Köszönöm a gyors választ.Jó hír,hogy van még alkatrész.Szerintem nem olyan nagy ára van,hátha sikerül még egy kicsit lefaragni belőle.Majd írok,ha lesz az üzletből valami.Üdv.
Minden van hozzá,normál használat mellett nem nagyon kell alkatrész ,fogyasztás 5-10 körül,az ára mindenkinek annyit ér amennyit megad érte,ez közepes áron 250-300 eft körül van ,sok sikert!
Üdvözlöm a fórumozókat.Béla vagyok dél-bácskából,Temerinből.Húsz éve vettem egy vadi új kawasaki kr-1s.Nagyon jó motor volt,nem sokat hajtottam,kb.tízezret, eladtam.Akkor nagy szünet,jöttek a gyerekek stb.Most elhatároztam,venni kell valamit.Nagyon tetszik az rd 350 ypvs.Fiatalkori álmom volt,mivel volt itt a városkában kettő is.Találtam itt a környező faluban egy 85-ös rd 3ötvenes ypvs,állítólag 22 ezer km van benne.A képen nagyon jól néz ki,a tulaj szerint,hibátlanul működik.Ezernégyszáz ojró az ára.Szeretném kérdezni a szakikat,hogy reális az ár vagy sem.Érdekel hogy alkatrész ügyben mi a helyzet,van hozzá,ha kell valami.Pl. levegőszűrő,dugattyúk,tömítések stb.Ennyit egyenlőre.Köszönöm annak aki hajlandó válaszolni.Küldök egy képet,nem valami jó a kép,de ez van.
:)
Adsz egy email cimet ?
hátsókeréken
(2003)