Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 64 alapméret,mihez képest nehezebb100 gr-al?A gyárihoz?Darabonként 100gr?Mert az már jelentős!
Szedd ki bellülről a 100 gr-ot!
Legfőképpen modern sportmotorok versenyidomszettjeit gyártja. Ehhez kapcsolódóan tart ilyen szivacsot, ami inkább valamilyen habiosított gumiféle.

06-20-942-72-40
ki az a Dúzs péter,árul ilyet?
Megnéznétek nem hagytam esetleg ki valakit? Véglegesítés előtt.
igen akkus,ignitech programozható.
jani,tehát a te ülés szivacsod nem polifóm?honnan van?mellik jobb?
de ez a 100gr a dugó nagysága miatt van nem tudsz vele mit kezdeni csak a fötengelyt lehet furkálni, mondjuk vab hely mert még ezek telisonkások olombetéttel. 40éves technika,de jó, 3 szezont ment el a fötengely de még mindig olyan mint az uj.
Üdv!
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy mekkora a központis 80-as RD központi telójának az erőkarja? Vagy hogy hány fokban áll kb a teló?
Először is azzal a + 100 grammal kellene valamit kezdeni mert az rengeteg !
Át tudjuk szabni!
Akarok! De központi telós nem jó! Vagyis jó,csak akkóóó heggelni köll!
Viszont akkor az összest be kell fotózza a Maestro!
elveszett fél oldal élszált az éterbe, na szoval 100gr-mal nehezebbek a dugatyuk a 64 furat miatt és ráz,pedig mindenhol szilentblokkos a felfogatás.
meg milyen hosszú kell de azok mind 1 telósok középen
milyé ez az biztos hogy bele kell reszelni abba ami van, van ilyen vagyis hasonló azzal azzal ki támasztva a garázsajto, mivel p10aluhenger má nincs. Akarsz képet
kisszabó motorján ugy van
Tenk yúúúú
Maestro! Nincs a bonticsellóba vélellenül egy hasonló,alagórium lengővella? Belpiacos, 400-asoknak van hasonló!
Pedig nem is vagy Kínaji!
Egy iylen régi motor már macerás, ez már sokkal inkább veteránozás mint napi közlekedésre alkalmas cucc.
Nem minha arra nem lenne alkalmas, csak az iylesmi rendbetétele, nem gyors folyamat.

Aműúgy teknyikailag nagyjából simson szint belülről, csak precízebben.
Ez a 77-es vélhetően még megszakítós.
HA komoylan gondolkodsz benne engem megesz a sárga irígység:)
Még nem az enyém....,csak szeretném,az miatt kérdezősködök róla érdemes-e beszerezni stb.
Oké.
Tulképpen be is lehetne műbőrözni a mezei polifoamot is...
Akkor majd csekkold az enyémet.
Én azt vettem, és nekem szemre nem különbözött Petró ülésétől.
BAkker!

Monnyá le, aggyá, satöbbi:)

Nagyon tetszik ez nekem...