Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gyuri!

Van már valami konkrét a youngtimet kat. ügyében?Vagy csak a saját kategóriádat tekinted szivügyednek?Pedig az is YAMAHA!
Szerintem mivel az ypvs-ből lényegesen több van mint a 4LO-ból,ezért az utóbbi különlegesebbnek számít.Alkatrész szerintem mindegyikhez van bőven.Mindkét blokk jó,bellül nem sok az eltérés,persze a powert leszámítva.
Persze az áruk is egy vásárlási szempont.Mennyiért kinálják öket?
Üdvözlet a szakiknak.Lenne egy kérdésem.Találtam a hirdetésben egy 81-es rd 3ötvenest,meg egy 88-as ypvs-t,teljes idommal.Nekem jobban tetszik a 81-es,szeretem a naked motorokat,de a 88-as modernebb,mivel power szelepes.Hozzáteszem a lóerő nem játszik szerepet,ötven vagy hatvan lovas nekem mindegy.Melyik motornak jobb a blokkja?Az alkatrészel mi a helyzet?Az ypvs-ből többet gyártottak,feltételezem,hogy akkor jobban van alkatrész is hozzá.Ennyi.Köszönöm a választ.
de egyébként jó a kérdés, van projekt befejezni való vagy3-rom.
Eszi a pénzt . Lehet az idei évben megy a szabó páros saját masinával én meg a pénzböl veszek 1 otot az 1gyik unokámnak azt annyi.
tévedsz a gabi vagy 250 vagy 350-be megy az öregszabó is menni akar. Tavassszal elmegyünk tesztelni 4 motort az majd meglátjuk.
lessz mindenkinek tartalék masina.
Üdv. Ha jól értettem a Szabó-ék saját mocival mennek? Van már terv a maga gépeire? Ki megy velük?
én is vagyok.
Csia. Csak mi vagyunk itt. A többiek Malév-val elutaztak. Viktor meg nem hozza vissza őket.
már azt hittem disszidáltál ,gondoltam felhivlak ,de igy egyszerübb.
Mit, és kit vertél el? Ember, gondolkodj már el, hogy miket irkálsz!
Helló
RD 50 vagy 80-as léghűtéses blokk érdekelne megvételre! Karbi, gyújtás és kipufogó is érdekelne hozzá. Email: tamasitibor95@citromail.hu
Vízesről hallottam már de levegősről nem. Ja meg morbidelli- ről.Talán Hársfai- nak van.
persze hogy legalább 3 rol tudok, 2-3 milláért.
én csak versenymotorba gondolkozom bár ha utcaikat csinálnék, mint a cibor akkor jó pénzt kaphatnék érte. De valahogy ragaszkodom hozzájuk.
Szépek lettek. Itthon gyári motor nincs is? Gondolok a Honvédos- Zalkás motorokra. Azokkal vajon mi lett?
ez egy ölbei által szerzett torzó volt,utcai sima rd,mondtam neki mertilyen rusnyán bántatok vele ezért jó lelesztek verve ha igazábol kész lessz. Ugy is lett. De akkor 2 motor készült 1 350
1 250 + a 24h motor.
Azért volt meló a bajnok motorral. Valaha gyári motor volt vagy itthon épített?
Bocs, hogy nem szóltunk! Lékhorgászni mentünk.
A topik is lefagyott? Debrecen city - 15 C.
Akkor asszem nem lennének problémák :) Holnap telefonálnunk kellene. Régen beszéltünk. :)
Persze, csak lehet míg te nem kapsz munkát meg ki sem fizetik, addig másoknak a spanok kormányrendeleteket csinálnak, hogy csikágó legyen és csak be kelljen szedni a lóvét, nem pedig megdolgozni érte. :) És hát valljuk meg őszintén, azért jóval kevesebb azoknak a száma, akik még pénzt beszedni sem tudnak, mint a munkaképteleneké. :)
Nem kötözködni akarok, lehet én is szarul fogalmazok, de baromira nem jött le, legalábbis nekem, hogy a szerény motoros fórumra gondolsz, nem pedig általánosságban. :)
Örömködés azért van, mert most már tujuk milyen kerékkel van dolgunk.
ha én mondom hülyeség,ha más mondja szentírás!?