RS125, de melyik ? Itt Hondát emlegettek, de abban 6 küllős a kerék és Nissin a fék, egyébként meg a Honda gyár hamarabb adta volna el az RS 125-öst fék nélkül mint olyannal ami a képen van, az kurvaélet !
Most hiába hörgik páran erre, h fikázás, mert ez csak a meztelen igazság ...
Konrétan lengővillákat, elejét alakítgattam már át többet. Azok közül volt pár elég jó.
Aztán van egy átalakított vázam meg vázkezdeményem. Az átalakítottra Laci azt mondta.. vagyis valami olyat, hogy ez egy szar :D Végülis igaza van ,mert mindent máshogy csinálnék már.. de ez van.
Az igazság meg az, hogy egy Valentino Rossi szintű pilóta Simson kupában egy széria motorral szarráverné a mezőnyt kanyargós pályán, én alám meg hiába tolna Jeremy Burgessék hiába csinálnák meg a világ legjobb vázát, direkt rám szabva, akkor is max a végén kullognék. Bár volt már abból a kevéske futamból 2 amikor nemtom mi történt és még magamon is meglepődtem, egyszer meg nagy eső volt, ott mentem "jól", többiek azt fontolgatták, hogy el sem kéne indulni, én élveztem ,hogy gázra mászik a hátulja.. :D De ott sem én voltam jó szerintem, hanem a többiek lettek szarabbak :D
Csókoltatom az öreget, bár nem emlékszek rá mikor mondott ilyet .
Ha kifejted mire gondolsz talán megértem ...
Amúgy nekem "a munka felszabadít" mondása jobban tetszik
Ilyen! Láttam hogy hívott a Maestro de éjfélre értem haza a boss-al!
Csak a gyuszitekercset kell meghagyni! 0,6 rozsdamentes lemezből van reszelve,állítható alaplap. Majd mondom az okosságot az elektronikára...
Holnap estére lesz pc-m! Rakok fel fotót!
Sasszem, a képen lévő mociról volt szó, ez a (aprilia) f.nyereg kb 13 euró lehet, szóval valamit nagyon benéztél ... én a tizedes vesszőre tippelnék
Amúgy meg "kínai pitbike elej és olasz gyerekmotor fék" volt említve, szóval szemüveg, és kavinton !
Ilyen hátsó féktárcsa ami a képen van, pedig gyerek terepmotorokon szokott lenni, ha lehet ne járatsd le magad még jobban és inkább hallgass
a suziban is ilyen dolgozik petro féle elektronikával a mult évben rá se kellett nézni ugy szedtem össze én is a netről a cuccokat bár akkor nem ötezer volt
Sajnos csak csutrtokon tudok fotokat kuldeni,addig megszegelik az én pc.-met,most a gyerekéről írok...
Marci 5000.ért vett Mito gyulát... tronika nélkul.
Kell reszelni egy alaplapot(állíthatot),levenni a világítás tekercseket és gol.
ennek a típusnak nézem
Persze ha azt mondják, hogy ebből volt valami atomjó magnézium nyereg is, akkor legyen, én nem tudom, de ránézéről nekem ez a nyereg az.
Most hiába hörgik páran erre, h fikázás, mert ez csak a meztelen igazság ...
Aztán van egy átalakított vázam meg vázkezdeményem. Az átalakítottra Laci azt mondta.. vagyis valami olyat, hogy ez egy szar :D Végülis igaza van ,mert mindent máshogy csinálnék már.. de ez van.
Az igazság meg az, hogy egy Valentino Rossi szintű pilóta Simson kupában egy széria motorral szarráverné a mezőnyt kanyargós pályán, én alám meg hiába tolna Jeremy Burgessék hiába csinálnák meg a világ legjobb vázát, direkt rám szabva, akkor is max a végén kullognék. Bár volt már abból a kevéske futamból 2 amikor nemtom mi történt és még magamon is meglepődtem, egyszer meg nagy eső volt, ott mentem "jól", többiek azt fontolgatták, hogy el sem kéne indulni, én élveztem ,hogy gázra mászik a hátulja.. :D De ott sem én voltam jó szerintem, hanem a többiek lettek szarabbak :D
Titánt még nem hegesztettem, vagy ha igen nem tudtam róla :) :)
Nyereg az meg tényleg ilyen van az RS125-ökön asszem.
Egyébként épp akartam írni, h ebben a titán vázas gép témában érdekelne a BRC és a te véleményed .
Ha kifejted mire gondolsz talán megértem ...
Amúgy nekem "a munka felszabadít" mondása jobban tetszik
Neked is ezt javasolom
Csak a gyuszitekercset kell meghagyni! 0,6 rozsdamentes lemezből van reszelve,állítható alaplap. Majd mondom az okosságot az elektronikára...
Holnap estére lesz pc-m! Rakok fel fotót!
Németektől lestem le, nem butaság.
Amúgy meg "kínai pitbike elej és olasz gyerekmotor fék" volt említve, szóval szemüveg, és kavinton !
Ilyen hátsó féktárcsa ami a képen van, pedig gyerek terepmotorokon szokott lenni, ha lehet ne járatsd le magad még jobban és inkább hallgass
Érdekel valakit egy 125ös levegős rd blokk? működőképes, egy gyujtás dekni hiányzik róla, nem falusi hülyegyerek motorból van.
minden csontra téve
Marci 5000.ért vett Mito gyulát... tronika nélkul.
Kell reszelni egy alaplapot(állíthatot),levenni a világítás tekercseket és gol.