a másik!mindenki olcsón akar mindent!persze ez is megoldható,de időbe kerül.mehetnék hivatalos lézereshez is,rögtön kész is a meló,aztán megcsinálom a többit rajta,és olyan árat kéne érte kérnem,hogy meg is érje nekem,hogy nem tudnám eladni senkinek,és azt mondanák,milyen drágán dolgozok........
idejött egy veterános versenyző,hogy kéne neki 4t re "megafon cső"és azt mondta,hozza a véget,és E Z E R azaz 1ezer forintért,rajzoljam meg,adjak hozzá lemezt,hengerítsem meg,hegesszem össze,de olyan legyen mint a gyári,és hamar!persze ő külföldi börzén,jó drágán eladhassa......
sose voltam irigy azokra,akik kemény melóval érték el,azt amit elértek! csak azt mondom,hogy meg kell nézni,ki honnan indult,és ahozképest kell értékelni! tegyük fel,van két ember,ugyanoda jutottak el,csak nem mindegy,h. az egyik a nulláról kezdte,a másik meg 80 százalékról.na ezt kéne felfogni!én nemtudok olyanokkal versenyezni,akik előbbről kezdték! nincs csak egy fa sufnim,mert apám nem épített.......fürdőszobám sincs,40évesen lavórozom.a házam a banké,ami egy rom,kint tojok a hidegbe.a hitelem a duplájára nőtt.nincs fizetésem,nincs munkám,pedig bevanadva pár helyre az önéletrajz.ezek az én hibáim?nem hoznak melót,mert nekik sincs pénzük,mit csináljak,ha nekem is igérgetik,h. ekkor meg akkor lesz kész?és persze akkor csúszok énis,és persze így jártam.......azért mert hátrányból indultam,még azért is többszörösen gátol,vissza vet,hogy ilyen a hejzetem.és nem azért mert nemakarok tenni ellene,hanem azért,mert egyedül nem bírok kimászni belőle,hiába akarom akármennyire is!elvégeztem iskolát,hogy hátha szakmával jobb lesz,de mostmeg nincs sehol felvétel! ja......van egy fasza sérvem,amit műteni kellene,ennyit birok,nem többet......és ezért még jól belém is rúgnak,h. miértnem csinálom jobban.könnyű beleugatni más életébe,de segíteni annál nehezebb.de amikor kellek,azért mindenki megtalál,amúgymeg levagyok szarva,ésha megmondom az igazságot a dolgokról,akkor még gyökér is vagyok........na ez a fasza!
Csak reagálok. Apu 30 év Ikarus anyu szoc.otthon szakácsnő. Tehát nem vagy egyedül. Kipu témáról annyit, hogy azt kértem, hogy állítsuk össze a kiput nálam a garázsban, és otthon össze heggeszted fixre. Nem akartam mondani, hogy nem akarom, hogy a motorom az udvarodon álljon hetekig esőben stb. ahogy a Tiédet tárolod. Miért? Mert megbecsülöm! Nyugodj meg ülj le igyál meg egy sört. Én azt sem tehetem meg mert ügyfeleimnek 24 órán át rendelkezésére állok bármelyik nap és mennem kell. Hidd el becsüld meg, hogy azt csinálhatod amit szeretsz ( munára gondolok ). Sajna az emberek csak azt látják, hogy háza, lova, szamara van az embernek, de azt már nem látják vagy nem akarják látni, hogy anyuci,apuci nincs ott amikor 04 órakkor csörög a telóm és gödöllőről bementem pestre -10-20 fokban ráültem a quadra és 7-ig eltoltam a havat 4500m2-en. Ja! Január elsején más még javában rókázott én meg pöcsig álltam a vízaknában reggel 9-kor mert az ügyfelemnek elfagyott a kerti csapja. Mint mindig most is csak bíztatni tudlak.
Bocs ,h beleszolok,de olvastam par kommentedet pl.mikor kiscsaj vett egy cbr 600 t,es feltette a kepeket,te egybol:Biztos nem te fizetted.....
