Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a gyors választ.Jó hír,hogy van még alkatrész.Szerintem nem olyan nagy ára van,hátha sikerül még egy kicsit lefaragni belőle.Majd írok,ha lesz az üzletből valami.Üdv.
Szerintem drága ,de te tudod ha neked megéri vedd meg
Minden van hozzá,normál használat mellett nem nagyon kell alkatrész ,fogyasztás 5-10 körül,az ára mindenkinek annyit ér amennyit megad érte,ez közepes áron 250-300 eft körül van ,sok sikert!
Üdvözlöm a fórumozókat.Béla vagyok dél-bácskából,Temerinből.Húsz éve vettem egy vadi új kawasaki kr-1s.Nagyon jó motor volt,nem sokat hajtottam,kb.tízezret, eladtam.Akkor nagy szünet,jöttek a gyerekek stb.Most elhatároztam,venni kell valamit.Nagyon tetszik az rd 350 ypvs.Fiatalkori álmom volt,mivel volt itt a városkában kettő is.Találtam itt a környező faluban egy 85-ös rd 3ötvenes ypvs,állítólag 22 ezer km van benne.A képen nagyon jól néz ki,a tulaj szerint,hibátlanul működik.Ezernégyszáz ojró az ára.Szeretném kérdezni a szakikat,hogy reális az ár vagy sem.Érdekel hogy alkatrész ügyben mi a helyzet,van hozzá,ha kell valami.Pl. levegőszűrő,dugattyúk,tömítések stb.Ennyit egyenlőre.Köszönöm annak aki hajlandó válaszolni.Küldök egy képet,nem valami jó a kép,de ez van.
Igaz hogy jól működik, de nem túl bizalomgerjesztő.
"ekkora halat fogtam"
:)
cibor33@citromail.hu
Hát küldjél vlyet.
Megfogadtam Ö Laci tanácsát, és rögtön hagytam 2 lyukat a dugón. Így nem lehet probléma.
rg500 - ha nem sérült, szakadt akkor érdekelne egy pár.
Adsz egy email cimet ?
Üdv! Van érdeklődő a megszakítóra, kellene elérhetőség!
Ha a vezér mondja....én még hiszek neki. Higgyetek ti is!
készül a frankeinsten X majd meglátjuk hogy forog most készül hozzá a modositott innerciáju ftengely, talán kijön belöle az 50le
hátsókeréken
Én on-line járok tüncizni:)
látom te már hazaértél
néztem a fafötengelyes motor fsza de mekkora lessz a kompressziod?
Még nem értetek haza a tüntetésről?
Haj. Brezova júni 9
Tiszacsegén vón jó...
(2003)
A fóti cora parkolóba volt tervezve, de tulajdonosváltozás miatt azon a helyszínen elmarad.
Utcára?
Valami 6 órásról volt szó...
sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vmm&id=1130838200
Az idei 24h-ról van valami hír? időpont kb?
Az elej lehet hogy kell Marci barátomnak! Mi az árja?