Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.tesztmotor.hu/multimedia/video/a-valaha-volt-legjobb-gp-moto
r.html
Talma kivételével az egész magyar gyorsasági sport az elszalasztott lehetőségekről és a pénzhiányról szól ...

Kis Lénárton már akkor látszott, h kib jól megy mikor gyerekként ott mocizott velünk a TTL-nél .
Annak idején azért nem volt olyan egyértelmű, h Talma a legjobb magyar, sőt ... A szülei hihetetlen áldozatainak köszönhetően került oda ahová került .
Most nézem hogy azok is!
A 3.fotón Talma megy Peti előtt...Dél-Afrika 2003
Majd megdumálunk valakit...
Az idén,a Malanca is mehetett...
Nekem is táccik a dolog!
ha nem mondod meg se ismertem volna
Éppen, a háború előttiek nem voltak a pályán...
Székely felesége, ott már volt 1 gyereke asszem .
Hehe! Peterka Lenartka!
Vééégeee! Áthúztam a rajtszámát. Nincs többbbéééé!
videot nézted ?
a csajt nem ismered?
Kisnémedi tetszik, de nem lesz licencem és dobfékem, a többi nem múlik rajtam ...
Ezt meg most találtam :
Itt meg az előző főnöke (a kopasz) :
Ne töröld Saaaanyííííí! Jövőre jön Jani! Legalább Kisnémedibe és/vagy Balassára! Igaz Jani?
Még lehet hogy lesz más hosszú pálya is...
Ő meg a "piás" haverom akivel a műszaki dolgokat szoktuk megdumálni :
De de de de de, nagyonis

Itt jó kopott gumis kölcsöm MZ-vel tolom csúszászhatáron, még a katonaság előtt ... (a belső sávban a jó fényesre kopott részen) :
Nem hangoltam csak azt írták oda, akkor még mondhatni száraz volt az út . De hagyjuk már azt az egészet, nem is akarok arra gondolni mert csak eszembe jut, h olyan vádol szájkaratéval aki ott ki sem állt ellenem, pedig attól hátrányosabb helyzetben nem leszek többet az is biztos ...

Ez is vizes balhé volt, igaz erre sem vagyok büszke :
jani ne keményits
Látnod kellett azt a hsz-t amit nemrég írtam arről a versenyről amiről származnak a képek . Finta Béla emlékverseny volt és egyik haverral megbeszéltük, h tiszteletünket tesszük Béci emlékére, a hátráltató körülmények ellenére ...
Na hát már nagyon unom azt mikor azok akik folyton le a karnak járatni ezzel példálóznak . Régebben indultam versenyeken, bár akkor sem éreztem magam versenyzőnek, csak jó volt menni .
A katonaság viszontagságai kicsit megviseltek és azóta másképp látok sok dolgot, előtte még vadabb voltam a kelleténél is ...

Emzoli ! Beugrott az az időmérős dolog is amit nagy viccesen raktál be ide a 2p huszonakárhányas mp köridővel . Abban az évben én csak 1 versenyen mentem a Hringen, az elsőn, a felejthetetlen száraz-vizes-száraz futamon (egyedül erről van képem). Amit betettél azon más ment az én licencemmel . Én szárazon 2,20-on belül mentem az akkori körön .
Veled is szeretnék majd nyomni egy meccset vmelik hegyi részen mert akkora arcod van, h csuda, szereztem gyerekmotort is, szal ez ne legyen kifogás

Az említett Béci :
VASÁRNAP ESTI MOZI Balassa edzés a sportmotor videok MAMI kupa on bord videó mindenki rajta van
Gondolom a pannóniások meg a Dio is be fog nézni és tud róla ha eddig nem tudott jó!
hát forgotárcsás yamaha
millen blokk ez?
egyszer ment van videó is rola ahogy hangolja a p20-at slicckel esöbe.