Mondom, küldd el postán, utánvéttel. 2351 Alsónémedi, Nefelejcs utca 52. Igen, szólhattam volna, hogy nem kell. És te is szólhattál volna, hogy több mint egy hónapig tart, mi legyen. Sajnálom a történetet, főleg, hogy segítettél már máskor is.
és mégegy,
Ez a dolog olyan,mint amikor egy gyerek elesik bringával,összetöri a biciglit és önmagát,és még a szüle is megverik utánna,h.miért volt ilyen "szerencsétlen"na kb az én helyzetem is ilyen! !és akkor mindenki gondolkozzon el ezen! !
pont ezért tartok itt,mert a munkákat visszamondják,és egyre jobban ellehetetlenülök....de persze ez az én gondom,mert akinél a pénz,az diktál.de remélem egyszer majd ez megváltozik. . . .
Jólvan,persze.............és a sok dolgozó embernek mit mondasz,aki egész életében hajtott,és csak éppen hogy haladt valamire?hogy szarul csinálta?Te is szarul csinálod,mert már az embereidnek kéne dolgozni,és miliomosnak kéne lenned! ! ! !Naugye látod,akkor Te is rosszul csinálsz valamit!ezek a dolgok mindig relatívak,attól függ,h.honnan nézzük őket!Azt vettem észre,hogy aki már elért valamit, elfelejti,hogy honnan is jött........
Te mindig mindent megtudtál határidőre csinálni? NA EZ AZ AMIT NEM HISZEK! ! ! ! ! ! és ugye ha elcsúsztál,akkor neked sem esett jól,ha visszamondták a melót,főleg úgy,hogy akkor szóltak,amikor már kész voltál! !
értem,h. sürgős volt!
de! akkor miértnem szóltál,h. ne csináljam meg.
azért ez annyira nem esett jól,főleg,h. egyik napról a másikra élek,és minden fillér számít!igen,lehet lassabban tudok elkészíteni dolgokat,mert a helyzetem nem enged többet.(ez most nem sírás,hanem a tények)próbálok segíteni ahogy tudok,de nem mindig rajtam múlnak dolgok.pl,ki volt vágva az alkatrész,de még kellett valami és ezért késett el.de amikor a kezembe került másnapra már készen volt.sajnálom,h kinlódok,meg szenvedek,és nem úgy tudom megcsinálni a dolgokat,mint ahogy tervezem,és szeretném.de hát ez az én keresztem.
Még egyszer elnézést kérek. Nem emlékszem pontosan mikor rendeltem meg Nálad, de dec. 17-én már ki volt vágva, csak nem volt Nálad. Január 26-án szóltál, hogy kész. Rajtam kívül két ember várt rá, akik rágták a fülemet, miközben többször találkoztam a Mohaiékkal, az előbb említett két ember társaságában. Szóba került a téma, és mivel mást is vágattunk náluk, hát ezt is megcsinálták. Ha ragaszkodsz hozzá, küldd el postán utánvéttel, és majd én nézegetem.
Szép estét.
Ne haragudj, közben a Mohaiék megcsinálták nekünk. Szerintem fog majd még kelleni, akkor szólok, de ha addig kell valakinek, nyugodtan add el.
Még egyszer bocs, és köszi.
Az más tészta, ha te kibelezed magadnak, és esetleg tönkremegy, akkor elkönyveled, hogy nem sikerült a javítás.
HA viszont a kezembeadod, hogy bontsam ki a gyantából, és én baxom el, az azért nem uygan az...
Az a helyzet, hogy holnapra terveztem telefonon, mert munka időben akartalak keresni. A másik oka meg az hogy mondtad ha nem sikerül tudsz szerezni másikat. De nagyon köszönöm, bár mikor beszéltünk előre is meg köszöntem, és írtam itt a petronak is. Holnap hívlak. Köszi még egyszer.
Kedves Cibor segítséget kértél a fórumozóktól én felhívtalak elmondtam mit csinálj örömmel látom hogy megfogadtad tanácsomat és sikerrel jártál de egy köszönöm azért jól esett volna.
2. h a n e k e m i s c s ú s z n a k ? a k k o r m i v a n ?
3. n e m v o l t h a t á r i d ő !