Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

76- ig fekete- fehér. 77- részben szines
1969 XII. 21. 3 Ft! tól .nem tudom, tényleg sok van.
Nálam már tegnap járt a Jézuska! Hozott 2 szép nagy likú hengerkét a yamahára meg két szép csillogó beleillő duuugóót. Csak az a ciki, hogy én fizettem neki..... régen nem így volt.... hiába a Jézuska sem a régi mán.
Mettől- meddig van meg az A-M?
Paci mérés. Jól látom 42 ?
Bartol bacsi biztos megcsinalta volna....
persze,csak 1-2 vers a vege elott mar latszott ,h megnyeri,persze igen,ebbol a szempontbol korrekt volt a Aspar
Ha akarták volna, az utsó racéra kap egy motort ami nem megy végig, és kész...
Ez bika:
Mv tol nem volt,csak a Benellitol,ugy tom.

Hat nem hagytak nyerni,mert szopattal 2 spanyollal is,de nem volt szerencsejok,a Gabika meg nagyon erett volt minden teren.A ktm nel ,meg hitte,h hagyjak nyerni...az a rossz Kallio akkor sem lett volna vb.
Akkoriban ezekben a kiall ban nagyon nagy penz volt.Mindent el lehetett mosni.Az exem keresztanya a Promo nal volt,voltak jo sztorik.
Az agustától is vot ajánlata nem?
CSaka hhoz asszem disszidálni kellett volna.

MAgyarországról nem lehet, ezt már Harald Bartol is megmondta, mert semmi szükség egy Magyar világbajnokra.
Hogy Talmát hagyták győzni, azt nem is értem, mindenesetre nagyon korrektnek látszott a capatfőnök.
Mi lehetett ez a Sonautos Yamaha?lehet kolcson volt?
Volt a gyárnak egy szlogenje:

"épít, szépít, szolgálat"

ezt a melósok átírták:

Épít, megszépít, áltat.
:)
Nem.

Ker-ép-szolg.
Majdnem sikerült.
Cép Drapál motor.
Boldog Karacsonyt , sok ajandekot a fa ala!

Zoli,nem Promo volt a kiallepito ceg neve?
Ez igazán szép Karácsonyi ajándék, köszi !

Kellemes ünnepeket mindenkinek !
nincs ezzel semmi baj, nagyon szép két Yamaha :)
JA.
tele voltk a gyárak képzetlen felesleges léhűtőkkel.
Az egyik gyár amiben én mint ipari tanuló dolgoztam, a nem termelő "dolgozók" száma elérte a valóban termelő dolgozók számát.

Később uygan itt lettem anyagbeszerző.

Bevittem a gyárba a beszerzett anyagot, bevételeztettem a raktáros segédek egyikével, majd kivételztük azonnal, a végén a raktár vezetője aláírta a ki-be tortúrát és elvittem a műhelybe ahol azt felhazsnálták.

Később, a gyár új igazgatót kapott, aki hozt a saját embereit, párttitkárt, főkönyvelőt mindent, osztályvezetőkig bezárólag.

Azzl indított a fószer, hogy lapátratette az inproduktív dolgozók felét. NA nem egyszerre,csak szép foylamatosan.
Amikor eljöttem, az irodaháznak jó a felét nem hazsnálták, üresen álltak zok az irodák, amikben korában több 10 teljesenfeleslegesen ottlévő ember kávézgatott naphosszat.
Furcsa módon, a gyár jobban üzemelt a kirugott emberek nélkül mint valaha:)

(kiállításépítő cég volt, nyugatra is dolgozott, mi építettük a hungexpo terüetén a kiálíltások nagy részét)
Boldog Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok minden motorosnak, akár melyik is megy jobban, vagy tetszik jobban!