort, még túl fiatal vagy hozzá
Ha nem mindenben a rosszat akarnád keresni, ha nem élből fikázni szeretnél mindent, és mindenkit, akkor rákérdeztél volna, hogy miért oylan a kép amiylen.
Akkor én elmondtam volna, hogy ez a kép azért tűnhet manipuláltank, mert eredetileg ez egy saját hazsnálatra a műhyelben készült kép, és a kép hátterében a műhely látható.
Volt egy időpillanat, amikor a motor éppen nem volt kéznél, de kellett hirtelen egy foto sajtónak, és az újságnak mégsem adhatták oda a műhelyes hátterű képet kissámlival, hegesztőaparáttal a háttérben.
Ezért aztán szépen leretusálták róla a műhelyt, ettől egyenes a féktárcsa alja, és uygan ezért került rá a céglogó is utólag fotoshoppal.
Akik ezt a motor építették, elértek valamit.
Te is, mert aki ezt elolvassa jót röhög .
RAjtad.
Meg van az amikor sületlenségeket hordasz össze ...
Ez eddig világos, de, h jött ez ide ?
Ha nem értenéd akkor kicsit érthetőbben : Beraksz 1 fotosoppolt képet semmi infóval ide a motorrajongóknak, csodás !
Nehéz lett volna hozzá valami leírás vagy valami hasonló ?
Ha pedig leírom, h mit látok akkor meg jön a szokásos gizdázásod ...
látszólag nem de a valóságban iszonyúan sok munka és időbe van egy ilyen és amihez hozzájutunk az van csináltam én is egy még mindíg megvan akkor jársz a legjobban ha csak saját véleményedre halgatsz max gratula.
Na ezen a képen már a féktárcsa is kerek ...
Fasza, tehát nem shoppolt, a többit meg találjuk ki !
A váz innen valóban titánnak látszik, mondjuk motornál még nem hallottam ilyenről, csak bringánál, azok töredeznek is rendesen ...
Az idom minőségi munkának látszik, gondolom valami koppintás a formája . Az eleje és a fékek nem illenek a képbe ...
Ilyen buta 4 küllős kerekeket régebben a szlovákok csináltak, gondolom ez is az .
Összességében képről nézve nagyon igényes munkának tűnik .
van levegősöm is azt is nem régen kábeloztam át most állítom vissza az eredeti állapotot ahhoz viszont kellene hátsó lábtartó konzol jobbos balos + majd még kiderül még mi ja és 2 db duda lehetőleg tartó lemezzel.
Nem semmi! Mikor volt még NDK,párszor voltam kint.250Szoc.formulában olyan épitett gépekkel mentek,hogy leesett az állunk!Pl. az elképzelések valóraváltásához ott volt a komplett Textima varrógép-gyár.Mindennel!
Nem értem, h lett olyan alakú . A lemezt túl kell hajlítani, h felvegye az alakot ... itt meg azt nem lehet . A hegesztés húzza össze ?
Na mindegy, aki sokallja az árát majd megpróbálhatja megkalapálni
Príma lett !
A sablont látva nem gondoltam volna, h így beválik
Akkor lassan be is fejezhetik a poliészter tankok kókányolását a mesterek, mert ez az igazi veterán verseny tank
Nem karod valamelyiket kipróbálni?