Könnyen meglehet, hogy nem vagyok egy márkaszervíz vezető szerelő, inkább csak tapasztalatokból, meg tőlem okosabb emberek tanácsaiból hoztam össze, amit eddig csináltam. Az, hogy télen kissé fuldoklik, engem nem nagyon zavar, csak nem üzemmeleg állapotban, és főleg induláskor szenved kissé. Az viszont sokkal zavaróbb, amikor nyáron, meleg időben meg csak a darabos brekegés jön majd egy km hosszan, és csak ezután kezd tényleges életjeleket mutatni. Tudom, bemelegítéskor agyonkajálja magát, de jobb szeretem, ha viszonylag simán megy, mint hogy brekegősen. Amúgy meg nem kimondottan spórolósra lett téve, 11 l-t eszik "sima" utcai használatnál. Ezzel 160 km egy tank, a Gixxerrel meg 320. Tankok egyformák. RS pdf-et nyugodtan elküldheted mail címemre, ott az adatlapomon. A blokkodhoz meg jó munkát. (jó nagy kupak van rajta)
majd a tavaszra minden beállítást megcsinálok utánna kiderül hogy muzsikál a motor ha akkor sem tetszik uttánna csereberélem a lánckerekeket de a váltót nem nagyon akarom átalakítani.
1 kerék és tengely cserével az huzos egyedibe lehet csináltattni.
itt mindenki forditva késziteti hosszu 1
De cseréld le az áttétel kisláncfogas kereket 1 fogszámmal kisebbre.
Mit is csiripelnek azok a madarak Uram? :)
Kicsit jobban megy itt az élet mint a pannonián :) Tetszik! :)
Elment a PDF
Elfogadom! Meg is köszönöm! De, le is borulnék!
itt mindenki forditva késziteti hosszu 1
De cseréld le az áttétel kisláncfogas kereket 1 fogszámmal kisebbre.
Köszönöm kedves vagy. szolok ha beférünk ha nem nem én döntök.
Meglátjuk, az egy az biztos a többi kialakul.