Bizony vannak, akik meg nullabrol indultak mint te,es 1000x annyira vittek,mint te.Ne a masikat kritizald!A hiba,elsosorban a sajat keszulekben keresendo!Probalkozol,ezzel ,azzal,neha nem sikerul.Tanulsag?meg jobban,precizebben,korultekintobben kell dolgozni,ha meg elvallalsz vmit,pontositani kell a reszleteket is...
más sem született jobb körülmények közé, de az élet mindenkinek felkinál lehetőséget és azzal élni kell tudni. az msanyinak igaza van ha ebben a világban nem ugy csinálod a dolgaidat 1000 van aki a helyedbe lép, azonnal. Hozzáteszem olcsobban is.
sajnálom,h.nem születtem jobb körülmények közé,amit elértem,cs,ak megamnak köszönhetem,Szinte nulla Szülői háttérrel,és ezért tartok csak itt.ennyi tellett önerőből!a munkával kapcsolatban:énis függök a lézerestől,és egyebektől,ha engem megszivatnak,akkor nemtudok mit csinálni,hiába szeretném, betartani a vállalt időket.persze elmehettem volna máshová,csak akkor olyan drága lenne a kész termék,hogy a kutya se venné meg!Sanyi! kénytelen vagyok reagálni,amit írtál,hogy neked se lett meg időre a cső.a válaszom a következő:A Zsombor is eltudta hozni a motorját,és meg is csináltam!Te pedig 3utcával odébbról nemvoltál képes lehozni,mondván,hogy Te nem pakolsz ki a kocsiból!Tolni meg nemakarod,holott,csak gurulni kellett volna.mindenki tudja,hogy a cső felrakáshoz,kell a motor is!úgyhogy ha valamit mondasz,azt teljes egészében mondd,ne pedig elferdítve,vagy hiányosan!
Bocsáss meg, de tényleg általánosságban írtam, ami igaz arra a helyzetre, ha szolgáltatásból akarsz megélni, akkor vagy vállalod azt a környezetet, hogy emberi számítás szerinti határidővel dolgozol,-konkrét határidő megbeszélése nélkül is.
Az idő múlásával, érdekmúlás léphet fel.
Mindenkinek van egy ideája, mennyi idő elkészíteni, emberi léptékkel a megrendelt munkadarabot, rászámol 2-2 napot az előkészületre, meg a befejezésre, és várja a produktumot.
Nagy a verseny a piacon, mindenki életben akar maradni, ebben a gazdasági környezetben, ha úgy érzi nem foglalkoznak az ügyével, elmegy egy másik szolgáltatóhoz.
Ha ezt nem látod, halálosan vékonyan van megkenve a zsíros kenyered.
Tényleg jó szándékkal mondtam. Látom az adatlapodat, ügyes vagy, szépek a munkáid, de ez csak az egyik eleme a szolgáltatói oldalnak.
énis szeretnék sokmindent,de nem tehetem meg! ennyi! !
mindenkinek más adatik meg.én örülök ami van,mert lehetne szarabb is!nem vágyok milliós motorra,meg luxusdolgokra,habár a motorozás is luxus,sajna.ezért nem versenyzem,mert nincs rá pénzem.és nem kesergek miatta,ha lesz rávaló megyek,ha meg nem,akkor nem.
Igen!A türelem.... De a Lecsó és sokan mások + én is elmúltam 40! Hova várjunk Már így is a ráncosfarkúak csapatába tartozom Járókakerettel meg odamenni a rajthoz... hát...akkor már nem versenyzni akarok hanem csajozni
nem motorbontó,csak sokat gyüjtöttem össze,és ha már van felesleg,akkor el is adok belőle!szivem joga,hogy mit és kinek! az meg hogy miből mennyi van,és eladom e vagy sem,csak egy dolog.már sokszor adtam el olyan dolgokat,amit nagyon megbántam(pl p20 aluhenger párt)és megfogadtam,többször nem hibázok.kedves Sanyi,a türelem,nagy erény ám!
Ez kicsit Freudira sikerült : ".. hát ja, ott csak egyféle hazugságot halott a melós, .." hallott akart lenni, de átvitt értelemben tényleg "halott" a melós manapság
Ha a pénzügyi dolgokra gondol Gyuribá akkor azt már jóval előtte elbaxták, de nem véletlenül ...
Tudtommal 82-ben csatlakoztunk az IMF-hez ami azért jó hír mert már jó pár országot csődbe vitt !
Görögország valójában most azért csődölt be mert szándékosan leminősítették, mint ahogy nemrég minket is ...
Itt egy érdekes cikk :
" Lucas Papademos görög miniszterelnök vasárnap bejelentette, hogy Görögországnak szembe kell néznie az államcsőddel és annak minden következményével. Ha az Európai Unió nem biztosít egy azonnali, az eredetileg tervezetthez képest magasabb összegű segélycsomagot, az ország nem tudja fizetni adósságait. Az ország az Európai Unió közvetlen pénzügyi felügyelete alá kerül.
