Hoppá! Tényleg nem állt szándékomban semmilyen sértés, hogy versenyzőnek tituláltalak elnézést kérek és a versenyzőktől is, hogy közéjük soroltalak. Nézőpont kérdése. A helyzet az, hogy az egész évi rajtlistákat kellett átböngésznem név szerint ,rajtszám szerint, hozzá keresni a neten képet a versenyzőről ( mivel nem küldtek)ez elég macerás és hiba is csúszhat bele.( én bajom én vállaltam, semmi gond) Mivel a MAMI futamain van kb. 15 versenyző aki a kemény mag, azaz mindenhol indul az egyértelmű, ismerem mindet legalább látásból. Mivel vannak beugrósok is a létszám igen nagy és nem akartam kihagyni senkit. A Te esetedben viszont egy ismert versenyző adta az adatokat ő segített többször is az azonosításban, hogy lehetőleg ne maradjon ki senki. Eddig nem tévedett, de szerintem most szakad a röhögéstől a szitu miatt. Kedves Göndőr G. Jani 1 percen belül töröllek a versenyzők közül. Még egyszer bocs!
Savanyú, neked is kellemes Ünnepet !
Ha már szóba kerültek a V.klasszisok meg folyton emlegeted az RGV 500-ast, küldök neked pár ritkának számító képet (kív. vagyok tudod-e miért "különlegesek" ezek a képek?) :
Talán nem annyira "kedves" és még annyira sem "versenyző" , de emiatt nincs harag, be tudom ezt a kis botlást a karácsonyi hangulatodnak
Nekem annyi tökéletesen elég amit a múltkor kértem, nem érdekelnek a hozzá kapcsolódó sallangok ...
Tehát ha ezt annak érdekében teszed, h megvalósuljon a dolog akkor rendben, de ha csak úgy, akkor megkérlek, h inkább ne !
Nincsenek különösebb illúzióim a versenyzéssel kapcsolatban, főleg mióta láttam testközelből Világklasszisokat menni versenyeken, ha Doohan-t és Reed-et is annak vesszük akkor legalább ötöt ...
Szóval ne vegyétek feltétlen sértésnek ha nem hoz lázba a gokart pályán körözgetés meg hasonlók ...
ez sose volt ez a kisérleti II sz fékpadja ez valamivel ujabb volt
és ha jól emléxem 100le ig lehetett fékezni vele. A Nándié 70le ig jó és az a blokk üzembe volt.
Ebből következik hogy Dimma kb 54 éves :)),tehát simán van még 20-30 éve versenyezni:)Nem is értem mi ez a duma hogy "ha a Szabó megy akkor lehet hogy én is"
Naná hogy megyek,ez az elvárt duma Gyuri bácsi!
Az asszony meg csak kötögessen otthon sálat az unokáknak:)
BOLDOG KARÁCSONY ÜNNEPEKET minden Racefüggőnek!
Ha már szóba kerültek a V.klasszisok meg folyton emlegeted az RGV 500-ast, küldök neked pár ritkának számító képet (kív. vagyok tudod-e miért "különlegesek" ezek a képek?) :
Nekem annyi tökéletesen elég amit a múltkor kértem, nem érdekelnek a hozzá kapcsolódó sallangok ...
Tehát ha ezt annak érdekében teszed, h megvalósuljon a dolog akkor rendben, de ha csak úgy, akkor megkérlek, h inkább ne !
Nincsenek különösebb illúzióim a versenyzéssel kapcsolatban, főleg mióta láttam testközelből Világklasszisokat menni versenyeken, ha Doohan-t és Reed-et is annak vesszük akkor legalább ötöt ...
Szóval ne vegyétek feltétlen sértésnek ha nem hoz lázba a gokart pályán körözgetés meg hasonlók ...
http://www.visordown.com/mark-...
(mégeccer bocs a hülyén sikerült vicc miatt)
és ha jól emléxem 100le ig lehetett fékezni vele. A Nándié 70le ig jó és az a blokk üzembe volt.
Naná hogy megyek,ez az elvárt duma Gyuri bácsi!
Az asszony meg csak kötögessen otthon sálat az unokáknak:)
BOLDOG KARÁCSONY ÜNNEPEKET minden Racefüggőnek!
Elnézést
de olyan ismeros az a 4. kepen levo szemely.....csak nem birok rajonni honnan