Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hosszu löket lessz?
Köszi ,de a másik hibátlan nicasilos ,nem akartam felemás blokkot ezért RS350 -készülődik
más 1 kicsit a 2 henger
Hengerfejek is!
hfej van hozzá deitt az aproba valaki hirdet 1 gáthibásat 5 rongyért.
Beteg RGV hengerek lettek volna nekem!
Egy aprilia vagy Rgv Vj22 henger nekem is kellett volna ,de ha már nem volt, más project készülődik
kösz az infot de nem 2 hengeres és a blokk kawa, hot egyszerü szimering vasn benne. Ez játék csupán megprobáljuk az rgv hengert forgótárcsásan hogy néz ki.
Üdv
Rgv-t vegyél valamelyik suzuki márkakereskedésben ,az Aprilia nem normális árakon adja a cuccait !A főtengelyhez 1 szimerig 24ezer
a suzukinál ugyan az 6500 ! Én O- gyűrűsre csinálom a hengerfejet ezért nem tudok árat
kedves lecso barátom mit akarsz?
Wazze, te rángattad ide ezt a témát a P,fórumról, nem is olyan rég...
Köszönöm.

És egyúttal gratulálok az Rd-k magyarországi sikeréhez.
Nem rakom be, mert csak a fotót küldte, hogy ezen dolgozik. Teszteli és ha minden ok akkor küldi. Atisrace már össze rakta az én blokkomat, ahoz ha nincs baja nem nyúlunk.
száűmold már ki a gabiéba 1976 ftengely szimering van azt jó
küldök 1 képet neked ez az 1 van belöle rajta a protok javarészével.
Rajta van a lakner is meg magam is az1gyik 350 nel.
De itt befejeztük mert ez rd forum.
Origin,Yamakka zacsiba volt,csak vagy 15-20 éves...
2010 Balassagyarmat ...
(régi főciszimeringet tettem be...)
mikor akadt meg?:
na ez nem honda 1-2 versenyt kibir 1 mentünk igy de nincs benne ráció, semmi + nincs csak kalimpál a dugó, de nem töri el. Végül is
egy repedt dugót áldoztunk fel rá. A yamaha nem olyan kényes mint a honda. Ha már itt vagy a rgv vagy az rs 250 hfej pakolás kapható valahol?
3db van belöle, mindegyikkel mentem.
NSR dugó...
Rossz főtengelyszimering és szegény keverék miatt akadt meg! De az NSR duó kivágva,kiváló!
Erről beszélek ,látványos baromság :)
Sziszi ne tedd be ,idővel letörik a szoknya !
Na, ez a tugó feltalálás olyan jó, hogy a germán csávó a 2. racét nem fejezte be Rijekában / G the F/ mert a dugó kipuoldala is kijött megnézni azt a hü.ét aki a támasztást kivágta.