Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor veled is csak többen vagyunk
De találtam köszönöm szépen:)
Én nemtudom sajna, nekem és a többi formának is analog van.
Azon a különböző görbéket a kölönböző trafók(ban lévő) elektronikával lövik be, más a számozásuk.

Közülünk senknek sincs iylen tipusu epromos cucca, imsoft van kettő de az más.

Gecsei talán tudja, én sajnos nem.
Rajzra gondoltam,de szerintem megtaláltam
ezres gázos wagon r+ 320-e kilóméterrel 5-be 40-ről 160-ra simán felgyorsul elég jól......de ezt csak egy valaki nem hiszi el és pár perc múlva meg is tudjuk.....
Benne van a dobozban.
Ha jól tudom szimón ti használtok Italkit selettra gyujtást.Nem tudod véletlen,hogy a DIGITÁLIS EEPROMOSHOZ hol lehet találni gyujtás diagrammot?
Elmaradt matiné pótlása:
http://www.youtube.com/watch?f...!
akkor teszünk rá nsr bár az is szar
kell a speciálé is mert az rövidebb mint az utcai.
biztos ilyet használsz otthon is
de 1 biztos az eredeti öv hengernál erössebet lehet csinálni.
66:23 rd350
68:21 rd250
ha van nyomaték a rövid kevés lessz, amugy 4,5kg még nem probléma annyit elvisz, igaz én 1 több vaslamellát teszek be.
ezt nem mered beírni az rgv topikba:)
dimma mester a rövid és hosszu primer fogszámban hogy mutatkozik?vagy valaki meg tudja mondani az rd-k primeráttételeit? az utcaiakra gondolok
Az 50LE a veszett ügy Ivánék mértek az RSW-n 54 et annó.Ami köztudottan egy GP motor.
Az RGV henger meg szerintem csak köpőcsészének alkalmas:)
miért veszet ügy , várd meg mig kész lessz. Ha nem jó akkor visszakerül az utcai cucc és megy a polcra,a többi kész motorblokk mellé. Azt csak le kell venni mondjuk 10 év mulva és mivel minden ami lehet uj csak röffenteni kell.
Veszett ügy:)
taller@citromail.hu
motosvit.com/Yamaha TZ.html
Elég bizarr, bár az enyém is ilyen lesz ha meg tudom menteni, 3tekercs szigetelő szalag.
Láttam én már nullkilométeres simsont is a gyári fládájában 20+évesen.
Ha kifogástalan a blokk,akkor nem sajnálom érte a pénzt.Hihetetlennek tünik,hogy egy 27 éves motorban csak 22 ezer km van.Majd megállapítom,pl. a féktárcsa sokat elárul.