Papademos világosan fogalmazott: vagy 145 milliárd eurót kapnak a 130 helyett, vagy azonnal összeomlik a gazdaság. Az Európai Unió azt a feltételt szabta a görög államnak, hogy pénzért cserébe a görög állam átadja az adóztatással és a költségvetési kiadásokkal kapcsolatos döntési jogát egy euróövezeti "költségvetési biztosnak". Az európai pénzügyminiszterek által megválasztott "költségvetési biztos" vétójogot kap a görög kormány költségvetési döntéseivel szemben. Ha a görög kormány egy döntése nem felel meg Brüsszel elvárásainak, a döntést egyszerűen felülbírálják.
A Reuters hírügynökség az Európai Bizottság egy meg nem nevezett képviselőjét idézte: "A bizottság elkötelezett ellenőrző képessége további erősítése mellett, és a helyszínen már fejleszti is e képességét. A végrehajtás azonban teljes mértékben a görög kormány felelőssége, amely az állampolgárainak és a saját intézményeinek tartozik elszámolással. A felelősség az övék, és az övék is kell maradjon".
A képlet egyszerű. Brüsszel diktál, a görög kormány végrehajt, és viseli érte a felelősséget. Ha az állampolgároknak nem tetszik, amit a kormány művel, megválaszthatnak egy új kormányt - aminek ismét Brüsszel diktál. A görög államiság ezzel megszűnt létezni.
A németországi politikusok által előterjesztett javaslat szerint ez a sors vár minden periféria államra, köztük Magyarországra is. Amint az államadósság meghaladja azt a szintet, hogy az ország nem tud törleszteni, a gazdasági összeomlás elkerülésére kiutalt pénzért cserébe a kormány egyesével valamennyi téren átadja döntéshozási jogosultságát az Európai Uniónak.
2012. január 30. - 15:53"
Zsolti! Ezer éve vitázunk az élet dolgairól. Kérlek vedd már észre ezzel a gondolkozási móddal amit nyomsz nem jutsz az életben sehová. ( csak nézzél körül a haverok között ) Dimma jól ecsetelte a felelősséget az ember munkájával kapcsolatban. Kötbér stb. Ha valamit elvállalsz azt a legjobb tudásod szerint a villámnál is gyorsabban a legjobb minőségben produkálni kell! ( ha valamit nem dudtsz Te megcsinálni ne vállald el vagy legyél nagyon óvatos ) Ugyanis azonnal 1000-vannak helyetted- helyettünk aki megcsinálja! Ez a kapitalizmus vagy más néven farkas törvény.
Nekem is igérted Eger-re a kiput, utánna gyarmatra, és nem lett meg. Lementem Hozzád : yamaha karburátor kellene 2db. Mondod van 6 db. a padláson. De most nem mész fel mert keresni kellene Senki nem fog hozzád menni egy idő után! Te egy alapon nagyon jó és segítőkész srác vagy csak egy picit ülj már le és gondolkozzál el amit írtam! Kár lenne érted! Ügyes szaki vagy!
Nem akarok a dolgodba beleszólni mert semmi közöm hozzá, de szerintem okosabban tetted volna ha nem itt közlöd a problémád .
Mielőtt megvádolnál közlöm, h együtt érzek a melósokkal és a becsületes emberekkel !
Épp ezért nem állom meg szó nélkül az utolsó mondatodat .
Szerintem is megváltozik, sokkal rosszabb lesz !
Akik pedig azzal jönnének, h az előző rendszerben mennyivel jobb volt ... hát ja, ott csak egyféle hazugságot halott a melós, most meg már azt se tudja mi van
Kurva szar világ jön ránk !
neked az alábbi szavak mit jelentenek? :emberség,tolerancia,együttérzés,szerintem semmit,de az biztos hogy magaddal szemben elvárod! az a baj,h emberek elvárnak mindent,de cserébe nemakarnak semmit "adni"ezért utálják ezt az országot,és a legtöbb embert aki itt lakik! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Persze kivétel van.de kevés!
Bizony vannak, akik meg nullabrol indultak mint te,es 1000x annyira vittek,mint te.Ne a masikat kritizald!A hiba,elsosorban a sajat keszulekben keresendo!Probalkozol,ezzel ,azzal,neha nem sikerul.Tanulsag?meg jobban,precizebben,korultekintobben kell dolgozni,ha meg elvallalsz vmit,pontositani kell a reszleteket is...
Azert jo munkat kivanok!
Az idő múlásával, érdekmúlás léphet fel.
Mindenkinek van egy ideája, mennyi idő elkészíteni, emberi léptékkel a megrendelt munkadarabot, rászámol 2-2 napot az előkészületre, meg a befejezésre, és várja a produktumot.
