kösz az infot de nem 2 hengeres és a blokk kawa, hot egyszerü szimering vasn benne. Ez játék csupán megprobáljuk az rgv hengert forgótárcsásan hogy néz ki.
Üdv
Rgv-t vegyél valamelyik suzuki márkakereskedésben ,az Aprilia nem normális árakon adja a cuccait !A főtengelyhez 1 szimerig 24ezer
a suzukinál ugyan az 6500 ! Én O- gyűrűsre csinálom a hengerfejet ezért nem tudok árat
Nem rakom be, mert csak a fotót küldte, hogy ezen dolgozik. Teszteli és ha minden ok akkor küldi. Atisrace már össze rakta az én blokkomat, ahoz ha nincs baja nem nyúlunk.
küldök 1 képet neked ez az 1 van belöle rajta a protok javarészével.
Rajta van a lakner is meg magam is az1gyik 350 nel.
De itt befejeztük mert ez rd forum.
na ez nem honda 1-2 versenyt kibir 1 mentünk igy de nincs benne ráció, semmi + nincs csak kalimpál a dugó, de nem töri el. Végül is
egy repedt dugót áldoztunk fel rá. A yamaha nem olyan kényes mint a honda. Ha már itt vagy a rgv vagy az rs 250 hfej pakolás kapható valahol?
Na, ez a tugó feltalálás olyan jó, hogy a germán csávó a 2. racét nem fejezte be Rijekában / G the F/ mert a dugó kipuoldala is kijött megnézni azt a hü.ét aki a támasztást kivágta.
Rgv-t vegyél valamelyik suzuki márkakereskedésben ,az Aprilia nem normális árakon adja a cuccait !A főtengelyhez 1 szimerig 24ezer
a suzukinál ugyan az 6500 ! Én O- gyűrűsre csinálom a hengerfejet ezért nem tudok árat
És egyúttal gratulálok az Rd-k magyarországi sikeréhez.
Rajta van a lakner is meg magam is az1gyik 350 nel.
De itt befejeztük mert ez rd forum.
(régi főciszimeringet tettem be...)
egy repedt dugót áldoztunk fel rá. A yamaha nem olyan kényes mint a honda. Ha már itt vagy a rgv vagy az rs 250 hfej pakolás kapható valahol?