Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Tényleg 2c. csapágyról is beszéltünk és reflexből nyomtam.
És Te nem a szultán szerelemgyermeke vagy?
Na, szaladj neki mégegyszer c3 az a csapágytűrés, Te valszeg a 2C-re gondoltál. A kerék sajnos egy nem túl gyakori grimeca kerék (makaróni 250 68') pár olaszba rakták csak. A ragasztás a jó 5let.
ha elültetsz egy magot,ami igen pici,szinte jelentéktelen,de mégis valami,akkor lehet belőle nagy fa!viszont ha nem kel ki az a mag,akkor nem lesz belőle semmi!ha a szülő,kicsit is segít a gyerekén,sokkal jobban halad,mint nélküle!persze segítség nélkül is lehet haladni,csak nem mindegy,hogy honnan indul az ember!ha az alapvető dolgok megvannak,akkor könnyebb.de ha mindent magának kell csinálnia az embernek,akkor hiába küzdd,csak lassan halad.kb ez vagyok én.
Nagyon jól látod a dolgokat!
Tolhatunk a gyereknek akármit, ha hülye az is elb..... amit nem is adtunk oda.
Köszi, ezt a lehetőséget hagyom utoljára. Csak kéne tudni milyen agy ez.
gecsei ha kötözködni akarsz akkor elgáncsollak. Hol irtam hogy nem számit , csak azt irtam hogy más se te se én se, és mégis valami megbizható egzintenciát fel tudunk mutatni.
Azért a Brunei szultán fia csak jobban tudna élni a lehetőségekkel :)
De itt is elég volt, ha valami pártfuncionárius őstől származott, aztán a mai napig mély "szakértelemmel" (szakmájához totál értetlen, dilettáns, de ahogy ők szokták mondani 30 éves szakmai múlttal) dekkolnak az irodákban. :) Kapitalizmusban, azaz a bűvös versenyszférában meg úgy működik, hogy aki egy retkes forrasztópákát nem látott életében és szakmailag kb. vicc szinten áll(t), ugyanúgy mérnök lett velünk együtt. Aztán a nagy neves gyárnál, igaz a szakmai tudás hiánya nem is gond, mert mit sem számít, kutyát nem érdekel, hiszen a pozició max névről valami tudományos fejlesztőmérnök, gyakorlatilag betanított droidmunkást jelent..., de lényeg hogy nyelvtudás sincs, zéró. Aztán valahogy mégis ez az ember volt olyan "tehetséges", hogy sokunk közül véletlenül bekerült a zsíros állásba, a német nyelvű állásinterjúkon keresztül, mert tehetséges! Ahol aztán merő véletlen úgy hozta a sors, hogy irodájával szembe lévő az apuci irodája, aztán lehetne folytatni, hogy ki volt apuci apucija. :)
Én félre ne érts, nem vagyok irigy rá, meg semmi sötét gondolat nincs bennem, szimplán a tehetség és az akarat számít.. én elfogadom, nekem ez jutott :)
De hogy nem számít az, hogy hova születünk... na azt azért ne :)
Persze, h nem siránkozol, ellenkezőleg, túlzott optimizmusban szenvedsz
Amúgy szerintem te problémádra a nyílvános éhségsztrájk lenne a legjobb megoldás
Rinyálsz a törlesztőrészlet miatt, de azért basztál megnézni a videót ...
Hát az a szomorú igazság, h az idők folyamán sosem az "okos" népcsoportok tűntek el, szóval ilyen példákat ne hozz fel .
Engem kifejezetten idegesít amikor nem tudnak élni a segítséggel, az információról meg ennyit !

Kadosa, mit szólsz ahhoz a videóhoz ?
elmész a (Gödöllő)mátyáskirály utcába,és ragasztanak rá betétet,olyat amilyet akarsz! ennyi
Srácok. Segítség kellene. Igaz nem rd, de sok szaki van itt. Benelli c3 race motorunkban ilyen duplakulcsos fék van. Ez nem gyári rajta.
Nem tudom azonosítani, hogy milyen motoré lehet mert kellene fékbetét bele. Este méretet is tudok adni de talán az öregek közül látott már ilyet valaki.
nincs pofám kifizettetni valamit,ami már nem kell! lehet itt tartok,naés? nem ez volt itt a lényeg,énse firtatom,ki hol tart! de szerintem egy milliárdoshoz képest Te sem tartasz sehol.......tudod,ez kb olyan,mint amikor az okos bekerül a buták közé,és megakarják a buták győzni róla,h. amit csinál,vagy gondol,az nemjó!ezt arra értem,hogy relatív minden,és hogy ki,hol tart, az is!lehetne sokkal rosszabb is...............
te meg a felkinalt lehetoseget is eldobod magadtol,nem kell a duma,h gyoker,stb.megmondta kifizeti nem?

ne csodalkozz,h itt tartasz

tedd felre azt a fene nagy egodat,lathatod mire vitted 40 eved alatt,pont semmire,meg nem keso valtoztatni!
nem én kotlottam rajta,hanem más! amikor a kezembe került másnapra kész volt! ! !
igazad van,de ezen már túlvagyunk.......
Én egyszer jártam így, (kb 20 éve) hogy addig kotlottam egy dolgon, amig mire elkészült, a megrendelő megoldotta másként.
Ebből két dolgot tanultammeg akkor:

1: előleg nélkül semmit, mert ez a biztosíték, hogy a mandarin a megrendelt cuccot el is viszi, mert benne áll a pénze.
2: ha vlamiért csúszik egy projekt, folyamatos kontaktban kell lenni a kuncsaftal, tudatni kell vele, hogy mi, mennyit é smiért csúszik.
minek? hogy aztán megint én legyek a gyökér? azt mondtam neki,hogy keresni kéne rá valakit,akinek kell!ebben is a legjobb megoldást keresem.....
Feladtad mar a csomagot Frecskanak?
nem siránkozok senkinek,mert ha azt tenném,akkor állandóan irogatnék róla! ! csak a helyzetem vázoltam,h.képbe legyen pár ember! szerintem a tények feltárása nem siránkozás! !mivel az információ csak írásban,(vagy kép)és szóban terjed,és nem gondolatátvitellel!
Szakikám, amíg nem tudsz kikeveredni ebből a siránkozásos önsajnálatból addig ne is reménykedj a problémád megoldásában !
Lehet nem hiszed el, de sokan vannak akik szívesen cserélnének veled !
Mondjuk ha a keleti részen laknál kb fele annyi lehetőséged lenne mint ott, de érdekes módon itt is meg lehet (még) élni ...

Inkább nézd végig ezt a videót, hátha levonod a tanulságot belőle (bár már késő bánat) !
Mindenesetre legalább az kiderül a filmből, h a bankároknak és a maszoposoknak kellene siránkoznod mert ők baszták át ezzel a hitel "okossággal" a népet :

http://www.emberiseg.hu/portal...
1000 eur, vizsga, papírok, nevemen.
Nemtudtam róla! ha a nevem helyett a három betű lenne,azt jobban ismernék! amúgy köszi,hogy beraktál!
Én próbálkozom segíteni úgy, hogy nem is kérted. Azért Te vagy a lap alján mert Téged tettelek be elősnek! Lehet, hogy nem is tudsz róla. http://www.oldtimerhungary.com...
http://gallery.site.hu/u/oldti...