Nagy a verseny a piacon, mindenki életben akar maradni, ebben a gazdasági környezetben, ha úgy érzi nem foglalkoznak az ügyével, elmegy egy másik szolgáltatóhoz.
Ha ezt nem látod, halálosan vékonyan van megkenve a zsíros kenyered.
Tényleg jó szándékkal mondtam. Látom az adatlapodat, ügyes vagy, szépek a munkáid, de ez csak az egyik eleme a szolgáltatói oldalnak.
kérdésem lenne az rd fanokhoz:
mégpedig arra lennék kiváncsi h az rd 350 ypvs és lc főtengelye azonos é vagy sem ?
előre is köszönöm
mindenkinek más adatik meg.én örülök ami van,mert lehetne szarabb is!nem vágyok milliós motorra,meg luxusdolgokra,habár a motorozás is luxus,sajna.ezért nem versenyzem,mert nincs rá pénzem.és nem kesergek miatta,ha lesz rávaló megyek,ha meg nem,akkor nem.
Tudtommal 82-ben csatlakoztunk az IMF-hez ami azért jó hír mert már jó pár országot csődbe vitt !
Görögország valójában most azért csődölt be mert szándékosan leminősítették, mint ahogy nemrég minket is ...
Itt egy érdekes cikk :
" Lucas Papademos görög miniszterelnök vasárnap bejelentette, hogy Görögországnak szembe kell néznie az államcsőddel és annak minden következményével. Ha az Európai Unió nem biztosít egy azonnali, az eredetileg tervezetthez képest magasabb összegű segélycsomagot, az ország nem tudja fizetni adósságait. Az ország az Európai Unió közvetlen pénzügyi felügyelete alá kerül.
Papademos világosan fogalmazott: vagy 145 milliárd eurót kapnak a 130 helyett, vagy azonnal összeomlik a gazdaság. Az Európai Unió azt a feltételt szabta a görög államnak, hogy pénzért cserébe a görög állam átadja az adóztatással és a költségvetési kiadásokkal kapcsolatos döntési jogát egy euróövezeti "költségvetési biztosnak". Az európai pénzügyminiszterek által megválasztott "költségvetési biztos" vétójogot kap a görög kormány költségvetési döntéseivel szemben. Ha a görög kormány egy döntése nem felel meg Brüsszel elvárásainak, a döntést egyszerűen felülbírálják.
A Reuters hírügynökség az Európai Bizottság egy meg nem nevezett képviselőjét idézte: "A bizottság elkötelezett ellenőrző képessége további erősítése mellett, és a helyszínen már fejleszti is e képességét. A végrehajtás azonban teljes mértékben a görög kormány felelőssége, amely az állampolgárainak és a saját intézményeinek tartozik elszámolással. A felelősség az övék, és az övék is kell maradjon".
A képlet egyszerű. Brüsszel diktál, a görög kormány végrehajt, és viseli érte a felelősséget. Ha az állampolgároknak nem tetszik, amit a kormány művel, megválaszthatnak egy új kormányt - aminek ismét Brüsszel diktál. A görög államiság ezzel megszűnt létezni.
A németországi politikusok által előterjesztett javaslat szerint ez a sors vár minden periféria államra, köztük Magyarországra is. Amint az államadósság meghaladja azt a szintet, hogy az ország nem tud törleszteni, a gazdasági összeomlás elkerülésére kiutalt pénzért cserébe a kormány egyesével valamennyi téren átadja döntéshozási jogosultságát az Európai Uniónak.
2012. január 30. - 15:53"
Ilyen a modern gyarmatosítás
Nekem is igérted Eger-re a kiput, utánna gyarmatra, és nem lett meg. Lementem Hozzád : yamaha karburátor kellene 2db. Mondod van 6 db. a padláson. De most nem mész fel mert keresni kellene Senki nem fog hozzád menni egy idő után! Te egy alapon nagyon jó és segítőkész srác vagy csak egy picit ülj már le és gondolkozzál el amit írtam! Kár lenne érted! Ügyes szaki vagy!
Mielőtt megvádolnál közlöm, h együtt érzek a melósokkal és a becsületes emberekkel !
Épp ezért nem állom meg szó nélkül az utolsó mondatodat .
Szerintem is megváltozik, sokkal rosszabb lesz !
Akik pedig azzal jönnének, h az előző rendszerben mennyivel jobb volt ... hát ja, ott csak egyféle hazugságot halott a melós, most meg már azt se tudja mi van
Kurva szar világ jön ránk !
De ez partalan vita ugy hogy hagyjuk.