Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy f@szappan ötletem!
Mindenki szegeljen egy 250-es + egy 350-es motrot,oszt az aktuális MAMI futamon,amelyik kategóriában többen vannak,abba indulunk...
-Ha eltalálják a számaimat a lottyón,szponzorálom a projekteket!
Kettő!
A hátsó gátlómon ,felül van egy csavar (hiába tekerem jobbra balra fingot se csinál! (Egyébként egy ZX 400-as fos gátló!) Nagyon szívesen elcserélem bármilyen használhatóra!
Távol áll tőlem az ilyesféle megoldás!
Mit mondhatnék? Meg vagyok lepve, ugyanakkor köszönöm szépen, nagyon sokat segítettek az adatok. Igazat megvallva egy régebbi csomagban kaptam egy halom bontatlan új fúvókát is, előkaparom már, hátha passzolnának. Aztán már csak némi idő kéne, dehát majd eljön ez is lassan így ünnepek táján.
müszakis a váz vagy lejárt rola meg megvan az a blokfeled amiben a szám van mer tuti az én motorszámom nem egyezika papiron lévövel
Te lecso te kevered a szezont a fazonnal a lacibávcsi példáján felbuzdul és a többi öregén megy a szabó is már beleköltött 1-2 forintott söt erre való tekintettel /ha elenged az asszony én is/
De a 2 hozzászolásodra azt tudom mondani hofi aranyköpése akinek nem inge az vegye magára de akit illet jó lenne ha felöltözne. Lehet nem pontos de a lényeg benne van. Aki ezt
a szenvedést ami ezzel eggyütjár hogy mehessenek és véghezvisznek a fiuk ezért az anyagi javaikat se kimélve és ez csak felszines dolog egyeseknek, arrol meg van a véleményem.
én is hozzáfogtam a dolgokhoz, dea dolgok ijetén alakulása miatt felfüggesztettem a yamahák rendbetételét ráérek meglátom mi lessz 2012-be mire futja.
a mi motorunkon még semmi változtatás nincs ugy van ahogy befejezte az évet tervek meg gyüjtögetés folyik de még semmi se konkrét hogy mit változtatunk gyári fékbunkó van rajta
már olyan dolgokat is felvállalok hogy nincs is olyan hátsó gátlom de tudom a mogyinak és a petronak van hogy mehessenek.
nincs 38 száram de akinek van mér vegye ki és toljon be pár 10ezret hogy másik legyen ha csak 1dül odamész és szolsz akkor el lehet hajtani veled má megtették de ha 5-6 yamahást képviselsz már más a helyzet de ehhez össze kell tartani,különben nem ér az egész semmit csak bla bla.
Üdv. Ez nagy igazság . Mivel maga ért is hozzá, jó a beszélőkéje, képviselje a yamahásokat. Egy szavazat tőlem! Ki támogatja még?
ja a dioék féle suzukin ott a dupla fék
Legyék te az aki összefog bennünket,yamahásokat!
A pannoniásokat összefogja a lecso nagyon jol és képviseli az érdekeiket minket meg leszarnak bárhol mindenki csak 1 fő, nem allunk ki egymásért, talán mert kedvenc barátom szerint csak foss japó.
Hát én mást hallotam. Készül 2 350 és az övé állitolag az 1gyik.
De felhivhatsz te 209417214 meg beszéljük mit kinálsz érte.
fogok mondani de most fel vagyok zaklatva , kell a hekly vettem 2 másfajta blokkot nem férek el már.
én csak besegitek sajna nincs idöm ugy foglalkozni vele amilyen szinten kéne. Ma egy ilyet összerakni sok pénz , a hengerek meg vannak már, még a honvédos majszró kiigazitja méretre gyujtásvettek csak 265eu volt. a 2kerék gumi 100 + a motor a blokkgenerál most jön 2 hetvége alatt az is kész lett rá rozsdamentes csö komplett mü idomszett tank + ülés . Karbirol nem tudok, ha lenne akkor igen . Gondold át mi pénz ez a projekt hogy ugy álljon oda a motor hogy ki is nézzenés gyors is legyen az öregszabó alatt. A gabinak jó lessz a tavalyi félujitás után meg renoválva.
Hol,miért,kinél?
ha mondasz egy igazán jó árat a suzi blokkra akkor megmondom a dani továbbra is pannoniázik ne keltsd rossz hirét
én csak petro hozzászólására reagáltam volna óvatosan abban igaza van hogy a többi fajta karbi felsorolásánál nincs tipus irva akkor a dellortónál mi az oka a tipustiltásnak?a többi lapsuberes mehet?dimma ezekszerint te sem tudsz mindent! a szabóéknak ment a karbi azt hittem te nyomod a projektet
szia nekem van rd 350 ypvs 31k motorvázam papirokkal 31k blokkot beleteszel és viszed müszakira hivj fel 30 512 9874
de melyik rd rdlc rdypvs
Sziasztokkéne nekem egy kis segitség töletek van egy 350rd ém amit hollandiábol hoztak és elveszett a papirja van valakinek ötlete vaagy esetleg magyar papirt nemtudtok fontos lenne köszi elöre is
mi a különbség a mikuni a delortó vagy a keihin között ha jól be van karburálva a motorhoz nagyon semmi. Ha meg szarul bármelyikkel lehet ragasztani,lukasztani ez nyilvánvaló. Talán azért mert a delortohoz több olcsó alkatrész van.