Csak javítom, kb 4 éve vettük, akkor nem oldódott meg a probléma, megragdt, a gazdája ült rajta, egyéb okok miatt, aztán most újra élesztem, remélem. Tetszik a gyári fényezés nekem is, pedig azért élőben kopott, de nem szabad le fújni. Mondjuk a vázát én már le fújtam korábban, de az már kellett neki.
Ne fáraszd magad, csak a rövid tőmondatokat képes felfogni, azt is főleg az ovis szóhasználattal ...
Kicsit duzzog, aztán majd elmúlik . Majd ha megint jön valaki akivel egy hajóban vannak akkor újra előbújik, hisz a legjobb dolog ha nincs egyedül az ember gyereke
csepelen az iparterületen van egy olyan nevű cég szalag cső kft ott voltam többször szerelni egy akármit kettö féle géppel heggesztenek co-val kb 5-ös huzal asszem 600A awival kb únyi vastag elektródával ott talán lehetne érdeklődni hogy van e nekik rövidebb darabkák.
Hát besértődni csak ő szokott mint egy óvodás,ha érdekel olvasd vissza a fórumokat mert sokon fent van tiszta gáz,engem nem érdekel komolyan ,de egyszer lehet ,hogy megjárja mint a mekk elek!
Kicsit jobban utánajártam és van brutális gépekhez 6.4 (1/4") és 10mm-es awi elektróda is. 10mm-es már egészen jól hangzik. Nem tudom mit hegesztenek olyannal, de a lánchidat szerintem fixre varrnám anélkül hogy újra kéne köszörülni az elektródát, de valszeg a legkisebb ajánlott áramnál is belecsöppenne az egész a dunába :) :)
A zöld színű az 99.9%-ban wolfram.
A többi (piros, arany) 1-2%-al ötvözött :D Bár hátha pont a thorium dioxidtól lenne igazán tuti. Beolvasztani meg 3500-on nem tudom mivel lehetne meg miben
4-es átmérőben minden további nélkül kapható wolfram elektróda. Lehet van vastagabb is valami hegyomlás méretű géphez, amin kiloamperben van az áram skála :) 4-eshez max kicsit több furat kell
Nem kell véresen komolyan venni a dolgokat mindig :) Ti nem szoktátok egymást osztani haverokkal, barátokkal? :) Mert mi mindig. Meg különben is, senkinek sem kell a feszkó, ha még be is szólna nekem pl Jani finom stílusban és ne adj isten még igaza sem lenne, akkor is max egy jót mókázunk rajta, mint halálosan besértődni :)
Meg eleve nem mindenki fogalmaz olyan jól, ez írt szöveg. Személyesen pl azt hogy "te egy hülye barom vagy", azt kb mondani mindenki eltudja úgyis hogy jókedvűen fogadod, meg úgyis hogy vérig sértődsz. Szerintem írott formában ezt sokkal nehezebb. Még akkor is ha vannak szmájlik. :)
Fenéket mindenkinél, csak a két melegnél
Mondjuk ők még könnyen tombolnak mert tuti nem érték el a büntethetőség korhatárát ! Legalábbis az írásaik alapján sx bébi 14-15 éves lehet, iwata meg olyan 17 éves szellemi sérült benyomását kelti
Zolikám te is nagyon képben vagy ! Hol látsz ezen a képen alu kiegyensúlyozó dugót ? Nagyobb cc-hez nagyobb inercia is kell, ezért alkalmaznak wolframot jobb helyeken Állítólag még a vibrációt is csökkent, ugye milyen hihetetlen ?
Mert nekem is az, h bármilyen téma felvetődik ami csak 1 kis utána olvasást igényelne ahhoz , h képben legyünk vele kapcsolatban, abból mindig hiszti van . Ha hozzászólok valamihez amit nem értenek egyesek (vagy inkább a többség) mindig megtalál valami nagy tudású és beleköt valami olyan részletbe ami a hiányos ismeretei alapján logikusnak tűnik, h nem úgy van ahogy előadom ...
Ismerős ?
Kicsit duzzog, aztán majd elmúlik . Majd ha megint jön valaki akivel egy hajóban vannak akkor újra előbújik, hisz a legjobb dolog ha nincs egyedül az ember gyereke
A többi (piros, arany) 1-2%-al ötvözött :D Bár hátha pont a thorium dioxidtól lenne igazán tuti. Beolvasztani meg 3500-on nem tudom mivel lehetne meg miben
Meg eleve nem mindenki fogalmaz olyan jól, ez írt szöveg. Személyesen pl azt hogy "te egy hülye barom vagy", azt kb mondani mindenki eltudja úgyis hogy jókedvűen fogadod, meg úgyis hogy vérig sértődsz. Szerintem írott formában ezt sokkal nehezebb. Még akkor is ha vannak szmájlik. :)
Mondjuk ők még könnyen tombolnak mert tuti nem érték el a büntethetőség korhatárát ! Legalábbis az írásaik alapján sx bébi 14-15 éves lehet, iwata meg olyan 17 éves szellemi sérült benyomását kelti
Mert nekem is az, h bármilyen téma felvetődik ami csak 1 kis utána olvasást igényelne ahhoz , h képben legyünk vele kapcsolatban, abból mindig hiszti van . Ha hozzászólok valamihez amit nem értenek egyesek (vagy inkább a többség) mindig megtalál valami nagy tudású és beleköt valami olyan részletbe ami a hiányos ismeretei alapján logikusnak tűnik, h nem úgy van ahogy előadom ...
Ismerős ?
-Ne egymást öljétek gyerekek!
Január,február,itt a nyár!
(de:)